globozo spermide yumurta donduralabiliyormu benim 16 tane toplanmıştı ancak döttanesi döllenmişti ama dondurmayı tavsiye etmediler
Yumurta dondurmayı hiç duymadım ama döllendikten sonra bütün embriyolar aynı. Globozoo ile döllenmiş olması fark etmiyor. Belki siZin embriyolar istenen bölünmeyi gösteremediği için dındurlmamıştır. Bişey demediler mi? İki tane mi transfer edildi
Evet oldum canim 16 tane olmuş yumurtam yeni kendime geliyorum çok agrim oldu bu defa ama simdi iyiyim
Evet azra da yeni opu oldu. Henüz transferi olmadı. Ankarada deniyor. Onlarda globozoospermi varazracim siz golobozozsprmi hastasimisiniz transefrmi yaptirdiniz cok meraketim inssallah olur
Artık bi deniycez bizim Mayıs'ta olmuştu hiç embriyo oluşmayan deneme zamanı geldi de izin ve maddi sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Bir sonraki ay olabilir heralde canım. Haber veririm de sen önce dondurulmuşları yapsan oldu desen pek bi hora geçer:))))
Zehra evet ankarada anraka üniversitesi cevecu hastanesinde tedavi girdim kaan aydos un yönlendirmesi yarin bi aksilik olmazsa transfer var dun İKÜ tanesi bölünmüştü bugünde arucaz devam etmişse bölünme yarin transfer gyps çok mutluyum ya anlatamam sanki kendi hamile haberini almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?