Giden Nişanlım Geri Dönmek İstiyor

Saskinasik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
15
5
Kızlar Merhaba,
Yeni üye oldum. Kendi kendime düşünmekten o kadar yoruldum ki. Sonunda hemcinslerimin fikirlerini almak istediğimi farkederek burada buldum kendimi. Benim hikayem şöyle :
Ben sevgilimle 8 yıl önce tanıştım ve arkadaş olduk. Fakat hayat bizi farklı şehirlere gönderdi ve görüşemedik. 3 yıl önce tekrar konuşmaya başladık. Ve ilişkimiz başladı. Her şey masal gibiydi. Her sabah şiirlerle uyanıyordum. Farklı şehirlerdeydik , haliyle özlem hat safhadaydı. Ayda bir bazen haftada 2 , anlıcağınız fırsat buldukça görüşmeye çalışıyorduk. Okadar yoğun bir aşk yaşıyorduk ki karşılıklı, 1 sene sonra hayatımın aşkı dediğim adam bana evlenme teklifi etti. tabiki de evet dedim. Ama asıl her şey o zaman başladı. Benim babam pek sıcak yaklaşmadı. Aile yapılarımız uyuşmuyordu, aynı zamanda tahsillerimizde. O çocuk yaşta anne babasını kaybettiği için çalışmak zorunda kalmış, okulunu dışardan bitirmiş, ve dünyaca ünlü bir grupla çalışıyordu. Benim için insan olması bana olan sevgisi herseyden önemliydi. Velasıl onunda işini değiştirmesi gerekiyordu. Çünkü sürekli yurtdışında olarak bir evlilik yürümezdi. Oda bunun bilincindeydi. Uzun uğraşlar sonucu ben babamı ikna ettim ve oda işini bırakıp istanbul a yerleşti. Nişanlandık. Çok mutluyduk. O burda kendi branşında iş buldu. Öncekinden 2 kat fazla maaş alıyordu ve dahada fazla alıcaktı daha sonrasında. Tek sıkıntısı çok yol yapıyordu, istanbul trafiğini biliyorsunuz. Düğün yerimizi tuttuk, kına gecesi için yerler ayarlandı. Sonraları
ekstra işe gitmeye başladı bizimki. Borçlanmadan kimseye minnet etmeden herşeyimi yapmak istiyorum dedi. Tamam dedim. Ama zaten borçlanmamıştık hiç ve benim ceyizim mobilyalar her sey hazırdı. Ve görüşememeye başladık. Doğal olarak kavga etmeye başladık. İlişkimizin basından beri kavga ediyorduk zaten ama ben önemsemiyordum. Çünkü ya kıskançlık oluyordu sebep yada görüşememe. En sonunda oda artık tahammülsüzleşti. Ve benimle görüşecegi zamanlarda bile ekstra işe gitmeyi tercih etti. Kavgalarımız arttı.
şiddetlendi. Her tartışmamızda yapamıyorum , olmuyo, bittim, yoruldum diyordu. Gelinligimi aldıktan 2 hafta sonra yine tartıştık ve ayrıldık herkese ailelerimize bitti dedi. 3 hafta boyunca agladım zırladım onu aradım yapma bak biz birbirimizi seviyoruz dedim. Okadar acımasız davrandı ki bana hayal kırıklımı anlatamam. Rahatladım ben dedi, kaldıramıcagım bi yükün altına girmisim dedi. Mutluyum dedi. Kafamda da kalbimde de bitirdim dedi. 10 haziranda nikahımız vardı. nikahımıza 1 ay kala bunu yaptı. zaten son 2,5 ayımız hep böleydi. ben hep peşinden koşar olmuştum. Şimdi ben istemiyorum. Ama o her gece arıyor. Aglıyor. Özlüyorum seviyorum ben bi hata yaptım. Bunalımdaydım diyor. Ne yapıcagımı bilemedim :KK43:

Yaşanan Sorunlar bir daha yaşanabilirde herşey tam tersi çokta güzEl gidebilir . Zor bi karar ama önemli olan sizin gerçekten bu Evliliği isteyip istemediğiniz , bu Süreci , ailenizin ve çevrenizdekilerin tepkisini kaldırıp kaldıramayacağınız . Babanız zaten baştan olumsuz yaklaşmış böyle bi durumdan sonra geri dönseniz onun tepkisi de sert olabilir . Ama ona güveniyorsanız ve kendinizi herşeyi kaldırabilecek güçte hissediyorsanız affedin derim yoksa bidaha aynı Şeyler yaşanırsa siz daha zor bi duruma düşersiniz .

