İşte evdeki hanımlar ikinci hanımlara saydırıp beddualar dilemek yerine sağlam durmayı deneseler, ilişkinin 2 kişi yaşanan bir şey olduğunu, 3. kişi o ilişkiye değse bile artık bir ilişki kalmayacağını anlasalar keşke.
Karısı nasıl öyle der inandırıcı değil diyenleri de tebrik ediyorum gerçekten, nasıl inandırıcı değil? Bir bakın bakalım kaç konu var kocam aldattı affettim, 2 kere aldattı yeniden evlendim, evimizi genç kızın üstüne yaptı ama kabul ettim diye? Sebepleri var mı tabi ki var. Hayatta her şeyi yapabilmek için bir sebep vardır. Önemli olan sebeplere karşı karakterli durabilmek.
Mesela konu sahibinin ne suçu olmuş konuyla ilgili? 0. Şiddete tavrı cesareti falan eleştirilse bile polisler kadınların yanında değil, bunu anlamak için 3 ayda 1 gazete okumak bile yeter. Ama kabul edilemiyor ne yazık ki, o kocanın aslında artık sevmediği, kim olsa gideceği, yeni bir hayat çizilmesi gerektiği kabul edilemiyor. Artık böyle kadınlara üzülmüyorum. Aldatılın tabi ki, affedebiliyorsunuz zaten siz aldatılın, affedemeyenler aldatılmasın. Herkes mutlu.