Göğüs altında topaklık

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Mide kısmında bazen böyle yumurta gibi şişklik oluyo,biraz deriyi gerdiği için acıtıyor birax okşayınca kayboluyo.Bebeğim baş aşağı pozisyonda sizce neresidir o şişkinlik ayağı mıdır?bu arada 35+6 yım

Mide kısmında bazen böyle yumurta gibi şişklik oluyo,biraz deriyi gerdiği için acıtıyor birax okşayınca kayboluyo.Bebeğim baş aşağı pozisyonda sizce neresidir o şişkinlik ayağı mıdır?bu arada 35+6 yım
Heryeri olabilir cnm, ama bas asagiysa muhtemel olarak dizleri, yada ayaklaridir.

Çok tatlı bi his ya kıyamam :KK33: minik patileri var gibi :KK66: sizlerde olmuyor mu bu ?

ya ayakları ya da poposudur. :) dizlerini karnına çekmiş olduğu için dizleri olamaz :)

nasil tutuyosunuz ya ablam ogluna hamileyken tutmus 2 kere parmaklari bile sayilacak kadar elindeydi :) ama nen tutamiyorum :/
Tutuyorum dediğim öyle bastırıyor ki dışa doğru yarım yumurta gibi çıkıntı oluyor. Ben de tutuyorum. Hemen çekiyor sıpa ayağını. Büyük oğlumda da olmuştu böyle :)

X