gitmelimiyim kızlar

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
flort ettiğim biri vardı ve ayrılmıştık yani olmamıştı bir şekilde şimdi ise ben 1 yıllık erasmus yapıyorum ve ailemin yanına ziyarete geldim ve şimdi flörtümü tanıyan bir abi vardı konuşmuşlar kendi aralarında çocuk seni seviyor dedi. ama çocuk seni görmek isterse yakın biryerde olman gerek ki biz seni alıp ona götürebilelim dedi. hem sen seneye bu çocukla evlisin bak artık demedi deme diye söyledi bide.... benim aklım çok karışık kızlar ...tüm bunlar ne demek kızlar?gitmeyeyim mi kızlar?

flort ettiğim biri vardı ve ayrılmıştık yani olmamıştı bir şekilde şimdi ise ben 1 yıllık erasmus yapıyorum ve ailemin yanına ziyarete geldim ve şimdi flörtümü tanıyan bir abi vardı konuşmuşlar kendi aralarında çocuk seni seviyor dedi. ama çocuk seni görmek isterse yakın biryerde olman gerek ki biz seni alıp ona götürebilelim dedi. hem sen seneye bu çocukla evlisin bak artık demedi deme diye söyledi bide.... benim aklım çok karışık kızlar ...tüm bunlar ne demek kızlar?gitmeyeyim mi kızlar?
Nası yani canım anlamadım seven insan nerde olursan ol iletişim kurar diye düşünüyorum birinin alıp seni ona götürmesini beklemez bnce :KK43:

Nası yani canım anlamadım seven insan nerde olursan ol iletişim kurar diye düşünüyorum birinin alıp seni ona götürmesini beklemez bnce :KK43:
gurur yapıyomus. ve ben yurt dışında gitmeden beni görmek isteyebilirmiş o zaman nasıl gelceksin diye tutturdular.bu arkadaşlar aramızı düzeltmeye çabalıyorlar ve aklıma geliyor sürpriz bişiler olabilir mi?

Sen bu kadar seviyorsan o da seni bu kadar sevmeli ki gitmeliyim'i sorgulayasın. He o da bu kadar seviyor ise sevgi emek ister, bekleyecek senin okulunu okumanı bir sene . Ben eşimle 5 sene flört ettim bunun iki senesi ikimizde türkiyenin iki ayrı ucundaydık. İnsan sevince mesafeler engel olamıyor.. :)

Bence sorun çocukta değil de, o "abi" dediğin adamın parlak fikriymiş gibi geldi bana. Yani çocuğun bizzat "yakınlarda olsun" gibi birşey talep etmiş olacağını sanmyorum.
Ve tabii ki, bu parlak fikri duymazdan gel.

Gittin mi?
Gitmediysen, gitme. Bu abi dedigin adami ne kadar taniyorsun? Ne kadar guvenilir? Bana hic de hos gelmedi bu "seni gotureyim, bak kesin evlisin seneye ha" muhabbetleri. Nuri Alco filmleri geldi aklima. Bence dikkatli ol. Kimsenin ayagina gitme.

Valla abi kendi kendine gelin guvey olmus. Cocuk istese sana ulasirdi zaten. Buyuk bi rezalet yasayabilirsin. Zaten bi kiz niye bi adamin ayagina gider anlamam

X