gizledim :(

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
nişanlım beni terk etmişti aradan uc ay gecmedi aynı iş yerinde bulunan birisiyle bişiler başladı .iyiydik mutluyduk.çok güzeldi her sey.farklı bir insan tanıyordum.en sevmediği şey yalan ya da bir şeyler gizlemek.neyse yaklaşık bes ay gecirdik yakınlaştık.tatile girdik biraz soğudugunu hissettim sordugumda tatilin getirdiği şeyler bir şey yok dedi.dun bana uzaklık bana iyi gelmiyor hiç bana göre değilmiş falan dedi.ben de anlamadım acık konuş dedim yeterince acık konuştum dedi.böyle yaparak beni belirsizliğe atıyorsun korkuyorum dedim.ben zaten o belirsizlikteyim bn de korkuyorum dedi.naptım sana dedim sewdim güvendim.ben böyle deyince ne yani ayrılmak istesem bunlar war diye ayrılamayacak mıyım dedi? sonra konuşmayalaım kapatalım konuyu diyıp durdu ama bu cumleler basımın etini yedi gün boyu bu aksam ben sordum dun cümlelerin aklımda nolcak die?yine bşi demedi konuşmayalm dedi.sen böyle yaptıkca ben kötü oluyorum acık konus dedim.bir msj geldi sence ayrılmalı mıyız?ben ce hayır ama senin aklında ayrılık var neden ayrılmak istiyorsun dedim istemiyorum sordum sadece bilmiyorum anlayamıyorum dedi.bana hiç yalan söyledn mi ben den bişi gizledin mi dedi ? dedim hayır.
bu konuda cok hassas aşırı derece de diğer kız arkadaşlarıya hep bu yüzden ayrılmış.bana eski nişanlımla iligili sorular sordu soylemedğin şeyler war dedi sor söyleyim ne istiyorsan dedim.bir şey sordu bunu bikac kez daha sormuştu.acıklayamıcam bir şey sordugunda hayır demiştim halbukisi gizledim ewet öle bişi yaptım ama utandım diyemedim tek bir şey.onun dışında ne yalan ne dolan ne de bir şey gizledim.
mesajlaşırken bunu söyledim ewet bikez oldu diye yapmadım demiştin dedi yalan söyledin bana dedi orda bitti.pişmanım dedim affet dedim yok nefret ediyormuş benden.sonsuza kadar bitmiş.aynı isyerindeyiz küçük bi köydeyiz.ve kac yıl daha ordayım.sevdim O nu.güvendim eski si bıraktı gitti O bırakmaz dedim.kalakaldım tek başıma.ne kadar af dilediysem de geri dönüşü yok dedi kestirip attı.şimdi ben napayım akıl verin aklım yerinde değil.gelmez biliyorum.ama bu 2.acı nasıl kaldırıcam bilmiyorum.dayanacak gücüm yok.

Ya baştan söyleyecektin ya da hep gizleyecektin :31: Hakkında hayırlısı olsun tatlım artık ..

Son düzenleme:
yalan değil diyemedim sadece utandım
sonrada söyledim cünkü yalanı dolanı sewmedği için onun üzerine yemin ettim yalan söylemedim diye.yalan değil bu söyleyemeceğim bişidi.
war birşeyler söyle deyince söylemek zorunda kaldım.
tamamen sildi beni teli kapatmış faceden silmiş:(

sevgilin ayrılmak istemiş
ağzını aramış sende oyunu yutmuşsun bu kadar basit

kendinizi bu kadar düşürmeyin ya yapmayın ya :19:

bence de .sende onu sil düşünme salla gitsin arkadaş..kendı degerını bilmezsen kımsede senın degerını bılmez..
kendımize yetmeyı ogrenelım.biz kadınlar cook güçlüyüz

öyle mi dersin neden ya naptım ben?
sewiyorum o da sewiyordu inanıyordum.gerci son zamanlarda agzndan zor laf alıodum ama

Ama evet davranışlarından belli zaten niyeti varmış da bahanesi olmuş gibi.Üzülme ama bu da ders olsun bir daha söylerken temkinli davranırsın.İnsan kusurlarını,yanlışlarını söylememeli saklamalıymış elinden geldiğince sonra da düzeltmeye çalışmalı..Eğer söylersen o şey sana yapışır kalır ;)

Ayrılığı kafasına koymuş
Daha önce en az 2 defa sorduğu soruyu yine sormuş açığını yakalamış
Bitirmeye bahane aramış ve bitirmiş

Ve nişanlınla yaşamış olduğun şeyler yüzünden seni bırakıp gitti öylemi ?
Çünkü kendisi muhtemelen el değmemiş bir hanım evladıdır ...
Demek ki seni sevmemiş
Üzülme böyle bir insan için

aynı yerdeyiz nasıl yüzyüze bakıcam bilmiyorum
bir sürü kız arkadaşını bu yüzden bırakmış yalanlarını yakaladım demişti.ben yalan söylemedim diyemedim :(
ama bu konuda kimseye güvenmiyordu bana güvendiğini senin bana hiç yalan söylemeyecğine inandım beni en yaralı yerimden vurdun.sevdim ben seni niye yaptın bunu dedi hep.pişmanım napayım af diledim yok. geri dönmez ama ben napıcam onsuz.2.darbe bu kaldıramam.

