Gizemli adam

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
İlgi çeksin diye böyle bir başlık koydum :KK70:

1 ay önce kızlar soruyora eğitimle alakalı bi şey sordum gizli profil ile ama, biri yorum yazdı aynı okulda çıktık sonra okulla alakalı falan bayağı konuştuk sadece isimlerimizi söyledik(ben doğru söyledim ama karşıdaki dürüst müydü bilemem) sonra kendini söylemek istemedi kimliğini açıklamak istemiyor. Ben de tanımadığım biriyle konuşamam vakit harcayamam falan dedim ikna olmadı, kestim konuşmayı. 1 ay geçti yine mesaj atmış biraz konuştuk işte okuldaki festival vs sonra niye attın mesaj dedim, muhabbet için bir de birlikte gidelim diyecektim ama arkadaşlarınla gidicekmişsin yazmış. Ben de tekrar sordum ısrarcı mısın hala kim oldugunu söylememekte falan tarzı konuştum dalga geçer gibi onu söylemiştim ben şu dedi(ismini söylüyor sadece) ben de sinirlendim yani dalga geciyosun korkakın tekisin dedim.
Ya beni tanımadığına eminim ama hem kendini saklıyor hem mesaj atıyor saçma değil mi niye böyle yapıyor ki?

Büyük ihtimelle sevgilisi vardır.Oyüzden cesaret edemiyordur yoksa neyini saklasın erkek sonıcta ne olıucak yani kim olduğunu bilsen?

ya evlidir ya da okulda hoca
aklıma ilk bunlar geldi ısrarcı olmamalısınız.
hayır öğrenci yani yaşı benden once yazıyordu orda ben sormadan zaten o şekilde kayıt olmuş zaten son sınıf oldugunu söyledi okul sımavlar staj vs konuştuk.
Dediğiniz gibi belki de yalan söylüyor bilemiyorum
o_O

liseye mi gidiyorsunuz üniversiteye mi...
liseyse silik bir tiptir hoş olmayan ondan özgüvensizdir..
üniversite ise ya hocadır ya da sevgilisi var seninle oynuyordur..
ha liseliyse iddiaya girme olasılığı da var malum ergenlik..

liseye mi gidiyorsunuz üniversiteye mi...
liseyse silik bir tiptir hoş olmayan ondan özgüvensizdir..
üniversite ise ya hocadır ya da sevgilisi var seninle oynuyordur..
ha liseliyse iddiaya girme olasılığı da var malum ergenlik..

üniversite ama benimle oynayacak bi durumu yok zaten normal konuştuk :)
Benim de beklentim olamaz sadece arkadaş olucagım kîşinin kim oldugunu bilme hakkım var bence:KK45:

onu da düşündüm ama festivale gidicek kimsem yok falan dedi, ama dediğiniz gibi belki de ve hala ısrarcı oldugu için sinirlendim bu nedir yani
Festivale beraber gitmeyi teklif etti yani ilginc.Belki de cok cirkin buluyordur kendini özgüveni yoktur ondandırr.Ayy sinir oldum erkek adamsın neyin saklaması kendini, neyin nazı yani?

üniversite ama benimle oynayacak bi durumu yok zaten normal konuştuk :)
Benim de beklentim olamaz sadece arkadaş olucagım kîşinin kim oldugunu bilme hakkım var bence:KK45:
zaten adını sanını bilmediğin insanlarla konuşma döaha sonra aleyhinde delil olarak kullanırlar..aa bi,lmem neye bak kim olduğumu bilmiyor konuşuyor sıkıntılı bu gibi..(ki argo yazmadım düz yazdım sen anlamışsındır:KK66: ) o yüzden senin tavrın çok doğru hep böyle net ol.

1 ay önce kızlar soruyora eğitimle alakalı bi şey sordum gizli profil ile ama, biri yorum yazdı aynı okulda çıktık sonra okulla alakalı falan bayağı konuştuk sadece isimlerimizi söyledik(ben doğru söyledim ama karşıdaki dürüst müydü bilemem) sonra kendini söylemek istemedi kimliğini açıklamak istemiyor. Ben de tanımadığım biriyle konuşamam vakit harcayamam falan dedim ikna olmadı, kestim konuşmayı. 1 ay geçti yine mesaj atmış biraz konuştuk işte okuldaki festival vs sonra niye attın mesaj dedim, muhabbet için bir de birlikte gidelim diyecektim ama arkadaşlarınla gidicekmişsin yazmış. Ben de tekrar sordum ısrarcı mısın hala kim oldugunu söylememekte falan tarzı konuştum dalga geçer gibi onu söylemiştim ben şu dedi(ismini söylüyor sadece) ben de sinirlendim yani dalga geciyosun korkakın tekisin dedim.
Ya beni tanımadığına eminim ama hem kendini saklıyor hem mesaj atıyor saçma değil mi niye böyle yapıyor ki?

konuşup vakit niye kaybedip kafana takıyordun ki, kim bilir kim, bence muhatap olma

saçma sapan yorumları varsa sitede
:KK53::KK53:

Ewettt oda olabilir, gerçi 24 yaşındaymış adam ama belki erken ewlenmiştir :KK53:
biz 25 ten sonra evlenince öncesinde evlenenler erken gibi geliyor dimi opysaki analarımız babalarımız 17-18 de evleniyolarmış..gerçi akıl yaşı düştü birazda onun etkisi var o kadar dedim gdo lu gıdalardan uzak duralım geç olgunlaşıyoruz diye ama dinletemedim:KK53:

biz 25 ten sonra evlenince öncesinde evlenenler erken gibi geliyor dimi opysaki analarımız babalarımız 17-18 de evleniyolarmış..gerçi akıl yaşı düştü birazda onun etkisi var o kadar dedim gdo lu gıdalardan uzak duralım geç olgunlaşıyoruz diye ama dinletemedim:KK53:
Kız ben 19'da ewlendim şimdi 27 yaşındayım ama bekarım boşadım adamı 2,5 sene önce....
Şimdi ki aklım olsa o yaşta kesinlikle ewlenmezdim...
Erkekler hani 20-25 yaşında ewleniyorlarya hani, inan ki beyin yok. Geç olgunlaşıyor erkekler..
Oğlum bi sağına soluna bak gözünü bi doyur öyle ewlen dimi ama :KK70:

X