gizledim :(

arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....

olmuş hem de cok en fazla 9 aylık bi ilişkisi warmış o da birşey yaşamış ama ben sormak bile istemedim aklıma getirmedim o bikac kez sordu .ben de demicem dediğim için söylemedim sordugunda bugün zatne dedgınız gıbı acık arıyordu sankı aynı soruya geldi yine bu kez söyledim napayım hiç bir şeyimi gizlemedim.iyi mi ettim kötü ettim bilmiyorum . ama cok acı oldugu kesin.şuan aileimn yanındayım ama onunla aynı yerde aynı sehirde aynı köyde calışıyorum.hep birlikteydik.5 ay.

arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....

olmuş hem de cok en fazla 9 aylık bi ilişkisi warmış o da birşey yaşamış ama ben sormak bile istemedim aklıma getirmedim o bikac kez sordu .ben de demicem dediğim için söylemedim sordugunda bugün zatne dedgınız gıbı acık arıyordu sankı aynı soruya geldi yine bu kez söyledim napayım hiç bir şeyimi gizlemedim.iyi mi ettim kötü ettim bilmiyorum . ama cok acı oldugu kesin.şuan aileimn yanındayım ama onunla aynı yerde aynı sehirde aynı köyde calışıyorum.hep birlikteydik.5 ay.

tabiki eskisini arayıp soramaz ama ben de hiç bir şey gizlemedğim için tedirgin oldum söyledim onu demeseydim ona ihanet edicegmi düşündüm dedim pişmanım ya deliricem.
sildi gitti.

boşveeer sildirsin gitsin :1: bence erkek arkadaşın dürüstlüğün ne demek olduğunu bilmiyor,hiç üzülme cnm....

boşveeer sildirsin gitsin :1: bence erkek arkadaşın dürüstlüğün ne demek olduğunu bilmiyor,hiç üzülme cnm....

insanlara güveni yoktu bana güven dedim cok ugraştım cok didiklerdi cok kıskanırdı derdim ki böyle güvenemiyor güvenince daha iyi olcaz hep o umutla sabrettim.
şimdi öyle geliyor ki ben onun güvenini sarstım.ama kendime bile diyemezken o na nasıl derdim.

onu ilgilendirmiyordu benim gecmişimle alakalı ama sildi gitti.nefret ediyormus benden sen de digerleri gibisin dedi ne kadar agır geldi anlatamam.ben digerleri olmadım hiç.ona yalan söylemedim ..

sevgilin ayrılmak istemiş
ağzını aramış sende oyunu yutmuşsun bu kadar basit

kendinizi bu kadar düşürmeyin ya yapmayın ya :19:

bunu söyleyecektim...ayrılık elbet üzer ama sakın kendini suçlu hissedip üzülme...

Böyle bir sebepten ayrıldıysa, daha çok ayrılacak o zaman sevgililerinden,kendince prensip yapmış bunu, ki sen her şeyini ona söylemek zorunda değildin,hem de 5 aydır tanıdığın birine söylemek zorunda değilsin ki..Egoist biri,sanki kendisi küçük de olsa yalan söylememiş :53::53::53:..Boşvermelisin,kendini üstün tutan kibirli biri evlilik geçmez böyle biriyle,unutmak zor olur zamanla geçer o da..

Son düzenleme:
bu insan çok takıntılı.. kendi yaşasın sen yaşadın diye terketsin. en baştan doğruyu söyleseydin zaten hiç başlamazdı seninle.. çünkü takıntılı. bence barışmak isterse bile barışma. boşver gitsin.
Allah karşına hayırlı insan çıkarsın

insanlara güveni yoktu bana güven dedim cok ugraştım cok didiklerdi cok kıskanırdı derdim ki böyle güvenemiyor güvenince daha iyi olcaz hep o umutla sabrettim.
şimdi öyle geliyor ki ben onun güvenini sarstım.ama kendime bile diyemezken o na nasıl derdim.

onu ilgilendirmiyordu benim gecmişimle alakalı ama sildi gitti.nefret ediyormus benden sen de digerleri gibisin dedi ne kadar agır geldi anlatamam.ben digerleri olmadım hiç.ona yalan söylemedim ..

