• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller glikolik asit\peeling deneyimi çok acil yardım (resimli)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mrsseker18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
297
142
53
35
Konya
Evet arkadaşlar zor durumdayım uzatmadan konuya gireyim. Daha önce glikolik asit deneyiminde %25 lık aşırı yüzümde beş dakika beklettim ve çok çok hafif bir soyulma olmuştu bi hafta sonrasında yirmi dakika beklettim ve 3-4 gün suren hafif kızarıklık sonrası cildim yenilendi 6 ay sonra yanı 3 gün önce aynı asiti yüzümde 30 dakika beklettim ve gün geçtikçe çok berbat bir durum ile karşılaştım bephantol ve c vitamini kullanmama rağmen bi garip oldu minik minik iltihaplı sivilceler çıktı her yerinde hafif soyulmalar da başladı fakat ne yapacağımi bilemiyorum lütfen resimlere bi göz atar misiniz yapılabilecek ne var yada daha önce aynı durumu yaşamış olan var mi
Screenshot_2016-02-17-01-35-02.webp
Screenshot_2016-02-17-01-35-14.webp

Evet arkadaşlar zor durumdayım uzatmadan konuya gireyim. Daha önce glikolik asit deneyiminde %25 lık aşırı yüzümde beş dakika beklettim ve çok çok hafif bir soyulma olmuştu bi hafta sonrasında yirmi dakika beklettim ve 3-4 gün suren hafif kızarıklık sonrası cildim yenilendi 6 ay sonra yanı 3 gün önce aynı asiti yüzümde 30 dakika beklettim ve gün geçtikçe çok berbat bir durum ile karşılaştım bephantol ve c vitamini kullanmama rağmen bi garip oldu minik minik iltihaplı sivilceler çıktı her yerinde hafif soyulmalar da başladı fakat ne yapacağımi bilemiyorum lütfen resimlere bi göz atar misiniz yapılabilecek ne var yada daha önce aynı durumu yaşamış olan var mi
Eki Görüntüle 1775403 Eki Görüntüle 1775404
Canım yazık olmuş .geçmiş olsun.ama anlamadım glikolik asit mi tca mı .anlayamadım .glikolik daha masum tca ya göre de.eski glikolik asidini mi kullandınız.yeni mi aldınız.bu arada kullanımı kim size önerdi.neye göre kullandınız ve nereden aldınız yazar mısınız

Canım yazık olmuş .geçmiş olsun.ama anlamadım glikolik asit mi tca mı .anlayamadım .glikolik daha masum tca ya göre de.eski glikolik asidini mi kullandınız.yeni mi aldınız.bu arada kullanımı kim size önerdi.neye göre kullandınız ve nereden aldınız yazar mısınız
Eskiyi kullandım internetten araştırdım doa kimyadan aldım bugün birazcık daha azaldı ama hala sivilce sivilce her yerim

Eskiyi kullandim

Eskiyi kullandım internetten araştırdım doa kimyadan aldım bugün birazcık daha azaldı ama hala sivilce sivilce her yerim

Eskiyi kullandim
Canım alınan yer doğru.eskiyi kullanmak ne derece doğru bilemiyorum.doaya tlf açıp sorun isterseniz.bu arada neden tekrar denediniz ne sorun vardı cildinizde.

E="BLUEGREENBLUE, post: 45211695, member: 701435"]Canım alınan yer doğru.eskiyi kullanmak ne derece doğru bilemiyorum.doaya tlf açıp sorun isterseniz.bu arada neden tekrar denediniz ne sorun vardı cildinizde.[/QUOTE]
Genis gözeneklerve birazda sivilce iizlerim vardı bide siyah nokta, alerji ilacı kullanmaya başladım başka ne yapabilirim bbilemiyorum

Ben %70 kullandim hic boyle birsey yasamadim

Coresatin adlı bi merhem buldum onu kullanıp gelişmeleri yazacağım en azından benimle aynı sorunu yaşayan biri olursa faydalanabilir
Canım sebebini bulmak lazım.en önce beni dinleyin hemen bir sağlık ocağına gidin.sebepler çok önemli.en ufak bir şey bile çok şey olabilir.ihmal etmeyin.tahlil yaptırın.sonra bir şey yok ise rahat rahat çözülür.inanın kolay olur gerisi.şu anda kendi başınıza yapacağınız her şey leke bırakabilir unutmayın.işte o zaman tedavi o kadar kolay olmaz.

