gizledim :(

insan kabullenemiyor işte.severken böyle ayrılmak benim zoruma gidiyor
ya namaz kılıyorum secdeye varıyorum yüzü aklıma gelıyor
sanki hiç bişi olmamış gibi gelıo ozmn mutlu oluyorum.
sabır....
teşekkür ederim hepinize

anladığım kadarıyla aynı okulda öğretmensiniz, bu gibi konularda içgüdü mü diyeyim ilk aklıma gelen ilk hissettiğim genelde doğru çıkar ve ben sizin hikayenizde sevgilinizin hayatında başka biri olduğunu hissettim. ayrılmak için bahane arıyordu ve ayrıldı demiş ya kızlar bence de öyle, memlekete gitti orda biriyle tanıştı ya da ailesi buldu muhtemel ki okul açıldığında sözlü ya da nişanlı gelecek.

kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum bunları yazarken nolur kusuruma bakma ben de öğretmenim. benim çalıştığım okulda da hep genç bekar öğretmenler var ve bunu yapan yaşayan bir çok arkadaş oldu okulda. dilerim ki yanılıyorumdur ama ilk aklıma gelen bu oldu konunu okuduğumda.

nişanlından ayrılmışsın, o ayrılığı atlatığına göre güçlü bir kızsın yapamıyorum dayanamıyorum deme lütfen. geri dönse de sen isteme hatta artık. çocuk değiliz artık koskoca insanlarız birilerinin elinde oyuncak olmayalım, çok üzülüyorum kızların bu hallerini görünce. kendini topla bu perişan halleri de bırak kendine saygı duy önce. bana bunları reva gören biri için bu bu haldeyim diyeceğine dönmez mi geri diye üzülüyorsun. yapma Allah aşkına. allahım hayırlısını ver de ve kendini topla.

anladığım kadarıyla aynı okulda öğretmensiniz, bu gibi konularda içgüdü mü diyeyim ilk aklıma gelen ilk hissettiğim genelde doğru çıkar ve ben sizin hikayenizde sevgilinizin hayatında başka biri olduğunu hissettim. ayrılmak için bahane arıyordu ve ayrıldı demiş ya kızlar bence de öyle, memlekete gitti orda biriyle tanıştı ya da ailesi buldu muhtemel ki okul açıldığında sözlü ya da nişanlı gelecek.

kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum bunları yazarken nolur kusuruma bakma ben de öğretmenim. benim çalıştığım okulda da hep genç bekar öğretmenler var ve bunu yapan yaşayan bir çok arkadaş oldu okulda. dilerim ki yanılıyorumdur ama ilk aklıma gelen bu oldu konunu okuduğumda.

nişanlından ayrılmışsın, o ayrılığı atlatığına göre güçlü bir kızsın yapamıyorum dayanamıyorum deme lütfen. geri dönse de sen isteme hatta artık. çocuk değiliz artık koskoca insanlarız birilerinin elinde oyuncak olmayalım, çok üzülüyorum kızların bu hallerini görünce. kendini topla bu perişan halleri de bırak kendine saygı duy önce. bana bunları reva gören biri için bu bu haldeyim diyeceğine dönmez mi geri diye üzülüyorsun. yapma Allah aşkına. allahım hayırlısını ver de ve kendini topla.

yapma nolur boyle olmasın :( aynı yerdeyiz hep beraberdik zaten bi avuc insanız küçücük köyde.hep hayırlısını istedim ama işte bi umut niye bilmiyorum. hep iyi şeyler geliyor aklıma bi hatıra dayanmk gercekten zor.dedim ya nişanlımda terk etti onun acısı hala içimde.öyle bir zamanda geldi ki sıkıca tutundum ona.bana guvenmesi için her şeyi yaptım.
hata mı yaptım bilmiyorum ama bu sene ve ondan sonraki seneler orda nasıl gecer hiç bilmiyorum :(

hiç üzme kendini bahane aramış ve bulmuş... şimdi hi üstüne düşme o üzülsün sen peşinden koşarsan dahada kaçar

Şu mübarek ramazan gününde inşallah hepimiz için en en en hayırlısı olur hepimizin hayatında... İnandığın şeyler birden yıkılınca insan çok zorlanıyor biliyorum, aynı yerde unutması da zor ama her şey sende bitiyor onu da unutma :) O yüzden inşallah döner de üzülmezsin demiycem onun yerine hakkında en hayırlısı olsun her zaman diycem. Annemin bir lafı var ağlarsın ağlarsın ama en fazla 3 gün ağlarsın, 5.günü her şey değişir:10:.

Huzli giden atin boku seyrek dusermis...

Bu ne hiz.. Eskisi birakti gitti falan.. Eski yeni..3 ayda yenisi..

'eskisi' neden birakti gitti peki?

Huzli giden atin boku seyrek dusermis...

Bu ne hiz.. Eskisi birakti gitti falan.. Eski yeni..3 ayda yenisi..

