Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dönmicek dimi![]()
anladığım kadarıyla aynı okulda öğretmensiniz, bu gibi konularda içgüdü mü diyeyim ilk aklıma gelen ilk hissettiğim genelde doğru çıkar ve ben sizin hikayenizde sevgilinizin hayatında başka biri olduğunu hissettim. ayrılmak için bahane arıyordu ve ayrıldı demiş ya kızlar bence de öyle, memlekete gitti orda biriyle tanıştı ya da ailesi buldu muhtemel ki okul açıldığında sözlü ya da nişanlı gelecek.
kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum bunları yazarken nolur kusuruma bakma ben de öğretmenim. benim çalıştığım okulda da hep genç bekar öğretmenler var ve bunu yapan yaşayan bir çok arkadaş oldu okulda. dilerim ki yanılıyorumdur ama ilk aklıma gelen bu oldu konunu okuduğumda.
nişanlından ayrılmışsın, o ayrılığı atlatığına göre güçlü bir kızsın yapamıyorum dayanamıyorum deme lütfen. geri dönse de sen isteme hatta artık. çocuk değiliz artık koskoca insanlarız birilerinin elinde oyuncak olmayalım, çok üzülüyorum kızların bu hallerini görünce. kendini topla bu perişan halleri de bırak kendine saygı duy önce. bana bunları reva gören biri için bu bu haldeyim diyeceğine dönmez mi geri diye üzülüyorsun. yapma Allah aşkına. allahım hayırlısını ver de ve kendini topla.
Dönmeyecek, dönmesin de.
Huzli giden atin boku seyrek dusermis...
Bu ne hiz.. Eskisi birakti gitti falan.. Eski yeni..3 ayda yenisi..
'eskisi' neden birakti gitti peki?
Şu mübarek ramazan gününde inşallah hepimiz için en en en hayırlısı olur hepimizin hayatında... İnandığın şeyler birden yıkılınca insan çok zorlanıyor biliyorum, aynı yerde unutması da zor ama her şey sende bitiyor onu da unutma :) O yüzden inşallah döner de üzülmezsin demiycem onun yerine hakkında en hayırlısı olsun her zaman diycem. Annemin bir lafı var ağlarsın ağlarsın ama en fazla 3 gün ağlarsın, 5.günü her şey değişir.
Sevgiliniz zaten ayrılmayı kafaya koymus bahne arıormus.
zarf atmıs sizde düşmüşsünüz. yoksa seven ınsan boyle çat dıe bı kalemde silemez.
üzülmeyin kendınızı yıpratmayın yazık etmeyın.
Canım nişanlınla neden ayrıldınız peki? Ve bu söyleyemediğin durumu karşı taraf abartmakta haklı mı haksız mı? Yani ben bir bayan olarak sevgilim bana yalan söylese direk olarak söylemediği daha fazla şey olduğunu düşünürüm.
Bu arada Allah sabır versin kuzucuk. Karşına hayırlısını çıkarsın.eski
Bahanesi bu olmuştur. Kendini suçlayıp, üzüp durma.. O öyle istediği için bitti. Hırpalama kendini olacağı vamış işte.
Hakkında hayırlısı..
Önce bi silkelenin Allah aşkına,s akin olun, yıpratmayın kendinizi bu kadar
geçmişte nişanlınızla ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir, bunu defalarca sorması çok yanlış
eğer siz devam etseniz bile o konuyu mutlaka kafasına takıcak ve sormaya devam edecektir
e bu da sizi yıpratıcak dolayısıyla
siz nişanlınızdan ayrıldığınız için boşluğa düşmüş ve ona tutunmuşsunuz
sizin el üstünde tutulup yaralarınızın iyileştirilmesi gereken dönemde siz kendinizi hep ispat etmeye çalışmışsınız ona
neden kendinizi ispat etmeye çalıştınız ki? sürekli yemin ettirip durmuş size
sonuçta sizin daha önce bi nişan geçmişiniz olduğunu biliyo madem bunu hazmedemicekti ne diye girdi ki hayatınıza
inanın üzülmeye değmez onun için..kendinizi böyle çaresiz hissetmeyin lütfen