Göbeği olan arkadaşlar karın yağlarınızı eritmek için ne yapıyosunuz? Deneyimlrinizi paylaşırmısınız

kahveyokmu

Noolmuş biraz deliysem
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2.244
2.224
Bölgesel kilo alan ve özelliklede göbeği olan arkadaşlar bu durumdan kurtulmak için ne yapıyorsunuz?
Deneyimlerimizi paylaşalım göbüşlerimizi eritelim olmazmı:21:
Ne yaptığımızı ve gelişmeleri yazalım hergün:KK9:

Kızlar yokmu bu konudan muzdarip olan bişeyler yapan?
Yoğurt limon kürü ve zencefilli yoğurt kürü kullanan varmı :110:

Bsn zayıf olmama rağmen göbek sorunum var. Akşam yediden sonra birsey yememek göbeği eritiyor. Bir ara yaptım ama uzun soluklu olmuyor. Jillian Micheals 30 day shredde etkili. Before after yaz sonuçları görürsünüz. Ama çok zorluyor su sıralar ben pilates yatıyorum. Biraz indi gibi o kadar dikkat etmeme rağmen.

Bsn zayıf olmama rağmen göbek sorunum var. Akşam yediden sonra birsey yememek göbeği eritiyor. Bir ara yaptım ama uzun soluklu olmuyor. Jillian Micheals 30 day shredde etkili. Before after yaz sonuçları görürsünüz. Ama çok zorluyor su sıralar ben pilates yatıyorum. Biraz indi gibi o kadar dikkat etmeme rağmen.
Aynen senin durumundayım işte çok gıcık bi durum. Zayıfsın ama o göbek ordan çıkıveriyo giydiğin yakışmıyo ve dikkati üstüne çekiyo. Özgüvenimi yerle bir ediyo resmen. Benim tanıdığım bi abla 2kaşık yoğurda limon sıkıp pul biber atıyo bu kürü her akiam kullanıyo. Faydasını gördüm göbeğim küçüldü ama istikrarlı kullanmak gerekiyo dedi.
İyi ama 7den sonra zaten dinlenip yeme içme fırsatımız oluyo o neolcako_O
Bu before after dediğin pilatesmi canım? Hemen araştırayım. Bide bulduğumuz bilgileri paylaşalım olurmu:KK50:

Aynen senin durumundayım işte çok gıcık bi durum. Zayıfsın ama o göbek ordan çıkıveriyo giydiğin yakışmıyo ve dikkati üstüne çekiyo. Özgüvenimi yerle bir ediyo resmen. Benim tanıdığım bi abla 2kaşık yoğurda limon sıkıp pul biber atıyo bu kürü her akiam kullanıyo. Faydasını gördüm göbeğim küçüldü ama istikrarlı kullanmak gerekiyo dedi.
Bu before after dediğin pilatesmi canım? Hemen araştırayım. Bide bulduğumuz bilgileri paylaşalım olurmu:KK50:
Zaten zayıf olmama rağmen bacak basen göbek sorunum olmasından bıktım. Akşam 7 den sonra yememeyi 2 gün falan yaptım ara ara yaparım meyve falan yiyorsun yogurt falan salata baya fark ediyor. Yoğurt eritiyor diyorlar ama ben yoğurt yiyemiyorum. Yoğurdun içine keten tohumu katarsan çok iyi oluyor. Jillian michealsin 30 day shred var before after yazarsan farki görürsün. Ama çok zor.biraktim. Simdilik cassey ho yapıyorum. Cassey ho ya baslamak.istiyorsan beginnerden basla. Blogilates diye bir sürü takvimi var. Surekli her gün yeni video yaparak daha iyi calistiriyor

