- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Yok olmadı:)Yapabildiniz mi pekiii : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmadı:)Yapabildiniz mi pekiii : )
Adra tablete mi sorun varYok olmadı:)
Dns degistirdiniz mi kuzum format atmadan once bunu denediniz mi ?Yok olmadı:)
Bebeğim iyi misinMargaaammm
Ben mersin üzerinden hayal kuruyorum![]()
Margarikotin uzun geliyor i ondanBana bi kazen abi birde sen margooo diyosunuz haha : )
Bende teli sarjz ettim anca gectim ..
Nette problem var.. gidip geliyooo
Her siteye girmiyor.Mesela buraya eklenen bazı resimleri imzaları göremiyorum.Adra tablete mi sorun var![]()
Bana da dayanmadiii 3kere soktum sarjzi..Margom uzun geliyor ismin ondankısaltım
Hiç sorma bana bugün dayanmadı![]()
Iyiyimm baaakkkk
![]()
Ben 3.600 verdim.Aç kalmıyorum ama tatlı ve ekmek yemiyorumBen tam 3 kilo verdim normal yiyorum ama hareketliyim ekmek yemedim.mesela bugun hic..
Ablaa su aralar acayip icim yaniyor..
Gece kalkip kalkip su iciyorum..
Sularda sicak geliyo..
Bende dogal olarak napayim attim buz dolabina bi surahi..
Gidip gelip soguk suyu iciyorummm : )
Yarın bakacağız inşallah olur.Dns degistirdiniz mi kuzum format atmadan once bunu denediniz mi ?
Severken saldiriyo ışte efsercim sorun oSevene birşey yapmaz
![]()
Bugün 24 dereceydi,istanbullummmMersinlimmmmm napiyooonnnnnn haftaya nisanin 4 unda sabah uyanirsan bana bi hava tahmininde bulunur musun.. ona gore giyinecekler de : ) ucaga montla binip mersinde rezil olmayalim hahah
oh oh iyi masallah spor haftada iki kez yapmaya basladim eskisi g ibi her gun de yapamiyorum ya icimden gelmiyo su aralar..Ben 3.600 verdim.Aç kalmıyorum ama tatlı ve ekmek yemiyorum
Canım daha çok erken hasta olursun![]()
Aa tavşanı aldın bile mi? Hangi ara aldın? Çok ŞirinIyiyimm baaakkkk
![]()
Se al biz gezmeye gelelimMargaaammm
Ben mersin üzerinden hayal kuruyorum![]()
Taktin lop tavsana haaaCoookkk seker ama hollanda lop tavsaniiii daha seker haha : )
Severken saldiriyo ışte efsercim sorun o
Bugün 24 dereceydi,istanbullummmsöylerim ama büyük ihtimalle çok sıcak olur. Bugün bunaldik sicaktan
Taktin lop tavsana haaa![]()
Ben de sık yapamıyorumoh oh iyi masallah spor haftada iki kez yapmaya basladim eskisi g ibi her gun de yapamiyorum ya icimden gelmiyo su aralar..
dns degistirme diye yaz canim bir suru anlatimi var.. formattansa bu daha kolay gibi..Yarın bakacağız inşallah olur.