gizledim :(

Dürüst olmak lazım işte..Yalan yalanı doğuruyor maalesef..bitmiyor. Sana ders olsun,yalana sığınma..Herkes hayatında istemediği ve ya utandığı şeyler yaşayabilir..

Her şey bir yana.. Erkek arkadaşın bahane bulmuş kendine..

Ben de bu yalandan nefret ederim diyen insanlardan nefret ediyorum..Zaten yalanı kimse sevmez!kimse aptal yerine konmayı kaldıramaz ki! Üstüne basa basa yalanı hiç sevmem,yalan söyleyeni affetmem..vs. diyorsa (genel konuşuyorum,sevgilin değil yani..) yalancının önde gidenidir.. :ssz:

Dürüst olmak lazım işte..Yalan yalanı doğuruyor maalesef..bitmiyor. Sana ders olsun,yalana sığınma..Herkes hayatında istemediği ve ya utandığı şeyler yaşayabilir..

Her şey bir yana.. Erkek arkadaşın bahane bulmuş kendine..

Ben de bu yalandan nefret ederim diyen insanlardan nefret ediyorum..Zaten yalanı kimse sevmez!kimse aptal yerine konmayı kaldıramaz ki! Üstüne basa basa yalanı hiç sevmem,yalan söyleyeni affetmem..vs. diyorsa (genel konuşuyorum,sevgilin değil yani..) yalancının önde gidenidir.. :ssz:

yalana sığınmadım hiç bizaman.benim durumumu anlamadın sanırım.diyemedim hani insan korkar sevdiğini incitmekten yanlış anlar mı diye onun gibi bir şey.ben bile unutmuştum.
Aptal yerine koymadım kendimi biliyorum .O hep derdi yalanın varsa Allah bian önce uzak tutsun seni benden.
onu bırak onun her türlü kıskanclıklarına guvensizliklerine bi kere bile ah demeden sabırla karşılık verdim anlattım.güvenemediği için zor bir insandı yardım etmeye calıştım emek werdim sevdim..ama o tek bir kalemde sildi bu dokunuyor bana hem de cok..
anlatırdı yalanlrını yakaladım ama yine barıştıgım kız arkadaşalrım oldu diye.kıyaslamıyorum ama bizim de bi şansa ihtiyacımız olabilirdi olmadı demek ki sevmemiş beni derim.

sevgili arkadaşım , arada gerçek bir sevgi olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı..Hem bu kadar güvensiz bir erkekle ömür geçmez..
Anladıgım kadarıyla daha olgunlaşmamış çocuksu davranışları var..Erkek dediğin biraz olgun olmalı, eşini evirip çevirmeli..Gerçekten sevdiğini hissettirmeli..
Bak benimde sevgilimle çok problemlerimiz oldu , kıskançlık yüzünden kaç kere bitirme noktasına geldik ben de o da..hatta en son iş yerinde tokat bile attım ama gene de birbirimizden kopamıyoruz..Çünkü ben de o da seviyoruz birbirimizi..

Allah seninde karşına seni seven olgun bir insan cıkarsın inşallah..

sevgili arkadaşım , arada gerçek bir sevgi olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı..Hem bu kadar güvensiz bir erkekle ömür geçmez..
Anladıgım kadarıyla daha olgunlaşmamış çocuksu davranışları var..Erkek dediğin biraz olgun olmalı, eşini evirip çevirmeli..Gerçekten sevdiğini hissettirmeli..
Bak benimde sevgilimle çok problemlerimiz oldu , kıskançlık yüzünden kaç kere bitirme noktasına geldik ben de o da..hatta en son iş yerinde tokat bile attım ama gene de birbirimizden kopamıyoruz..Çünkü ben de o da seviyoruz birbirimizi..

