gizledim :(

kesinlikle bahane aramis zaten seviyormus gibi bir izlenim olusmadi bende.
ayrilmak istemis, sucu size yüklemis (her erkegin yaptigi gibi) ve ayrilmis, bukadar yani.
Böyle biri icin üzülmektense hayatinizi yasayin bence, hayat cok kisaa...
Gezin eglenin tozun, ona muhtac degilsiniz.
Ayni isyerinde calisiyorsunuz, mutlu görünün, selam bile verin, ne olacakki unutun gitsin,
biliyorum demesi kolay ama olmasi gereken bu..

Ayrica zaten eski nisanlinla yakinlastin diye senden ayriliyorsa, evlendikten sonra ögrenseydide direk bosanirdi,
sükretmelisin bence..

evlendikten sonra öğrenip boşanacağı türden bişi değil. sadece ona yalan we ben yalan söyledim.bu bitti ıkımzın yaşantısını etkileyecek bir sey de değil ki kestirip attı.

aynı yerde nasıl olucak hiç bilmiyorum :((

evlendikten sonra öğrenip boşanacağı türden bişi değil. sadece ona yalan we ben yalan söyledim.bu bitti ıkımzın yaşantısını etkileyecek bir sey de değil ki kestirip attı.

aynı yerde nasıl olucak hiç bilmiyorum :((

Allah askina, nekadar takintili birisi bu ??
O ne öyle ya yok yalan söyledin, yok yemin et
herseyimi söylemek zorundamiyim yaaaaaaa?????? ben kesinlikle sinir olurdum bu ne tip böyle, bunla hayatmi gecer
kurtulmussun iyi olmus bosver
cekilmez böylesi

Eğer bunu ayrılmak için bahane olarak yapmamışsa,

cidden yalana aşırı duyarlı bi insansa, çok ani karar vermiş. Normalde düşünerek karar verilmediğinde, karar verdikten sonra düşünmeye başlanıyor.

Ve aradan biraz zaman geçince daha sakinleşmiş halde yine konuşma başlatabilir gibime geliyor... "bunu bana nasıl yaptın" filan gibi de olabilir... O zaman yalan söylemediğini, sadece söylemekten utandığını izah edebilme fırsatın olabilir. Yani insan kendini tam olarak ifade edemediğinde de büyük bir sıkıntı yaşar, belki sıkıntının çoğu bundan.

Eski yalancı kız arkadaşlarından affettikleri olmuş, belki senin yalan değil de utanma olayını anladıktan sonra affedebilir ve devam edebilirsiniz de...

Eğer bunu ayrılmak için bahane olarak yapmamışsa,

cidden yalana aşırı duyarlı bi insansa, çok ani karar vermiş. Normalde düşünerek karar verilmediğinde, karar verdikten sonra düşünmeye başlanıyor.

Ve aradan biraz zaman geçince daha sakinleşmiş halde yine konuşma başlatabilir gibime geliyor... "bunu bana nasıl yaptın" filan gibi de olabilir... O zaman yalan söylemediğini, sadece söylemekten utandığını izah edebilme fırsatın olabilir. Yani insan kendini tam olarak ifade edemediğinde de büyük bir sıkıntı yaşar, belki sıkıntının çoğu bundan.

Eski yalancı kız arkadaşlarından affettikleri olmuş, belki senin yalan değil de utanma olayını anladıktan sonra affedebilir ve devam edebilirsiniz de...

evet olayın bu boyutu da var cok hassas ama ani karar werd.bianda bitirdii seven insan bunu yapmaz diye düşünüyorum.. böyleyse eğer ben onu sıkmamalıyım onun aramasını beklemelıyım demi;?
ama O nda gercekten bittiyse :(

mesajlar silinmiş:(

en son bir arkadaşına ayrıldıgımızı söyledim ama olayı anlatmadım o da gidip söylemiş msj attı bana kızarak ne yapmaya çalışıyorsun diye.ben de okadar msj attım arayıp sordu umursadın mı dedim?

diğerleri gibi olma gözümde dedi bitti yalan söyledin senden beklemezdim ilk başta dedğim şeyle karşıma geldin yüzüme bakarak seni aldattım deseydin bu kadar yıkmazdın beni dedi.ben seni sevdim bana hiç yalan söylemez demek için sana inanmaya başladım falan dedi.
tekrar yalan olmadıgını söyleyemedğimi belirttim ama nafile.yok dönüşü deyip durdu.
bir daha msj atma kardeşine anlatırım her şeyi dedi.Ondan korktugum için değil bu hale gelebildiğine üzüldüğümm için daha msj atmadım ama içim içimi yiyor .

gercekten dayanamıyorum bir mesajla bitirip beni degersiz hissettirmesine dayanamıyorum.
yaşadğışı şehre mi gitsem bi delilik yapıp? enazından beni istemediğini gözlerinden anlarım.6 saatlik yolu bunun için bile cekerm
mesaj atsam napsam bişi yapsam akıl verin nolur kafayı yemek üzereyim

gercekten dayanamıyorum bir mesajla bitirip beni degersiz hissettirmesine dayanamıyorum.
yaşadğışı şehre mi gitsem bi delilik yapıp? enazından beni istemediğini gözlerinden anlarım.6 saatlik yolu bunun için bile cekerm
mesaj atsam napsam bişi yapsam akıl verin nolur kafayı yemek üzereyim

Ben olsam yapmazdım çünkü ortada değecek adam yok buna :31: İllaki rahatlamam gerekiyorsa arar konuşurdum hesabımı sorardım yerinde olsam..

