S shrink_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2014 103 31 123 35 İstanbul 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shrink_ #1 Bebeğimin pazar günü gobegi sismeye başladı dun doktora gittik iltihap kapmaya baslamis dedi. Batikonla sur dedi. Göbek bağı eve gelince düştü cok şükür. Bu durumu yasayan var mi iltihap ne kadar sürede kurur hem üzülüyorum hemde suçluluk duyuyorum
Bebeğimin pazar günü gobegi sismeye başladı dun doktora gittik iltihap kapmaya baslamis dedi. Batikonla sur dedi. Göbek bağı eve gelince düştü cok şükür. Bu durumu yasayan var mi iltihap ne kadar sürede kurur hem üzülüyorum hemde suçluluk duyuyorum
dublemutluluk hayat çocuklarım ve eşimle güzel.. Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 2.155 598 198 27 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shrink_ #2 büyük oğlum da olmuştu. göbeği düştükten sonra da iltihap devam etmişti. doktor bir ilaçla yakmıştı öyle geçti. geçmiş olsun
büyük oğlum da olmuştu. göbeği düştükten sonra da iltihap devam etmişti. doktor bir ilaçla yakmıştı öyle geçti. geçmiş olsun