Gidin la burdan

lelaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
156
118
31
Kk'nın birbirinden güzel hanımları hepinize selamlar.

Sizle yaklaşık bir aydır birlikteyim.Burdan öyle güzel dersler alıyorum öyle rahatlıyorum ki hepinize çok teşekkürler.Fakat her sepette olduğu gibi burdada çürük yumurtalar da yok değil.Benim bi derdim var ve onlarla. Şimdi bu hanım kardeşlerimiz 2 gruba ayrılıyor
1.GRUP: Boşanma meraklıları.
Bu grup en canımı sıkan grup ve malesef kknın büyük çogunluğu bu birinci gruptan. Tahminimce kompleksli kendini ve hiçkimseyi sevemeyen ben merkezli insanlardır. Burda bi hamile kadın lohusalık haliyle eşim patatesi iki kilo yerine üç kilo aldı dese bu ablalar şlap diye ''boşan'' emrini veriyorlar. Yahu inançlı insansanız eğer Allaha kitaba peygambere inanıyorsanız çok büyük vebal altındasınız. Zira ''
"Kim bir kadını kocasının aleyhine ayartırsa bizden değildir."(Ebu Davud c. 2, s. 254.) Varın gerisini siz düşünün.Eğer inançlı değilseniz bu sizi kapsamaz tabi. Ama genel olarak size ne olm. Bi susun ya.Ya yeter ya. Tamam gururlu kadınsınız siz ulusunuz siz burnunuzdan kıl aldırmazsınız siz anladık

2 GRUP: KKyı ego tatmini için kullanan üyeler
Bu grup hanımların hobilerinin başında, aldatılma ve ilgisizlik konularında perişan olan kardeşlerimizin yarasına tuz basmak.'' Ay benim eşim....'' le başlayan cümlelerle tanınır bu grubun üyeleri. Tamam siz ve eşiniz harikasınız birtanesiniz çok güzelsiniz örnek çiftsiniz. Bu kardeşlerimiz sizi gördükçe daha kolay çözüm buluyorlar hiç merak etmeyin.Siz ve eşiniz keşke gitseniz bu sitedende rahatlasak.

Geri kalan aklı başında tüm kk üyelerini sevgi ile selamlıyorum.Sizden çok sey öğreniyorum iyi ki varsınız.

NOT:Şimdi yarası olup gocunacaklar için şimdiden söyleyim evet bende mükemmel değilim biliyorum:KK51:

Her insanın ayrı bir karakteri, olaylara bakış açısı vardır. Size gelecek eleştirilere istinaden çokta güzel bahane bulmuşsunuz - bende mükemmel değilim- Öncelikle siz başlıktaki üslubunuzu düzeltin gidin burdan ne demek? Önce kuralları ve nasıl konuşacağınızı öğrenin. Ben burada BDV'lik dert bulamadım. Henüz bir ay olmuş geleli millete laf atmadan önce kendinizi gözlemleyin.

1 aydır buradasın ve dini konuya katıyorsun. Bunu öğrenememişsin daha kimi ne kadar analiz etmiş olabilirsin??
bide senin gibi agresifler var bak onu unutmuşum.Neyse kusura bakma abla öpüyorum kendine iyi bak olur mu:KK52:

Bunu yazdığında gidenler mi olucak yoksa içini mi dökmek istedin muamma ama burdaki her yorum doğal. herkes farklı karakterde ve hayata bakışları farklı diye yargılayamayız. sonuçta konu açan bunları bilipte açıyor. hep yapıcı yorumlar almak mümkün mü? değil. eşindende örnek verebilir bir insan. farklı eş modellerini görmek karar verme açısından gerekli. ayrıca boşanın diyen biride yuva yıkma merakından dolayı diyceğini sanmıyorum. burda kimsenin tanımadığı kişiye kötülük yapmak isteyeceğini sanmıyorum. "Kim bir kadını kocasının aleyhine ayartırsa bizden değildir" den ben sizin anladığınızı anlamıyorum. herşeye dini de alet etmeyin yeter artık.

Aramıza Hoşgeldiniz!:KK55:
Sizin derdinize tavsiyem; geri dönüp forum kurallarını ok:oops:umak olacaktır.
Üyeler hakkında konu açmak yasaktır.:KK54:
teşekkür ederim:oops:ama içimden geldi şiştim artık

Bunu yazdığında gidenler mi olucak yoksa içini mi dökmek istedin muamma ama burdaki her yorum doğal. herkes farklı karakterde ve hayata bakışları farklı diye yargılayamayız. sonuçta konu açan bunları bilipte açıyor. hep yapıcı yorumlar almak mümkün mü? değil. eşindende örnek verebilir bir insan. farklı eş modellerini görmek karar verme açısından gerekli. ayrıca boşanın diyen biride yuva yıkma merakından dolayı diyceğini sanmıyorum. burda kimsenin tanımadığı kişiye kötülük yapmak isteyeceğini sanmıyorum. "Kim bir kadını kocasının aleyhine ayartırsa bizden değildir" den ben sizin anladığınızı anlamıyorum. herşeye dini de katmayın yeter artık.
Sizde okumayıverin atlayıverin olmaz mı.

Geçmiş olsun.. Akşama 'polemik sebebiyle' uzaklaştırma alırsınız. :) Başıma gelen şey. Ben de her konuya polemik olanlar için açmıştım.

bide senin gibi agresifler var bak onu unutmuşum.Neyse kusura bakma abla öpüyorum kendine iyi bak olur mu:KK52:
Bak mesela ben de bu tavırlardan hiç hoşlanmam. Dini katarak insanlara akıl vermeye çalışan küçüklerden de hoşlanmam. Sana bir abla tavsiyesi herkes her şeyi aynı yapmak veya her olaya aynı yönden bakmak zorunda değil, herkesin kendine ait bir kişiliği var. Şimdi ben seni itici buldum diye git la burdan diyor muyum? Demiyorum. Sen beni öpme tavsiyeleri göz ardı etme yeter.

teşekkür ederim:oops:ama içimden geldi şiştim artık
kimse kolayına buraya gelip kocasından dert yanmaz,çok kötü yönleri varsa,tabiiki arkadaşlar bu konularda gözünü açmasını söylüyor,örneğin dayak,aldatma,vs,şişecek bir durum yok,zaten burada boşan dedik diye kimse gidip boşanmıyor,kolaymı öyle boşanmak

Geçmiş olsun.. Akşama 'polemik sebebiyle' uzaklaştırma alırsınız. :) Başıma gelen şey. Ben de her konuya polemik olanlar için açmıştım.
sorun değil.Akacaksa bu kutsal davada kanlarımız oluk oluk aksın yeterki şu iki grup insan bi dönüp kendine baksın.Varsın uzaklaştırma gelsin:cool:

Zaten birer birer ifşa oluyolar:confused:

X