Ben olsam yapmazdım çünkü ortada değecek adam yok buna :31: İllaki rahatlamam gerekiyorsa arar konuşurdum hesabımı sorardım yerinde olsam..

belki ona değmez ama benim emeklerim benim sevdam ona da mı değmez :( değmez diyosun ama kalbim hala anlamıyor dediklerinizi.sayfalr acıp tekrar tekrar okuyorum ki benim göremediğimi görenleri anlayıp ben de vazgeceyim idye ama olmuyor
biz yine aynı ortamda olucaz bir ay sonra falan ozaman daha kötü olucam geliyorum desem gelme der ki
biraz bekleyip sonra msj mı atsam geliyorum diye yüzüme söylesin

belki ona değmez ama benim emeklerim benim sevdam ona da mı değmez :( değmez diyosun ama kalbim hala anlamıyor dediklerinizi.sayfalr acıp tekrar tekrar okuyorum ki benim göremediğimi görenleri anlayıp ben de vazgeceyim idye ama olmuyor
biz yine aynı ortamda olucaz bir ay sonra falan ozaman daha kötü olucam geliyorum desem gelme der ki
biraz bekleyip sonra msj mı atsam geliyorum diye yüzüme söylesin

Canım değmez dediğim durumdan dolayı değmez.Bu çocuğun seni bırakacağı varmış bahane oluşturmuş kendine sonrada.Yerinde olsam sabrederdim bu sürede de dua ederdim ya da dikkatimi dağıtacak şeyler yapardım.Çünkü nasılsa çalışmaya başlayınca göreceksiniz birbirnizi eğer olursa eminim yeniden olacaktır ,biraz da işleri oluruna bırakmak gerekiyor bazen. Senin sevgin için kesinlikle değerdir buna inanırım,ama bu yapacağın onun kendini hint kumaşı sanıp kaçmasına iyice sebep olabilir. Tabi bunlar kesinlikle beniim fikrim böyle şeylerde çok da yönlendirme taraftarı değilim,sonuçta herkes kendi kaderini yaşıyor durumun içinde olmadan sizi ne kadar anlayabilirim..

Son düzenleme:
haklısın ne diiyim içimdekini söndüremiyorum
ozamana kadar unutur beni diye korkuyorum aptallık biliyorum ama

Gerçek aşkları ayrılık güçlendirir, diğerlerini söndürür tatlım emin ol.Gerçekten seviyorsa unutmaz :34:

aynı yerdeyiz nasıl yüzyüze bakıcam bilmiyorum
bir sürü kız arkadaşını bu yüzden bırakmış yalanlarını yakaladım demişti.ben yalan söylemedim diyemedim :(
ama bu konuda kimseye güvenmiyordu bana güvendiğini senin bana hiç yalan söylemeyecğine inandım beni en yaralı yerimden vurdun.sevdim ben seni niye yaptın bunu dedi hep.pişmanım napayım af diledim yok. geri dönmez ama ben napıcam onsuz.2.darbe bu kaldıramam.

bence sana tawsiyem birine bu kadar fazla bağlanma herzaman olmazsa olmazın başkası değil kendin olmalı... yoksa böyle çok üzülürsün... yalnış anlama sewme demiyorum tabiki sewilecek aşık olunacak ama hayatının asla ama asla wazgeçilmezide olmasın...

çok sewmişsin allah yardımcın olsun...

bence sana tawsiyem birine bu kadar fazla bağlanma herzaman olmazsa olmazın başkası değil kendin olmalı... yoksa böyle çok üzülürsün... yalnış anlama sewme demiyorum tabiki sewilecek aşık olunacak ama hayatının asla ama asla wazgeçilmezide olmasın...

çok sewmişsin allah yardımcın olsun...

yok yanlış anlamam bilakis düşüncelerinizi önemsiyorum.evet sevdim ondan kendimi hırpalamam.
bi güzel sözüne bakar ama hayırlısı ise değilse aklımdan gönmlümden kalbimden cıksın..

İnşallah gerçektir ve seni yeniden görünce dayanamaz gelir(tabi hayırlıysa ) Rica ederim tatlım hakkında en güzeli olsun :71:

geri gelse bile bi daha uzaklık oldığunda ayrılık olmaz mı, çok zor bi durum farkındayız ama bahane aramış sende yemişsin.

hala kabullenemiyorum bahane aradığını aklım almıyor.
yüzüme bakıp söyleseydi bu kadar perişan olmazdım
okadar şey okudum kimler ne yaşıyor ama seven insan bunu yapmıyor
O şimdi Allah a dua ediyordur yalanını yakaladım uzaklaştır gönlümden diye ama Allah biliyor O na hiç bi zaman yalancı olmadım.kimsenin olmadığı kadar dürüsttüm.sadece bir şeyi özelimi diyemedim diye yalancı değilim.ya bikere bilgisayarını ver zaman gecireyim demiştim vermem özelim o benim demişti ona özelim diyebiliyorsa benim utandığım onu kaybederim diye söyleyemediğim şeyden dolayı terk edildim..bunu anlayamıyorum hala

Back
X