- Konu Sahibi elasrcerten
Konunuzu basindan beri takip ediyorum, sahte oldugunu dusunmedim, cok ustunuze gelinmis siz de bunalmissiniz ama bu mesajinizi okuyunca gercekten anlamak icin sorma ihtiyaci hissettim... Belki boyle dusundugunuzun farkinda degilsiniz belki kabullenmek istemiyorsunuz ama sanki bu adam, tum bu yaptiklarina ragmen esinden bosansa (zaten evliliginin temellerini saglam bulmuyormussunuz) siz de 'nasil olsa baska kurtulus yok beni de seviyor' diyip evlenir misiniz bu adamla acaba? 'Yuva yikmam ustelik bana bunlari yapan adamla asla evlenmem' diyeceksiniz ama bana evlenirdiniz gibi geldi...
Ayrica sonradan savcilik fikrine sicak baktiniz ama simdiye kadar savciliga gitmeme, polisi inandiramama durumuna istinaden anlatmadiginiz kisimlarin oldugunu, anlatmisken onlari da tamamlasaniz size daha makul fikirler verilecegini dusunuyorum... Belki polisten ya da bir yetkiliden 'evli adamlarla beraber olursaniz basiniza bunlar gelir' tarzi seyler duydunuz, her seyin hallolanacagina iliskin inanciniz bitti vs... Daha evvel bir vali tayin isteyen bir ogretmene bunu demis, genc kadin öldürülmüstü ama olumsuz oldugu kadar olumlu ornekler de var... Bu adamdan gercekten kurtulmak istiyorsaniz kurtulacaksiniz ama burada yazdiginizdan bile bunu gercekten istediginizi anlamak gucken adama geregince dis gosterdiginizi dusunmuyorum neticede en pisirik erkek bile dis gecirebildigi kadina aslan kesilir...
Haklısınız evet en ufak olayda koseme cekildim, kesinlikle evlenmezdim, gercekten. Bu dayak tehdit olayı hic olmasaydı, evli oldugunu ogrendikten sonra ben bosandım diye karsıma cıksa evet bir sans verebilirdim, ama bu kadar eziyetten sonra asla! Muhakkak olumlu orneklerde var, ama hep korktum korkutuldum, ben ona kotu birsey yaparsam o daha kotu karsıma cıkabilir diye, ama denemeden goremem, savcılık vs fikri aklımdaydı tabiki, bu kadar yorumdan sonra aklıma daha cok yattı ve korkunun ecele faydası yok.. savcılıktan sonuc alamazsam basımın caresine kendim bakmak icinde buradaki diger yorumları degerlendiricem.