Göbek kıllarını almalı mıyım

ilayda200

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
8
0
28
Mrb tatile gidicez ama göbeğimde göğsümün arasında ve onun üst bölgesinde ince de olsa yoğun kıllar var ve belli de oluyorlar tatile giderken de mecbur bikini mayo giyiyoruz yani mayo giyerek göbeğimi saklayabilirim ama şu göğüs bölgesi :KK61:ne yapsam bilmiyorum forumları okudum ama emin olamadım bu bölgeler normal değilmiş galiba polistik overlı olabilirim yaşım da 15 bu konuyu annemle konuşamam yani doktora gidemem şimdilik 18 yaşıma kadar idare ederim artık ama şuan ne yapsam bilemedim daha önce tüy dökücü jilet ve epilatörle göbeğimin ortasını almıştım aptal ben ve şimdi daha uzun diğer bölgelerde iyice belirginleşti sarartsam bile güneşte belli olur ve uzatıyormuş o yzdn istemiyorum sorum şu ki pko olu olduğum ihtimalini de düşünerek kıllarımı özellikle göbeğimi ağda ile alsam daha mı beter olur ne yapmalıyım ?? Lütfen yardımcı olun:KK43:

pko icin doktora gitmen lazim. Ayrica bende de var oyle tuyler. Mayo giydigim icin sikinti olmuyor pek, gogus arasini da almayi dusunmedim hic. Bi de orasiyla ugrasamam valla. Cok ssorun olursa evlenecegim zaman alirin ya da aldiririm. Ya da en guzeli igneli epilasyonla kokten cozum. Bi defa aldin mi hep alman gerekiyor ve gogus bolgesi yani cok sakat. onu acik tshirtler falan giyiyoruz daha belli olur gibime geliyor. Bence agdaya falan bulasmadan direkt igneliye gitmek en iyisi. Denize gidince yan, belli olmaz o zaman.

pko icin doktora gitmen lazim. Ayrica bende de var oyle tuyler. Mayo giydigim icin sikinti olmuyor pek, gogus arasini da almayi dusunmedim hic. Bi de orasiyla ugrasamam valla. Cok ssorun olursa evlenecegim zaman alirin ya da aldiririm. Ya da en guzeli igneli epilasyonla kokten cozum. Bi defa aldin mi hep alman gerekiyor ve gogus bolgesi yani cok sakat. onu acik tshirtler falan giyiyoruz daha belli olur gibime geliyor. Bence agdaya falan bulasmadan direkt igneliye gitmek en iyisi. Denize gidince yan, belli olmaz o zaman.

Teşekkürler biraz rahatladım ben de öyle düşünüyodum da iyice takıntı yaptım o kılları ben de pek düşünmedim de göğüs bölgesini almayı mayolarda da göğüs arasını belli eden dekolte olduğu için canım sıkıldı :/ ama çok belli olmayan güzel bişey buldum sonunda biraz idare edicez artık en yakın zamanda doktora gitmeye çalışırım :KK15:

Ben düzenli aldırıyorum göbek, sırt, göğüs. Hormonlarımda bir problem yok, yapım bu heralde. Aldırınca barışıyor insan. Üstelik açık giyinen biriyim. Almasam başa bela.

Teşekkürler biraz rahatladım ben de öyle düşünüyodum da iyice takıntı yaptım o kılları ben de pek düşünmedim de göğüs bölgesini almayı mayolarda da göğüs arasını belli eden dekolte olduğu için canım sıkıldı :/ ama çok belli olmayan güzel bişey buldum sonunda biraz idare edicez artık en yakın zamanda doktora gitmeye çalışırım :KK15:
Herkeste var o tuyler tajma kafana. Aldiranlar varaldirmayanlar da var. Benim de belki oluyor ama cok yakinima gelince anca. ki zaten denizde kimse fark etmez bile onu gectim dibine kadar kimse gelip durmaz basinda. Yasi kucuk sanirim. Ugrasma bosuna dert alma basin. ilerde halledersin igneliyle falan calisinca :)

Herkeste var o tuyler tajma kafana. Aldiranlar varaldirmayanlar da var. Benim de belki oluyor ama cok yakinima gelince anca. ki zaten denizde kimse fark etmez bile onu gectim dibine kadar kimse gelip durmaz basinda. Yasi kucuk sanirim. Ugrasma bosuna dert alma basin. ilerde halledersin igneliyle falan calisinca :)
15 yaşındayım :) annemden ablamdan bile çekindiğim için biraz sorun ettim ama benim de öyle yani yakından belli oluyo kimse de gelip benim orama bakcak değil ya aldırmak da istemiyodum aslında şimdi artar bişi olur iyice hiç bişey giyemez olurum diye evet en iyisi bekleyip iğneliyle falan kurtulmak sanırım

X