Glukoz testi Nasıl oluyor?

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
34
http://hizliresim.com/lEvdYE

Ayın 2'inde randevum var. 21. Haftamızda olacağız.

Tetanoz aşısı, Glukoz Tarama, Ugs yapılacak.

Benim merak ettiğim Glukoz Tarama. Aç mı gitmeliyim tok mu? Kaç saat önceden yemek yemeliyim ya da yememeliyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Bi sağlık ocağına sorsan iyi olur daha ayrıntılı bilgi alırsın ben henüz o haftalara gelmediğim için seni aydınlatamicam ama 2li test niye gecikmiş benim bildiğim kadarıyla 12. ve 16. Haftalar arasında oluyordu

İkili test yaptırmicam zaten Can'ım :) 11-14 hafta arası da vardı ikili tarama testi. Sağlık ocaklarına gitmiyorum ben Hastanede yaptıracağım aşıyı da. Teşekkür ederim :)

İkili test yaptırmicam zaten Can'ım :) 11-14 hafta arası da vardı ikili tarama testi. Sağlık ocaklarına gitmiyorum ben Hastanede yaptıracağım aşıyı da. Teşekkür ederim :)
hastane tetanoz aşısı yapıyor mu ki? bende perşembe sağlık ocağın da yaptıracağım da

yaa ne güzel, burada yapılmıyormuş bende mecburen sağlık ocağın da yaptıracağım

Devlet Hastanesinde bir kez kötü olay yaşadım. Ondan beri ne devlet hastanesine ne sağlık ocağına gitmiyorum. :/ ücret ödememek daha iyi aslında ama güvenimi sarstılar Bi kez. Boşver 20 lira desen Bi aşı ücretini bi tane tulum alırsın :)

Orası öyle tabi :) ben sormuştum doktora burada yapılmıyor dedi yapılsaydı orada yatiracaktim ama olmadı. Bende özele gidiyorum hep çalıştığım için sürekli izin almak istemiyorum

Glukoz testınde aç gıtmenız gerekıyor açlık ve tokluk şekeriniz toplam 3 defa kan alınarak ölçülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…