arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....
olmuş hem de cok en fazla 9 aylık bi ilişkisi warmış o da birşey yaşamış ama ben sormak bile istemedim aklıma getirmedim o bikac kez sordu .ben de demicem dediğim için söylemedim sordugunda bugün zatne dedgınız gıbı acık arıyordu sankı aynı soruya geldi yine bu kez söyledim napayım hiç bir şeyimi gizlemedim.iyi mi ettim kötü ettim bilmiyorum . ama cok acı oldugu kesin.şuan aileimn yanındayım ama onunla aynı yerde aynı sehirde aynı köyde calışıyorum.hep birlikteydik.5 ay.