Göbek eriten yoğurt kürü tarifi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Yoğurt limon kürünü denemeden önce bilmeniz gereken en az iki hafta devam etmeniz gerektiğidir. Birkaç gün denedikten sonra işe yaramadığını düşünüp bırakmayın. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulacaksınız...
yooo.jpg

Malzemeler:

3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

yarım limon suyu

1 çay kaşığı kırmızı pul biber

Yapılışı:

3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştırın ve gece yatmadan yarım saat önce yiyin. Bu küre en az iki hafta boyunca devam edin. Sonrasında farkı göreceksiniz.

Kuzenim bu kürü uygulayarak tabi ki iştahını biraz kontrol altında tutarak 1 ayda 4 kilo verdi. Ben de başladım ama kendime güvenemiyorum hiç iradem yok canım çikolata çektiği zaman saati hiç farketmez çıkıp alıyorum bakalım halim ne olacak :110:

ben denemek i,stiorum gerçekten faydası olur mu merak ettim :)

gerçekten işe yarayıp ta eriyen var mı cidden merak ediyorumm

bunun işe yaradığını bir arkadaşım sayesinde öğrenmiştim deneyin kızlar :)

bende yoğurdun içerisene sumak atılıp yendiğini duymuştum bi arkadaşıma diyetisyeni önermişti bende deneyim bakalım

ben 2 hafta denedim gercekten kullanıldıgında işe yarıyo ama bırakınca hoppa yine göbekk cıkıyo meydana:)))))))))))

Ben küre başlayalı bugün tam 2 hafta oldu henüz herhangi bir değişiklik yok merakla devam ediyorum bakalım bi fark olucak mı

Kizlar yogurdun icine gozkarari karabiber tuz ve nane koyun. Ve yiyin gunde iki kase hem tok tutuyor hemde metabolizmayi calistiriyo

Kızlar ara vermek gerekir mi bu küre acaba ? Ben 1 aydır yapıyorum ne yapmalıyım devam mı ara mı ?

ben eskiden ne kilo verirdim ne kilo verirdim , şimdi topaç gibi kalakaldım, akre nalan bir ben iki, bu kür de çok gerçekç i görünmüyor hani yapmışsın 2 hafta olmamış işte, o çirkin şeyi yemekle kalmışsın çikolata makarna harici gelmeyin bana :)

Yoğurt yemeyi sevdiğim için eğer göbek konusunda bi faydası olmazsa bile faydalı bir şey yiyorum hiç bi kaybım yok =)

1 aydır düzenli yaptım ben bişey farketmedim tartılmadım da daha , ara vericem bi süre sonra tekrar başlıcam

X