Ayrılmak her ilişkide olabilecek normal bir olay ama böylesi normal değil bana göre. Her şeyimi hazırladıktan, gelinliğimi aldıktan, nikah tarihimi kesinleştirdikten sonra bana böyle bir üzüntü, böyle bir hayal kırıklığı yaşatan adamla tekrar yapamazdım ben olsam.

bni son dk bırakan adama dönmezdim...sen zamaninda düzeltmeye calismissin o dinlemis mi ..hayir ..sende dinleme..

Anne babasini kaybetmis biri var ortada..
Parasal yonden destek alacagi kimsesi olmadigi icin binevi hirs yapmis olabilir o donemde..Kimsem yok yalnizim diye..
Abim yillarca yedi icti gezdi bize hic zarari olmadi hatta bana aylik harcligimi bile abim verirdi ama hic birikim yapmadi babam ona hep oglum parani tutu elinde demesine ragmen ..sonra evlenicem dedigi zmn babamla kotu oldu ,hep baskalrinin babasi sunu yapiyo dedi ki hayatta bole bi insan dgldir nisanlisi nisan kiyafeti ayarlayamadi diye geldi bana satasmaya basladi anneme yoruldum yetistiremiyorm parayi ,nisani uzatsam mi acele etmesem mi dms..Biz hic karsimiza almadik cunku normalde cok iyiydi bizimle..suan evlendi yine ayni eskisi gibi bekarliktaki gibi..Sanirim o donem yasadigi parasal sorun onu bole yapmisti..Belki sizinkide bu sebepten dolayi olabilir..Parasal sıkıntısını (yanlista olsa )ayrilikla cozumleyecegini sanmis olabilir..Diyorum ya olabilir..Neden cunki ailesi yok ..Ne yapsa ben sorunu kokene indirir hep ailesizlizgine baglarm sanirm..:KK43:

Ben sanki nişanlınızda, kendisini sizin ailenize kanıtlama çabası altında ezilme vakası gördüm

Çok çalışmış vs ama sonra kaldıramamış patlamış

Başka şehirden istanbul a gelmek zor hele yurt dışından daha zor

Çalışan adama anlayış göstermek yerine görüşemiyoruz, telde kısa konuşuyoruz gibi günümüz genç kızlarının davranışlarından da sergilediyseniz psikolojik sıkıntı yaşamış olabilir

Dönmeye niyetiniz varsa bir süre uzman desteği ile ilişkinize yeni bir pencereden bakmaya çalışın her ikiniz de

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Her kadın gibi benim de gururum çok önemlidir. Ama onunla birlikte olduğum sürece hiçbir zaman gururumu ön plana atmadım. Heleki son aylarda yerlere aldım. Benim yüzümden kavga ettiysek özürümü de diledim, yeri geldi kapısına da gittim. İki kere yüzüğünü çıkardı, ikisinde de ağlaya ağlaya tak dedim yüzüğü parmağına biz birbirimiz için neleri aştık neler yaptık. Antalyadaydı ordan geldi. Ve çok sıkıldığını sölüyordu o zaman. Ben dedim ki günün birinde bak senin için kalktım geldim deme. Seviyorsan,özliceksen eğer ben gelirim Antalya ya dedim. Seninle her yere gelirim yeterki birbirimize hep böyle aşkla sevgiyle bakalım dedim. Yok gelicem Antalya da kendimi geliştiremem dedi.
Evet aileme kanıtlamaya çalıştı kendini bunu bende biliyorum. Ama ona sürekli böyle bir şeye gerek olmadığını göstermeye çalıştım. Kendini değerli önemli hissetsin diye yapmadığım kalmadı. Ama o işini benden daha önde tuttu. Önce iş sonra biz nasolsa görüşürüz diyodu kendi kendine. Banada bunu hissettiriyordu.Bahane olarak da 2 işi aynı anda götüremiyorum ben bu benim zayıf noktam diyordu. İşler Mayıs gibi bitecek o zaman düğünümüze sana yoğunlaşıcam diyordu. Buda bana saçma geliyor. Yani biz evlenince Mayıstan sonra mı herşeyimizi halledicez. Son aylarda hep tek başıma bir ilişki yaşadığımı hissediyordum. Ekstra işe gitme diye yalvardığım oldu. Ben seviyorum evlendikten sonrada gitmek istiyorum hatta sadece bu işi yapmak istiyorum dedi. Beraber yapalım o zaman dedim. onada yanaşmadı. Ben kocamı akşam yemeğinde soframda istiyorum dedim. sanki ona bişeyleri dayatıyomuşum gibi hissetti sanırım. Gelemedi. Hayatımda kimseyi onu sevdiğim gibi sevmedim. Gercekten aşık oldum. Ama son 4 ayımda onun benden uzaklaştığını seyrettim. Ve canım sürekli yandı. Babam şu an geri dönersen bizi unut diyor. haklı olarak. Oda her gece arıyor, sabahlara kadar içiyor, ağlıyor, yanlış yaptım, hayatımın aşkını kaybettim biliyorum diyor. Telafi etmek için çabalıyor. Ama ben düzenli hayat istemiyorum diyor. İyice dengesiz yaptı beni. Evet ben çok seviyorum hala ama ben istediğimde beni isticektin diyorum. Ya da ben onu ayrılıktan sonra 1 ay boyunca aradığımda gelicektin diyorum. Güvenemem şu an ... Ağustos ta düğünümüz vardı evlenelim diyor. Ama ben kaldıramıyorum olanları.

