Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
globozo spermide yumurta donduralabiliyormu benim 16 tane toplanmıştı ancak döttanesi döllenmişti ama dondurmayı tavsiye etmediler

Yumurta dondurmayı hiç duymadım ama döllendikten sonra bütün embriyolar aynı. Globozoo ile döllenmiş olması fark etmiyor. Belki siZin embriyolar istenen bölünmeyi gösteremediği için dındurlmamıştır. Bişey demediler mi? İki tane mi transfer edildi

üç tane transfer edildi dönem emriyoların haraketi yavaştı sizin hareketi nasıl 23 23 kromozon olmssa döllenme olmazmış zaten yüzde yüz olan globozoda dollennme gercekten mucize allahım emeginizi boşa cıkarmasın inşallah bizimde binde iki cıktı ama onunda şeklının cok umut verici olmdıgı söyleniyor bu döllenme icin herhangi bir ilac kullandınızmı

Eşim sadece proxeed kullandı. Onun da globozooya bi faydası yok zaten.
Ama labaratuarda kalsiyum iyonofor denilen bir aktivatör kullandılar spermin yumurtayı dölleyebilmesi için. Normal tüp bebek gibi düşünülse ekstra bir işlem uygulanmasa döllenme olmuyor Zaten.

gatada yaptirdim ben odonem simdi zekai tahir hastanesini oneriyolar sen ankaradamisin azra sizdemi golobozosprmi hastasisiniz

Evet oldum canim 16 tane olmuş yumurtam yeni kendime geliyorum çok agrim oldu bu defa ama simdi iyiyim

Canım bugün dayanamayıp kan testi yaptım ve bhcg 64 çıktı şu an şoklardayım hala... Umarım sevincim yarım kalmaz. pazar günü tekrarlıcam testi.

Sen naaptın döllenme durumu nooldu? Çatlıcam meraktan?

azracim siz golobozozsprmi hastasimisiniz transefrmi yaptirdiniz cok meraketim inssallah olur

Oldu oldu oldu hadi sıra sizde nerelerdesiniz yahu??

Zehra evet ankarada anraka üniversitesi cevecu hastanesinde tedavi girdim kaan aydos un yönlendirmesi yarin bi aksilik olmazsa transfer var dun İKÜ tanesi bölünmüştü bugünde arucaz devam etmişse bölünme yarin transfer gyps çok mutluyum ya anlatamam sanki kendi hamile haberini almisim

Cnm hadi hayırlı olsun sana da. İnşallah senin de güzel haberlerini alıcaz. İki tane embriyo mu transfer edicekler?
Valla ben hala inanamıyorum Zaten şoktayım yani rüya gibi. Allah bugünleri gösterdi ya binlerce şükür. Bir sıkıntı çıkmz da gebelik ilerlerse şimdiye kadar görüştüğüm ve hep bizim moralimizi bozan ümitsiz kınuşan bütün doktorlara mail atıcam. En azından aynı durumda olan başkalarına böyle davranıp ümitlerini kırmasınlar

Bilmiyorum Canim vrn ikisininde koyun dicem sindi aradin ikiside çok iyiymus durumu öyle diyor embriyolog yarin sabah gidicem transfere tedavi nazik geçti bitti anlamadim ama sindi çok heyecanliyim mutluyum senin mutlukugunla alahim sonunu getirsin iucagina al inşallah ki alacaksin

maşallah cnm.. iyi olsunlar bölünüp çoğalsınlar inşallah annelerinin karnında.. ben de çok heyecanlıyım hep kendim hem senin için. diğer arkadaşlardan ses yok onları da merak ediyorum.

Canim bu defa bi değişiklik var miydi diğerine göre bekleme suresindebbidene yaptin ne yedin ne ictin farklu bize yaptinmi

cnm valla diğerinde transferden sonra çıkıp işe gitmiştim. bende de manyaklık işte. bu sefer transfer günü eve dönüp dinlendim. ertesi gün işe gittim ama hiç yormadım kendimi oturdum yani. onun dışında tamamen normal hayata devam. evde ev işi falan yapmadım ama. sadece yemek yaptım. yorulduğum anda da oturdum hemen. nerdeyse her akşam portakal nar suyu sıktı eşim sağolsun. onun dışında ekstra hiçbişey yapmadım. iş hayatına da ertesi günden itibaren devam ettim. hatta ben inşaat mühendisiyim şantiyedeyim. Sahaya bile indim yani dikkat ederek. ağır kaldırmamaya , yüksek yerlere uzanmamaya dikkat ettim. öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…