güven sorunu varsa kendisi çözmeli..onun güven sorununu sen çözemezsin, zaten yanlış olur...gerçekten seviyorsa silip atamaz, güven sorunu varsa zaten seni çok yorardı...burda anlattığın gibi anlatmalıydın ona da...yani suç işlemişsin gibi değilde "kötü bişey yapmadım, güvenini sarsacak bişey yapmadım bu benim özelim ve bunu sana söyleyemezdim..." gibi...

kendini suçlu hissetme sakın seni ezmesin

ya zaten amacı canını yakmakmış ve yaktı...ya nişanlansaydın?? ya evlenseydin?? yarın birgün bu ileri kıskançlığıyla senin açından daha büyük bi yıkım olmazmıydı?? neden başkasını mutlu etmek uğruna kendini harcıyorsun?? suçlu hiç değilsin..ilişki karşılıklı yaşanır birinin çabasıyla değil..inan seni çok sevseydi dinlerdi...kurtulduğuna sevin,yanmasın kalbin artık..

zamanla her şey geöiyor biliyorum ama eski nişanlımdan sonra ilaç gibiydi bana.
güvenemiyordu he rşeye yemin ediyordum zor inanırdı. ama dedim ya gecicek diye düşündüm.
ben asıl işyerinde ne yapıcam aynı yerdeyiiz sewiyorum napayım bakmıcak yüzüme nefret ediyor.dayanacak gücüm yok :(

Güveni kırılmış olabilir benim erkek arkadaşım da bu konuda aşırı hassas hep "bir kere yalan söylersen ne kadar sevsem de biter çünkü ikincisi muhakkak gelir" der. Çünkü o da eski ilişkisinde çok güveni kırılmış birisi. Ama sizin durumda iki seçenek var;

1) Size güvenmiş, siz de diğerleri gibi güvenini kırmışsınız.
2)Bu konudan öncede ayrılığa meyilli konuşmuş yani ayrılığı kafasına koymuş. Durduk yere terkeden bir sevgili olmaktansa, karşı tarafın hatası (onun gözünde) yüzünden gitmeyi tercih etmiş gibi gözükmek istemiş:44:.

Neler neler unutuluyor. Biliyorum icraata gelince hepimiz afallıyoruz ama yapacak bir şey yok, üzmemeye çalışın kendinizi. Nasıl nişanlınızdan sonra birine güvenebildiyseniz bu demektir ki yine birisi aralayacak karanlığı ve siz ona güvenip, elinizi uzatabileceksiniz. Hayat :ssz:.

Evet yalan söylemen kötü olmuş bişey gizlememen gerekirdi belki ama onunda zaten ayrılmaya niyeti varmış bence konusunu açıp durmuş sana buda bahanesi olmuş gibi geldi.

kafam allak bullak
bu hassalıgı konusunda geri dönmez heralde.aklıma hep iyi hallerimiz geliyor.
Allahım sabır yardım et.

Canım kendine yardımcı ol biraz
Tamam haklısın zaten nişanlından ayrılmışsın bu yükü taşımak zor geliyor ama onu nasıl atlattıysan bunuda atlatırsın
Unutma hayatta başımıza gelen herşey bir imtihan Sabret!
Aramamalısın onu unutmalısın
O pişman olsun seni bu kadar basit bir sebebten bıraktığı üzdüğü için o anlasın hatasını
Senin bir suçun yok kendine yazık etme

Son düzenleme:
Onun ayrılacağı varmış, yem atmış sen de yutmuşsun.
Yani gizlesen de gizlemesen de ayrılacaktı senden.
Bu yüzden kendini boşuna suçlu hissetme.