[="BLUEGREENBLUE, post: 45225200, member: 701435"]Canım sebebini bulmak lazım.en önce beni dinleyin hemen bir sağlık ocağına gidin.sebepler çok önemli.en ufak bir şey bile çok şey olabilir.ihmal etmeyin.tahlil yaptırın.sonra bir şey yok ise rahat rahat çözülür.inanın kolay olur gerisi.şu anda kendi başınıza yapacağınız her şey leke bırakabilir unutmayın.işte o zaman tedavi o kadar kolay olmaz.[/QUOTE]

Şimdi doktordan geldim. Rahatlattı beni çok şükür sıkıntı olmadığını bi haftada geçirebileceğimizi söyledi tetradox hap verdi birde dermatop merhem yazdı. Bi hafta sonra kontrole gideceğim cildim hassas olunca çok beklettim diye olmuş yüzde besin üzerindekileri evde kullanmak doğru degilmis
Simdi

Şimdi doktordan geldim. Rahatlattı beni çok şükür sıkıntı olmadığını bi haftada geçirebileceğimizi söyledi tetradox hap verdi birde dermatop merhem yazdı. Bi hafta sonra kontrole gideceğim cildim hassas olunca çok beklettim diye olmuş yüzde besin üzerindekileri evde kullanmak doğru degilmis
Simdi[/QUOTE]
Canım aman bana dert oldu hep aklımda acaba ne oldu diye inanın üzüldüm.çok hassasım zaten.ama msj okuyunca sevindim.bir daha çok dikkat ediniz.bir şey yapmadan evvel sorun soruşturun .gerekirse özelden bana yazın araştırayım.yeterki bir şey olmasın.şifalar olsun canım.tekrar geçmiş olsun...

İlginiz için çokcçok çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insanın daha çok desteğe ihtiyacı oluyor :) gecicek inşallah buradan yine sonuçları yazacağım agzim yandı bi kere bundan sonra çok dikkatli olacağım

İlginiz için çokcçok çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insanın daha çok desteğe ihtiyacı oluyor :) gecicek inşallah buradan yine sonuçları yazacağım agzim yandı bi kere bundan sonra çok dikkatli olacağım
Evet haklısınız ben nerede ihtiyacı olan var ise yardım etmek istiyorum bilgim dahilinde .bilgim olmasa da gece gündüz araştırıp yardım etmek istiyorum.çünkü başına bir şey gelen yalnız kalınca daha fazla hata yapıyor.Çok iyi haberlerle bekliyorum canım...

Evet ilaclarimi kullanımımdaki 2 . ggunumu bitirdim ve yüzüm %70 derecesinde iyileşti iki güne tamamen geçeceğini dusunuyorum cçok şükür çok hızlı iyileşti resimde ekliyecegim inşallah aman bbaşkaları aynı durumu yasamasin tetradox hap ve dermatop merhem kullandim, nasılbu kadar hhızlı iyileşti anlayamadım aman maşallahdiyelim :)

Evet ilaclarimi kullanımımdaki 2 . ggunumu bitirdim ve yüzüm %70 derecesinde iyileşti iki güne tamamen geçeceğini dusunuyorum cçok şükür çok hızlı iyileşti resimde ekliyecegim inşallah aman bbaşkaları aynı durumu yasamasin tetradox hap ve dermatop merhem kullandim, nasılbu kadar hhızlı iyileşti anlayamadım aman maşallahdiyelim :)
Kesinlikle MAŞALLAH.Dualarım da işe yarıyor yani ...:nazar::nazar::nazar:

mrsseker18 mrsseker18 aynısı bana da oldu yaa, da kozmetikten aldım bende saf halde de sürmedim yarı yarıya gül suyu karıştırmıştım, yani tonik şeklinde kullanırım hep, canım sıkıldı doktora mı gitsem bende

Back
X