Zaten zayıf olmama rağmen bacak basen göbek sorunum olmasından bıktım. Akşam 7 den sonra yememeyi 2 gün falan yaptım ara ara yaparım meyve falan yiyorsun yogurt falan salata baya fark ediyor. Yoğurt eritiyor diyorlar ama ben yoğurt yiyemiyorum. Yoğurdun içine keten tohumu katarsan çok iyi oluyor. Jillian michealsin 30 day shred var before after yazarsan farki görürsün. Ama çok zor.biraktim. Simdilik cassey ho yapıyorum. Cassey ho ya baslamak.istiyorsan beginnerden basla. Blogilates diye bir sürü takvimi var. Surekli her gün yeni video yaparak daha iyi calistiriyor
Bu bahsettiğin şeyler diyet ğrogramı gibi bişeymi canım. Baya araştırmışsın sanırım ben hiç bişey bulamadım çırpınıp duruyorum ama. Bıktım inan az önce tişört giydim hamile gibi durdu hemen değiştirdim bi çare allahım. Gece yememeyi ramazandan sonra yaparım anca

Bende gobegimi eritmek istiyorum :110:

Iftara dogru mekik programimi yapiyorum, 30 gunluk bi program.

Bu bahsettiğin şeyler diyet ğrogramı gibi bişeymi canım. Baya araştırmışsın sanırım ben hiç bişey bulamadım çırpınıp duruyorum ama. Bıktım inan az önce tişört giydim hamile gibi durdu hemen değiştirdim bi çare allahım. Gece yememeyi ramazandan sonra yaparım anca
Diyet değil. Evet baya takintiliyim. Gün icinde ne kadar yersen ye özellikle sabahlari. 7 den önce yemegini ye. Ya da atistir acikirsan yogurt falan gecistir cok fark ediyor. Sabah göbek dümdüz oluyor. Ama devam edilmiyor. Spor sart. Sporla inceltirsin o 30 day shrede ya da pilatese baslayarak. Spor % 90 etki ediyor. O kadar dikkat etmeme rağmen göbeğim inmiş gibi sporla baya.

Aynı dertt bendede varr ramazandan sonra spor salonuna gidicem ins bu yoğurt sadece aksammı yemek yerinemi yemekden önce yada sonramı aslinda yenilmicek bisi deyil yapımıda kolayy bunu denemek isterim detaylı bilgi verirmisin

unnamed.jpg
before and after.jpg
Birincisi 30 day shred. Göbeği olanlar asiri memnun programdan bundan sonra 30 günlük bir tane daha göbeğe yönelik bir egzersizi var.

Ikincisi cassey ho blogilates. Plates acayip derecede sikilastiriyor.

Bende göbegimden sikayetciyim. 62 kilo 1.67 boyundayim yani ideal ama göbeğim vücüdumu orantısız hale getirmis durumda helede son zamanlarda.
Annem sabahlari aç karnıma 1 bardak ılık su içmemi önerdi o cok faydasını görmüs. Denemek icin ramazanın bitmesini bekliyorum

Aynı dertt bendede varr ramazandan sonra spor salonuna gidicem ins bu yoğurt sadece aksammı yemek yerinemi yemekden önce yada sonramı aslinda yenilmicek bisi deyil yapımıda kolayy bunu denemek isterim detaylı bilgi verirmisin
Bende gobegimi eritmek istiyorum :110:

Iftara dogru mekik programimi yapiyorum, 30 gunluk bi program.

Olurmu bilmiyorum ama bende küçültmek için bişeyler yapmak istiyorum. Hiçbirinizin benimki gibi değildir sanmıyorum. Benim durum gerçekten kötü arkadaşlar hiç bi giydiğim yakışmıyo

Akşam 7den sonra bişry yenilmeyecek ve 2kaşık yoğurda yarım limon ve 1çay kaşığı pul biber yada zencefil ekliyorsun. En az bi hafta her gece yiyosun. Ben hiç yapmadım ama yapanlar faydası oluyo diyo hatta internette de var yoğurt kürü yaz çıkıyo canım

ben mekik çektim, daha sonra abs ye basladım.. 1 ay gıbı bı surede sonuc aldım tabı hala devam edıyorum..

X