Allah seninde karşına seni seven olgun bir insan cıkarsın inşallah..

amin inş saol .
benim de anlayamadığım bu sevmedi mi oysaki davranışları bunu göstermiyordu inanıyordum sevdiğiine.28 yaşında ama dediğin gibi hala çocuk ..

zor tutuyorum kendimi arayıp sormamak için:(

niye dedim bir daha aynı hataya düşmicem dedi.benim attığım kazık diğerlerinden daha cok kymuş ona.way be neler yapmışım !!
keşke hiç tanımasaydım dicek kadar bitirmiş beni
bana nefretle bakıcakmış köyde.
bundan sonra bidaha msj fln atmam.

bu kadar kolay yıkılabiliyorsa her şey hiç bir şeye güvenim kalmadı benim de yazıklar olsun!!

niye dedim bir daha aynı hataya düşmicem dedi.benim attığım kazık diğerlerinden daha cok kymuş ona.way be neler yapmışım !!
keşke hiç tanımasaydım dicek kadar bitirmiş beni
bana nefretle bakıcakmış köyde.
bundan sonra bidaha msj fln atmam.

bu kadar kolay yıkılabiliyorsa her şey hiç bir şeye güvenim kalmadı benim de yazıklar olsun!!

gene mi mesaj attın ona? Çok üstüne gitmişsin ve bence değerini düşürmüşsün.Boşver , bir insanın üstüne bu kadar düşme..Kesinlikle bu olayı bahane olarak kullanmış ve topu sana atmış işte..Kesinlikle ve kesinlikle de gittiğinde asla ve asla yüzüne bakma , en ufak ima edici bir tavırda bulunma ve üzülmüş oldugunu asla belli etme..Öğretmen oldugunu tahmin ediyorum ve eger imkanın varsa bak haftaya il dısı tayinler acılacak , kesinlikle tayinini iste..

evet malesef attım ama ezilerek büzülerek değil sadece nedenini sordum.

iöğretmenim daha orda iki yılım war anca gelecek seneye iliçi isteyebilirim o daha yeni kac yıl kim bilir orda olucak.
ordan kurtuluşum yok.yüzyüze bakıcaz yine.kimseye söylememiştik ama millet anlamıştı.
nasıl gecer günler bilmiyorum..

evet malesef attım ama ezilerek büzülerek değil sadece nedenini sordum.

iöğretmenim daha orda iki yılım war anca gelecek seneye iliçi isteyebilirim o daha yeni kac yıl kim bilir orda olucak.
ordan kurtuluşum yok.yüzyüze bakıcaz yine.kimseye söylememiştik ama millet anlamıştı.
nasıl gecer günler bilmiyorum..

öyle bir geçiyor ki sen bile inanamazsın, bak şuan ki okuluma ilk atandıgım zaman okuldaki öğretmenlerden birine aşık oldum..Ve gittim çocuga söyledim , akla bak :)))) çocuk istemedi tabi, ben nası bunalıma girdim , maiiller atmalar , ağlamalar falan ..<ortak arkadaslarımızı araya soktum, kısacası kendimi çok düşürdüm onun gözünde..karşılaşırdık selam bile vermezdik birbirimize.. 5 sene oldu hala aynı okuldayız ve şuan ki sevgilimle de aynı okuldayız..O da her seyi biliyor ve bazen gülerek muhabbetini bile ediyoruz..Diyecegim o ki , aynı yerde bile olsan her seyyy unutuluyor..Sen sadece üzüldüğünü belli etme , yokmuş gibi davran..Boşver yaşanmamış say..Başka ugraslar bul kendine..
Çok öpüyorum , hiçbir şey senden önemli değil:)))

eyvaallah hocam :) gülümsettin beni saol..
başını ağrıtırım bak okul acılınca :)
umarım dediğin gibi olur umarım...
merak ediyorum...

duyduklarımı sizlerle de paylaşayım ..

aynı okuldaki bayan arkadaşımla konuştuk. biz öncesinde biraz konuşmuştuk arkadaşımla ama benim oralar gözüm kör oldugu için görememiştim onlarda cok karışmak istememişlerdi özel hayatıma çünkü biz kimseye dememiştik aramızdakileri..