'eskisi' neden birakti gitti peki?

ya demi bu ne hız.4 yılımı verdiğim bir insan beni bıraktı 15 gün sonra kendisine yeni nişanlı yapmış
sadece 15 gün agladım şe........in arkasından.hala yaşadıklarıma üzülürüm o ayrı.

aradan 3 ay falan geçmişti aynı ortamdaydik oldu bir şey
gel gör ki ona tamamen dürüst olmama ragmen bir seyi söylemedim diye yalancı oldum . ayrıldık.şahane.ben hala bir umut bekliyorum saf..
orda seneler nasıl gecicek bilmiyorum.Allahım yardım et :(

Şu mübarek ramazan gününde inşallah hepimiz için en en en hayırlısı olur hepimizin hayatında... İnandığın şeyler birden yıkılınca insan çok zorlanıyor biliyorum, aynı yerde unutması da zor ama her şey sende bitiyor onu da unutma :) O yüzden inşallah döner de üzülmezsin demiycem onun yerine hakkında en hayırlısı olsun her zaman diycem. Annemin bir lafı var ağlarsın ağlarsın ama en fazla 3 gün ağlarsın, 5.günü her şey değişir:10:.

o olmazsa hayatımda en cok orda nasıl yaşayacağımı merak ediyorum:(
her şey ben de bitiyor ama ben de bittim :(

insan sevse çok kızar bişi yapar ama böyle kestirip atmaz demi? bunu mu hak ettim kızsaydın bagırığ cagırsaydı ama kestirip atmasaydı.
içim rahat ALLAH biliyor her şeyimi bilir tek bir şey i söylemedim okadar .(onu da söylemek zorunda değildim ama cıktı agzımdan dedim napayım :( o 5 ay boyunca sevdim güvendim mutlu etmeye calıştım O nu.
orda her şeyim olmuştu benim.ailem arkadaşım sevgilim.şimdi O olmadan bakmadan konuşmadan dokunmadan nasıl yaparım bilmiyorum :(((

Sevgiliniz zaten ayrılmayı kafaya koymus bahne arıormus.
zarf atmıs sizde düşmüşsünüz. yoksa seven ınsan boyle çat dıe bı kalemde silemez.
üzülmeyin kendınızı yıpratmayın yazık etmeyın.

Sevgiliniz zaten ayrılmayı kafaya koymus bahne arıormus.
zarf atmıs sizde düşmüşsünüz. yoksa seven ınsan boyle çat dıe bı kalemde silemez.
üzülmeyin kendınızı yıpratmayın yazık etmeyın.

ya ben harbi salağım niye insanları tanıyamıyorum.ben niye anlamıyorum.şunu sormuştum konuştu sonra konuşmayalım demişti ben tek bişi sorucam bana karşı olan duyguve dusuncelerinde azalma artma oldu mu dedim?türkçe yazdım anlamıyormusun konuşmayalım kapatalım konuyu dedi:(((
ayrıldıgımızn öğleniinde.konuşmayalaım dedi kendisi alaksız bişiler söyledi sonrada sence ayrılmalı mıyız mesajı geldi?bence hayır ama senin aklında varsa dedim..istemiyorum ayrılmak bilmiyorum anlamıyorum dedi.

O hep şöyle derdi.bana karşı en ufak bi yalanın dahi olsa Allah seni benden uzaklaştırsın.duası tuttu diyorum.ama yalan değildi benimkisi diyemedim :((((

siz böyle diyorsunuz ya aklıma hep iyi güzel anlarımız geliyor uyuyamıyorum uyansam aklımda yine O.

Sabretmem lazım bir umut hala bekliyorum.:( O benden nefret ediyor ben kendimden.

Bahanesi bu olmuştur. Kendini suçlayıp, üzüp durma.. O öyle istediği için bitti. Hırpalama kendini olacağı vamış işte.
Hakkında hayırlısı..

Canım nişanlınla neden ayrıldınız peki? Ve bu söyleyemediğin durumu karşı taraf abartmakta haklı mı haksız mı? Yani ben bir bayan olarak sevgilim bana yalan söylese direk olarak söylemediği daha fazla şey olduğunu düşünürüm.

Bu arada Allah sabır versin kuzucuk. Karşına hayırlısını çıkarsın.

Canım nişanlınla neden ayrıldınız peki? Ve bu söyleyemediğin durumu karşı taraf abartmakta haklı mı haksız mı? Yani ben bir bayan olarak sevgilim bana yalan söylese direk olarak söylemediği daha fazla şey olduğunu düşünürüm.

