azra0101
SU_SU_
BU arada eşim Kaan Hocaya yazdı durumu. Kaan Hoca DNA hasarını düşürmeden denemeyin demişti. %38di dna hasar ama biz gün aşırı klomen kullanıp denedik duramadık. Şimdi cevap vermiş. Kaan Hocadan beklenmicek olumsuzlukta. Embriyo oluşması gebelik olacağı anlamına gelmez demiş, dna hasarı yüksekken zor demiş falan filan. insan bu psikolojideki hastaya böyle yaklaşır mı anlamadım. sonucu lütfen bana da bildirin demiş.
Olacak iş değil bu, sinir oldum. sen hiç kafana takma kimlere kimlere kesinlikle olmaz diyorlar da normal yoldan hamile kalıyorlar. doktorların demesiyle mi o Allah nasip ettikten sonra bu bir. öte yandan biz kesin hamile kaldık demedik, embriyo oluştu dedik çünkü bizim gibi vakalarda embriyo da oluşmuyor diyorlar bu da iki. ne kadar hassas olduğumuzu bildiği halde sırf ben doğruyu söyleyeyim ben gerçekçi olayım psikolojisine sahip doktor istemiyoruz karşımızda çünkü biz hayallerle yaşıyoruz, amacımız bir hayal, gerçekleştirmek bu da üç... bunu yapanlar var bizim de olacak, bilmiyorum ne zaman ama biliyorum ki bir gün...