bu beni sudan sebeple terk eden zatı muhterem eski sevgilisnden ayrılmadan öncede birisi warmış hayatında benden öncekiyle ayrılınca bizim aramızda birşeyler olmuştu.ikinci dönemin başında başladı bir şeyler ama bu haysiyetsiz o aralar eskisiylede görüşmüş .
biz ikinci dönem oldu ilk hafta cıkmıştık o cıktıgımız haftayı yıldonumu diye saymıştı ben de bi hafta sonrasını.neyse yani ikinci dönemde başladı.
arkadaş dediki o eski kız arkadaşıylada görüşmüş onu terk etmiş benden yüz bulunca ama ben varken hayatında o da varmış isterse bir dk olsun istersen ıkı hafta olsun.ama o da warmıiş ..

uyutmuş beni.salak gibi inandım ben de.

daha neler dedi neler inanamıyorum çünkü benim arkadaşım onun eski sevgilisinin agzdından duymuş bana yapılsa ben bilmek isterdim benim de kızım war aklıma hep o geldi dedi..yani burda bir yalan dolan yok..

hiç sağlam insan değil hele sana göre hiç değildi dediğinde daha da üzüldüm yaşanmışlıklara.aptallığıma şu yaşıma gelip hala insanları kendim gibi görmeye ...

zaten belliydi
hatirlarsan demistim ben sende bi hata göremedim diye,
bahane aramis ayrilmak icin resmen,
ve naptigida belliymis
ayni anda kac kisiyi idare ediyordu acaba
Adam degil böyleleriiiiii

zaten belliydi
hatirlarsan demistim ben sende bi hata göremedim diye,
bahane aramis ayrilmak icin resmen,
ve naptigida belliymis
ayni anda kac kisiyi idare ediyordu acaba
Adam degil böyleleriiiiii

düşünüyorum da bu ayrılığı hak edecek neler yaptım ya da neler yaşadık? cevap belli ama inanamıyorum hala..
öyle birisi olmadıgını söyledi..çokta üstüne gitmedi ama hatta dediklerime alındı çocukca mesaj attı sözde kandırcakmış beni falan..

düşünüyorum da bu ayrılığı hak edecek neler yaptım ya da neler yaşadık? cevap belli ama inanamıyorum hala..
öyle birisi olmadıgını söyledi..çokta üstüne gitmedi ama hatta dediklerime alındı çocukca mesaj attı sözde kandırcakmış beni falan..

bu olaylari sormak icin yinemi mesaj attin yoksa ???
Ya arkadasim yapma bunu kendine allah askina
gördün iste nasil bir adammis
sen böyle seyleri haketmedin
yada biz haketmiyoruz, baska kadinlarda haketmiyor
ama onlarin kafasi böyle calisiyor iste
(daha dogrusu calismiyor)
kötülükten baska bisey bilmiyor bazi insanlar naparsin..

bu olaylari sormak icin yinemi mesaj attin yoksa ???
Ya arkadasim yapma bunu kendine allah askina
gördün iste nasil bir adammis
sen böyle seyleri haketmedin
yada biz haketmiyoruz, baska kadinlarda haketmiyor
ama onlarin kafasi böyle calisiyor iste
(daha dogrusu calismiyor)
kötülükten baska bisey bilmiyor bazi insanlar naparsin..

yok hayır başka şeyler oldu burda yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/548580-eski-sevgilisi-yapmaliyim.html

o yüzden içimde kalmasın diye attım mesaj bana yine yalancı deyince söyledim duydugum her şeyi..içim rahatladı bir şey diyemedi ama biraz da o huzursuz olsun..

yaalan çok kötü korkunş bişey insan bi tanesini yakalayınca her seferinde inanmkda gçlük çekiyor. yalanmı acaba diye düşüncelere kapılıyorrr. ama bu bahane olmuş. ki eski nişanlınla ilgili sakladıgın şey neydiki? çok özel değilse söylermisin? çnkü yanağından öptüğünü saklamakla daaha gneiş bişeyi saklamak tabiki farklı olur. sakladıgın şey neydi?

ve üzülme hayatına devam et. hala yaşıyorsun snuçta.. allah kimseye vermesin. sendende acını alsın inşallah.

Back
X