nişanlım beni terk etmişti aradan uc ay gecmedi aynı iş yerinde bulunan birisiyle bişiler başladı .iyiydik mutluyduk.çok güzeldi her sey.farklı bir insan tanıyordum.en sevmediği şey yalan ya da bir şeyler gizlemek.neyse yaklaşık bes ay gecirdik yakınlaştık.tatile girdik biraz soğudugunu hissettim sordugumda tatilin getirdiği şeyler bir şey yok dedi.dun bana uzaklık bana iyi gelmiyor hiç bana göre değilmiş falan dedi.ben de anlamadım acık konuş dedim yeterince acık konuştum dedi.böyle yaparak beni belirsizliğe atıyorsun korkuyorum dedim.ben zaten o belirsizlikteyim bn de korkuyorum dedi.naptım sana dedim sewdim güvendim.ben böyle deyince ne yani ayrılmak istesem bunlar war diye ayrılamayacak mıyım dedi? sonra konuşmayalaım kapatalım konuyu diyıp durdu ama bu cumleler basımın etini yedi gün boyu bu aksam ben sordum dun cümlelerin aklımda nolcak die?yine bşi demedi konuşmayalm dedi.sen böyle yaptıkca ben kötü oluyorum acık konus dedim.bir msj geldi sence ayrılmalı mıyız?ben ce hayır ama senin aklında ayrılık var neden ayrılmak istiyorsun dedim istemiyorum sordum sadece bilmiyorum anlayamıyorum dedi.bana hiç yalan söyledn mi ben den bişi gizledin mi dedi ? dedim hayır.
bu konuda cok hassas aşırı derece de diğer kız arkadaşlarıya hep bu yüzden ayrılmış.bana eski nişanlımla iligili sorular sordu soylemedğin şeyler war dedi sor söyleyim ne istiyorsan dedim.bir şey sordu bunu bikac kez daha sormuştu.acıklayamıcam bir şey sordugunda hayır demiştim halbukisi gizledim ewet öle bişi yaptım ama utandım diyemedim tek bir şey.onun dışında ne yalan ne dolan ne de bir şey gizledim.
mesajlaşırken bunu söyledim ewet bikez oldu diye yapmadım demiştin dedi yalan söyledin bana dedi orda bitti.pişmanım dedim affet dedim yok nefret ediyormuş benden.sonsuza kadar bitmiş.aynı isyerindeyiz küçük bi köydeyiz.ve kac yıl daha ordayım.sevdim O nu.güvendim eski si bıraktı gitti O bırakmaz dedim.kalakaldım tek başıma.ne kadar af dilediysem de geri dönüşü yok dedi kestirip attı.şimdi ben napayım akıl verin aklım yerinde değil.gelmez biliyorum.ama bu 2.acı nasıl kaldırıcam bilmiyorum.dayanacak gücüm yok.

öyle mi dersin neden ya naptım ben?
sewiyorum o da sewiyordu inanıyordum.gerci son zamanlarda agzndan zor laf alıodum ama

kırmızıya aldıklarım senin yanlışların

ayrılacagı mı varmış niye ama :( naptım ben 5 aydır bikere bile guvenini sarsmadım hep acık aradı ama hiç bulamadı.
kendimi suclu hissediyorum malesef ki :(
offfff ben naptımmmmm.

onlar neden benim yanlışarım sdktm onun yanlışı yok mu Allahım sabır ver uyuyamadım oruc tutturmadılar bir şey yemedim diye.nasıl gecer.öyle bi zamanda cıktı ki karşıma tutunacak dalım oldu.

bir sürü kız arkadaşını yalanlarına ragmen affettiğini barıştıgını söylemişti bana niye dönmüyor.:((

ayrılacagı mı varmış niye ama :( naptım ben 5 aydır bikere bile guvenini sarsmadım hep acık aradı ama hiç bulamadı.
kendimi suclu hissediyorum malesef ki :(
offfff ben naptımmmmm.

onlar neden benim yanlışarım sdktm onun yanlışı yok mu Allahım sabır ver uyuyamadım oruc tutturmadılar bir şey yemedim diye.nasıl gecer.öyle bi zamanda cıktı ki karşıma tutunacak dalım oldu.

bir sürü kız arkadaşını yalanlarına ragmen affettiğini barıştıgını söylemişti bana niye dönmüyor.:((

canım illa ki bişewy yapmana gerek yokki, sizin birlikte olmayacagınızı görmüş belki de buna inandırmış kendini. onunbu yaptıgı tümüyle bahane canım, sana açıkça bitsin diyemedi böyle bi bahane bulup ayrıldı gitti. bence artık çok da sorgulama çnkü kendin diyorsun, daha öncekileri affetti diye. bence sebep apaçık ortada canım :(

ya çok mu zordur anlamıyorum bitti, artık yapamıyorum vs. demek... maksat böyle türlü türlü bahaneler bulup karşındakine tüm sorumluluğu yıkmak ve sözde içini rahatlatmak... ''senin yüzünden bitti'' imajı yaratmak... eğer gerçekten devam etmek istiyor olsaydı o sakladığınız şeyi kurcalamaz, duymaktan bile korkar belki de öğrenmek isteyip sindirirdi ... Allah sabır versin size ne diyeyim :( söylediklerimiz sizi daha fazla üzmek için değil sadece az çok tecrübelerimize dayanarak yazıyoruz... :(

Back
X