Yari yolda birakabilecek karakterde bir insan bunu bir daha yapabilir. Ben olsam baska biriyle evlilik dusunurdum. Daha cok gencsiniz.
Bu arada iki kere de yuzuk atmis zaten. Yani bir degil iki degil... Nasil guveneceksiniz ki... kabul ederseniz bile bile lades olur.

Kesinlikle ama kesinlikle kabul etme.Darbe yemiş yediği yerden sana dönmüş. Herşey hazırdı gelinlik bile diyosun düşün bakalım bu adamdan sana hayir gelir mi? Senin kadar sevse zaten bırakmazdı seni. Sonuna kadar sahip çıkıp o gelinliği giydirirdi.Hic taviz verme konuşma bile. Bir başkası girer hayatına daha iyi olur.Karaktersizlerle ömür geçmez ve asla unutma ki; zincirini kırıp giden köpeği bir daha asla kapına bağlamayacaksın!!!!!

canım herkes hata yapar belki cidden bunalmıstır , biraz düsün derim

Dugune 1 ay kala senin duvarda asili olan gelinliginle tek basina birakan birine guvrnmezdim ben daha.

Su an perisan olabilir. Cok pisman olabilr senle evlenmedigine seni yuz ustu biraktigina.

Ama sizin tek sorununuz dugune yakinkenki depresyonu degilmiski.
2 kere yuzuk atmak ne? Bi erkek neden yuzuk atarki? Bi kizin yuzuk atma sebepleri bellidir. Kirildi incindi, gururu zedelendi.
Ama kiz tekrardan sevebilir. Yuzuk attigi gunu unutabilir.Hemde eskisindende daha cok sever o nisanlisini.
Ama bi erkek yuzuk atmaya niyetliyosa o kizla baglarini koparmaya niyetleniyordur.
Ve bu bag er gec kopar. Hafife alma nisan atmasini.

Geri bide tum kiskancliklardn bahsettin, o yuzden kavga edermissinz eskiden.
Bu kiskancliklar kaybola bilicekmi?
Kiskanc birisi dahami az kiskanicak.

Bilemiyorm.
Sana kalmis canim.
Ben olsam pisman oldugunu bilsem bile.
Eskis gibi olamazdim.

Çok güzel bir birlikteliğiniz olmuş. Sonraki durum kabul edilmesi zor tabii ama çok mutlu olma ihtimaliniz var hala. Bence bir şans daha verilebilir. Düğünü birazcık ertelersiniz. Ona tekrar eskisi gibi güvendiği zaman evlenirsiniz.

seni o kadar ağlatıp üzdüğüne saysın.. şimdi mi aklı başına gelmiş? nikaha 1 ay kala yarı yolda bırakan adamdan hayır gelir mi bilemiyorum..
Bende öyle düşünürek içimi soğutmaya çalışıyorum işte. Ya evli olsaydık o zaman nolucaktı? Ona göre evli olsak böyle bir problem yaşamıcaktık çünkü görüşememe gibi bi derdimiz olmayacaktı.

Yaşanan Sorunlar bir daha yaşanabilirde herşey tam tersi çokta güzEl gidebilir . Zor bi karar ama önemli olan sizin gerçekten bu Evliliği isteyip istemediğiniz , bu Süreci , ailenizin ve çevrenizdekilerin tepkisini kaldırıp kaldıramayacağınız . Babanız zaten baştan olumsuz yaklaşmış böyle bi durumdan sonra geri dönseniz onun tepkisi de sert olabilir . Ama ona güveniyorsanız ve kendinizi herşeyi kaldırabilecek güçte hissediyorsanız affedin derim yoksa bidaha aynı Şeyler yaşanırsa siz daha zor bi duruma düşersiniz .
Tek bildiğim şu an için ben onu seviyorum oda beni seviyor. Ama güven konusu açıkcası çok zor. Babamda haliyle benim halimi gördükçe çok katı. Bu eve bidaha giremez diyor.

X