Bu arada Allah sabır versin kuzucuk. Karşına hayırlısını çıkarsın.eski

eski nişanlım beni terk etti ıkı hafta sonra başkasıyla nişanlanmış gerisini sen düşün..
ya bak aslında bu yalan değil şöyle ki söylemek zorunda olmadıgım onunla yaşadıgım bişi.onunla yaşadığım ve bidaha adını dahi duymak istediğim bişi.şu konuda hal weriyorum yalan olarak düşündü ama inanın ben ona onun dışında hiç bir şeyimi gizlemedim.napıyorsun die mesaj atsa uzun uzun yazardım sordu her şeyimi anlattım eksiksiz.güven sorunu yaşayan birisi hep yardımcı oldum ne kadar beni bu konu yıpratsa da.ama o sanıyor ki dediğin gibi bir sürü şey gizliyorum yok inanın bu konuda içim rahat.Allah biliyor içimi.

bian kestirip atması beni yaraladı ve ben onu hala seviyorum.ama yazmıştım bi gün öncesinde tuhaf tuhaf mesajlar atmıştı bana onun bir etkisi warsa bahane etti hakketten yoksa başka bişi mi war diye düşünmekten cıldırıcam
hiç bi şekilde ulaşamıyorum napıcam bilmiyorum ölü gibiyim resmen ya :((

Bahanesi bu olmuştur. Kendini suçlayıp, üzüp durma.. O öyle istediği için bitti. Hırpalama kendini olacağı vamış işte.
Hakkında hayırlısı..

öyle bir sucladı ki beni ezilip altında kaldım bi dinleseydi tamam küsseydik kızsın ama bırakıp gitmeseydi silmeseydi.
bir sürü kız arkadaşının yalanlarına ragmen affetmiş ayrılmış ama benim ona göre tek hatam da bitti her şey.bu kadar kolay mı ya seven bu kadar kolay wazgecer mi?

Önce bi silkelenin Allah aşkına,s akin olun, yıpratmayın kendinizi bu kadar
geçmişte nişanlınızla ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir, bunu defalarca sorması çok yanlış
eğer siz devam etseniz bile o konuyu mutlaka kafasına takıcak ve sormaya devam edecektir
e bu da sizi yıpratıcak dolayısıyla

siz nişanlınızdan ayrıldığınız için boşluğa düşmüş ve ona tutunmuşsunuz
sizin el üstünde tutulup yaralarınızın iyileştirilmesi gereken dönemde siz kendinizi hep ispat etmeye çalışmışsınız ona
neden kendinizi ispat etmeye çalıştınız ki? sürekli yemin ettirip durmuş size
sonuçta sizin daha önce bi nişan geçmişiniz olduğunu biliyo madem bunu hazmedemicekti ne diye girdi ki hayatınıza
inanın üzülmeye değmez onun için..kendinizi böyle çaresiz hissetmeyin lütfen

kesinlikle bahane aramis zaten seviyormus gibi bir izlenim olusmadi bende.
ayrilmak istemis, sucu size yüklemis (her erkegin yaptigi gibi) ve ayrilmis, bukadar yani.
Böyle biri icin üzülmektense hayatinizi yasayin bence, hayat cok kisaa...
Gezin eglenin tozun, ona muhtac degilsiniz.
Ayni isyerinde calisiyorsunuz, mutlu görünün, selam bile verin, ne olacakki unutun gitsin,
biliyorum demesi kolay ama olmasi gereken bu..

Ayrica zaten eski nisanlinla yakinlastin diye senden ayriliyorsa, evlendikten sonra ögrenseydide direk bosanirdi,
sükretmelisin bence..

Önce bi silkelenin Allah aşkına,s akin olun, yıpratmayın kendinizi bu kadar
geçmişte nişanlınızla ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir, bunu defalarca sorması çok yanlış
eğer siz devam etseniz bile o konuyu mutlaka kafasına takıcak ve sormaya devam edecektir
e bu da sizi yıpratıcak dolayısıyla

siz nişanlınızdan ayrıldığınız için boşluğa düşmüş ve ona tutunmuşsunuz
sizin el üstünde tutulup yaralarınızın iyileştirilmesi gereken dönemde siz kendinizi hep ispat etmeye çalışmışsınız ona
neden kendinizi ispat etmeye çalıştınız ki? sürekli yemin ettirip durmuş size
sonuçta sizin daha önce bi nişan geçmişiniz olduğunu biliyo madem bunu hazmedemicekti ne diye girdi ki hayatınıza
inanın üzülmeye değmez onun için..kendinizi böyle çaresiz hissetmeyin lütfen

haklısınız çok şüpheci ama birisine güvenirse bu durumundan kurtulacagını söylediği için ona yardım ettim.uyudum bu kadar saat uyuduguna yemin et dedi oha dicem şimdi dedim buna da mı inanmıyorsun dedim yemin et herzaman soruyorum olsun bitsin dedi. bu boyutta birisi..

bi boşlukta falan değildim ama tutundum O na cok iyi geliyordu bana kısa zaman belki bes ay ama güzel şeyler yaşadık.
üzülmeye değmez diyorsunuz haklısınız belki ama inanın iki gündür ölü gibiyim ne yiyorum ne içiyorum oruc tutamaıyorum düşünün.ailem ide üzüyorum neyin var diyip etrafımdalaar ama yapamıyorum sevdim sevdiğine inandım :(((

Back
X