Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mide kısmında bazen böyle yumurta gibi şişklik oluyo,biraz deriyi gerdiği için acıtıyor birax okşayınca kayboluyo.Bebeğim baş aşağı pozisyonda sizce neresidir o şişkinlik ayağı mıdır?bu arada 35+6 yım
Mide kısmında bazen böyle yumurta gibi şişklik oluyo,biraz deriyi gerdiği için acıtıyor birax okşayınca kayboluyo.Bebeğim baş aşağı pozisyonda sizce neresidir o şişkinlik ayağı mıdır?bu arada 35+6 yım
Tutuyorum dediğim öyle bastırıyor ki dışa doğru yarım yumurta gibi çıkıntı oluyor. Ben de tutuyorum. Hemen çekiyor sıpa ayağını. Büyük oğlumda da olmuştu böyle :)