yalan söylemen kötü olmuş evet güveni sarsılmıştır doğal olarak. ama aşk bu cocuk oyuncagı degil birisiyle bir şeyler yaşıyorsun sonucta ne bileyim anlayışla karşılayabilirdi yani ilişkiyi bitirme eşiğine getirmeyebilirdi.

arkadaşa aynen katılıyorum,çok güzel zarf atmış sana,bir düşün eski nişanlının onu arayıp söyleme ihtimali nedir??? koca bir sıfır dimi??? sendeki tedirginlikten kapmış olayı,erkekler işine gelen yerden vurmaya bayılırlar,kafalarının çalıştığı tek nokta...güçlü ol sana kısmet mi yok....

aynı yerdeyiz nasıl yüzyüze bakıcam bilmiyorum
bir sürü kız arkadaşını bu yüzden bırakmış yalanlarını yakaladım demişti.ben yalan söylemedim diyemedim :(
ama bu konuda kimseye güvenmiyordu bana güvendiğini senin bana hiç yalan söylemeyecğine inandım beni en yaralı yerimden vurdun.sevdim ben seni niye yaptın bunu dedi hep.pişmanım napayım af diledim yok. geri dönmez ama ben napıcam onsuz.2.darbe bu kaldıramam.

Niye kaldıramayasın ya o nasıl böyle bahane sunuyor sorumsuzca ayrılmak için! Sen de kaldırırsın elbet..Hayırlısı olsun canım benim beni kaybetti de boşver kendi eminim mükemmeldir geçmişinde ki seni böyle sorgulama haddini buluyor.. Emin ol bahane çünkü baştan ilgisizleşmeye başlamış zaten sonra da ha bu da bahanem olsun demiş resmen.

Ayrılığı kafasına koymuş
Daha önce en az 2 defa sorduğu soruyu yine sormuş açığını yakalamış
Bitirmeye bahane aramış ve bitirmiş

Ve nişanlınla yaşamış olduğun şeyler yüzünden seni bırakıp gitti öylemi ?
Çünkü kendisi muhtemelen el değmemiş bir hanım evladıdır ...
Demek ki seni sevmemiş
Üzülme böyle bir insan için[/QU
yazdıkların o kadar zoruma gidiyor ki ama biliyorum belki de gercek bu.
ewet eskisiyle yaşadıklarım yüzünden bıraktı gitti.ama yalancı ben oldum.
inanın onun dışında hiç bir şey gizlemedim.hiç yalan söylemedim.ben o diyemedğim şeyi silmiştim aklımdan yemin ettim demicem demiştim kimseye.ama o bana yalan söylemiyorsun deyince dedim pişman olarak.
anlayamıyorum ne yedim ne ictim nasıl oruc tuttum bilmiyorum.yatıp durdum.yardım edin .bir bucuk ay sonra gidicem aynı yerdeyz dipdibe yanyana nasıl gecer o günler:(((

arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....

Son düzenleme:
tabiki eskisini arayıp soramaz ama ben de hiç bir şey gizlemedğim için tedirgin oldum söyledim onu demeseydim ona ihanet edicegmi düşündüm dedim pişmanım ya deliricem.
sildi gitti.

arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....

olmuş hem de cok en fazla 9 aylık bi ilişkisi warmış o da birşey yaşamış ama ben sormak bile istemedim aklıma getirmedim o bikac kez sordu .ben de demicem dediğim için söylemedim sordugunda bugün zatne dedgınız gıbı acık arıyordu sankı aynı soruya geldi yine bu kez söyledim napayım hiç bir şeyimi gizlemedim.iyi mi ettim kötü ettim bilmiyorum . ama cok acı oldugu kesin.şuan aileimn yanındayım ama onunla aynı yerde aynı sehirde aynı köyde calışıyorum.hep birlikteydik.5 ay.

Ya keşke söylemeseydin ama söylemişsin artık bitmiş..Demek ki olması gerekn buydu.Bir şekilde ayrılacaktınız zaten bu adam kafaya koymuş bile! Seni bu kadar sıkıntıya sokmasına ne gerek vardı onun anlamadım ama neyse!!Sinir oldum!
Senin tek yapman gereken geçmişi silip önüne bakmak belki şimdi olmayacak ama elbet olacak sen kafana koy bir bakalım. Ona nasıl bakcam diye filan da düşünme geçmişte kaldı bir pişman olmuşsun iki her insan hata yapıyor çoğu pişman bile olmuyor aynen devam ediyor en azından sen artık düzeltmişsin öyle değil mi? Onun ne haddine canım izin verme kimsenin senin gizline bu kadar girmesine de artık..

Back
X