- 18 Kasım 2013
- 1.244
- 1.133
- 208
- 40
canımm Allah yardımcın olsun, eminim çok heyecanlı ve zor bir süreç ama inşallah hepsini aşacağız. önce sen aşacaksın arkandan geliyoruz:) o embriyo oluşacak inşallahhh. hadi bize güzel haberler ver. opudan sonra hemen işe gidecek olmana çok üzüldüm inşallah hemen toparlarsın. ben bu genart hikayesini açayım biraz daha isterseniz. şimdi biz bunu öğrendik hikayemiz bu konunun baş tarafında yazıyor 11 yumurtadan hiç biri döllenmedi o sırada sorunumuzun bu olduğunu bilmiyorsuk yalnızca sperm sayı düşüklüğü ve hız problemi var sanıyorduk. eşimin abisinde de bu problem olduğu için ve tüp bebekle kızları olduğu için bir şekilde normal hayatımıza dönüp umursamamaya çalışıp tüp bebek denedik. asıl kabus ondan sonra başladı. neyse döllenme olmadı Antalya tüp bebek merkezine gittik ve sorun orda ortaya çıktı. genarta yönlendirdiler bizi. daha önce bu vakalarda orda çözüm bulunduğu söylenerek. ankara genarta gittik. genel tetkikler vs derken %100 akrozomsuz çıktı zaten az çok biliyorduk. ancak daha önce bir takım yöntemlerle başarı sağladıklarını söylediler. ben hiç hsg filmi çektirmemiştim. orda onu çektirdik beni hazırlşayıp içeri aldığında doktorum daha sperm sonuçları çıkmamışken yani tam olarak %100 olup olmadığı bilinmiyorken bana bu hastalarından bahsetti. bak %100 globo olan bir hastamız var 3 yaşında yaramaz bir oğlu var şimdi geldi yine yapıyoruz tüp bebek diye. neyse biz hsg yi çektirdik sperm sonucunu beklerdik ve öğrendik işte %100 olduğunu. neyse döndük evimize bir kay sonra kendimizi toparlayınca gelicez tüp bebeğe dedik. aradan tam 1 ay geçti doktoru aradım ve izin problemi nedeniyle tüp bebeği biraz ertelemek istediğimizi ancak kesin orda yaptıracağımızı bu bekleme sürecinde merkeze gidip gitmememiz gerektiğini sordum. dr benim kim olduğumu unutmuştu ve bu hsg filmi hikayesini hatırlamıyordu zaten bir kere görüştük ve telefonda bana bizim durumumuzda olan bir hastalarının 3 yaşında bir oğlu oldupunu ve şu anda da hamile olduğunu söyledi. inandım çünkü bir insan farkında olmadan iki farklı yerde aynı yalanı söyleyemez üstelik bu kladar destekli de söyleyemez. 1 ay önce gittiğimizde tüp bebekle yeniden yapıyoruz demişti bir ay sonra aradığımda ise tüp bebekle yeniden şimdi hamile dedi. inşallahhh inşallahhhh doğrudur ve 3 yıl önceden böyle bir başarı sağlanmıştır da hepimizin yüzü güler. umutlu olalaım, hadi canım güzel haber ver bize inşallah bütün yumurtaların döllensin inşallahhhhh...
canım bence doğrudur laf olsun diye söylediğini sanmıyorum. doğru olduğuna inanmak istiyorum. bugün yumurta toplandı sabah 8'de. Şu an çok şükür hiçbir şeyim yok ve işteyim. Sadece bir an önce yarın olsun da sonucu öğreneyim istiyorum. Mucizevi şekilde 27 yumurtam toplanmış kızlar. Geçen sefer (4 ay önce) 13 yumurta toplanıp 11'i işleme tabi tutulmuştu. Hiçbiri döllenmemişti ama olsun ben bu sefer umutluyum 27 yumurtadan elbet birileri mücadele edecek diye düşünüyorum