nişanlım beni terk etmişti aradan uc ay gecmedi aynı iş yerinde bulunan birisiyle bişiler başladı .iyiydik mutluyduk.çok güzeldi her sey.farklı bir insan tanıyordum.en sevmediği şey yalan ya da bir şeyler gizlemek.neyse yaklaşık bes ay gecirdik yakınlaştık.tatile girdik biraz soğudugunu hissettim sordugumda tatilin getirdiği şeyler bir şey yok dedi.dun bana uzaklık bana iyi gelmiyor hiç bana göre değilmiş falan dedi.ben de anlamadım acık konuş dedim yeterince acık konuştum dedi.böyle yaparak beni belirsizliğe atıyorsun korkuyorum dedim.ben zaten o belirsizlikteyim bn de korkuyorum dedi.naptım sana dedim sewdim güvendim.ben böyle deyince ne yani ayrılmak istesem bunlar war diye ayrılamayacak mıyım dedi? sonra konuşmayalaım kapatalım konuyu diyıp durdu ama bu cumleler basımın etini yedi gün boyu bu aksam ben sordum dun cümlelerin aklımda nolcak die?yine bşi demedi konuşmayalm dedi.sen böyle yaptıkca ben kötü oluyorum acık konus dedim.bir msj geldi sence ayrılmalı mıyız?ben ce hayır ama senin aklında ayrılık var neden ayrılmak istiyorsun dedim istemiyorum sordum sadece bilmiyorum anlayamıyorum dedi.bana hiç yalan söyledn mi ben den bişi gizledin mi dedi ? dedim hayır.
bu konuda cok hassas aşırı derece de diğer kız arkadaşlarıya hep bu yüzden ayrılmış.bana eski nişanlımla iligili sorular sordu soylemedğin şeyler war dedi sor söyleyim ne istiyorsan dedim.bir şey sordu bunu bikac kez daha sormuştu.acıklayamıcam bir şey sordugunda hayır demiştim halbukisi gizledim ewet öle bişi yaptım ama utandım diyemedim tek bir şey.onun dışında ne yalan ne dolan ne de bir şey gizledim.
mesajlaşırken bunu söyledim ewet bikez oldu diye yapmadım demiştin dedi yalan söyledin bana dedi orda bitti.pişmanım dedim affet dedim yok nefret ediyormuş benden.sonsuza kadar bitmiş.aynı isyerindeyiz küçük bi köydeyiz.ve kac yıl daha ordayım.sevdim O nu.güvendim eski si bıraktı gitti O bırakmaz dedim.kalakaldım tek başıma.ne kadar af dilediysem de geri dönüşü yok dedi kestirip attı.şimdi ben napayım akıl verin aklım yerinde değil.gelmez biliyorum.ama bu 2.acı nasıl kaldırıcam bilmiyorum.dayanacak gücüm yok.
bu konuda cok hassas aşırı derece de diğer kız arkadaşlarıya hep bu yüzden ayrılmış.bana eski nişanlımla iligili sorular sordu soylemedğin şeyler war dedi sor söyleyim ne istiyorsan dedim.bir şey sordu bunu bikac kez daha sormuştu.acıklayamıcam bir şey sordugunda hayır demiştim halbukisi gizledim ewet öle bişi yaptım ama utandım diyemedim tek bir şey.onun dışında ne yalan ne dolan ne de bir şey gizledim.
mesajlaşırken bunu söyledim ewet bikez oldu diye yapmadım demiştin dedi yalan söyledin bana dedi orda bitti.pişmanım dedim affet dedim yok nefret ediyormuş benden.sonsuza kadar bitmiş.aynı isyerindeyiz küçük bi köydeyiz.ve kac yıl daha ordayım.sevdim O nu.güvendim eski si bıraktı gitti O bırakmaz dedim.kalakaldım tek başıma.ne kadar af dilediysem de geri dönüşü yok dedi kestirip attı.şimdi ben napayım akıl verin aklım yerinde değil.gelmez biliyorum.ama bu 2.acı nasıl kaldırıcam bilmiyorum.dayanacak gücüm yok.