Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar sonrasında sizin ve eşlerinizi yorumlarını paylaşır mısınız

karb0nm0n0ksit

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
24
9
Merhaba arkadaslar ben bu foruma yeni uye oldum uzun zamandir takip ediyodum fakat uzakta kalmak istemeyip bende isin icine gireyim dedim :) sizin o samimi yorumlariniz ve sevecen paylasimlariniza bende katilmak istedim
Bende sıfır göğüs ile hayatini idare etmeye calisanlardanim bunu kafaya cok takiyorum beni cok huzursuz ediyo ve kendimi gercekten cok eksik hissediyorum ama bu halimede sukretmeyi biliyorum ne derdi tasasi olan insanlar var Allah dermeni olmayan dert vermesin cok sukur biz basit bi protes ile bu eksikliklerimizden rahatlikla kurtulabilcez bende buna zar zor cesaret ediyorum daha ailem annem bile ne bu halimi nede bu dusuncemi biliyo acikcasi aileme soylemeyide dusunmuyorum ama o maddiyata nasil ulascam hicbi fikrim yok universite okuyorum daha once hicbi is deneyimimde olmadi ama bu defa calisip para kazanmak zorundayim bunun icin mecburum ilk derdim lazer ikincisi gogus buyutme insallah kisa zamanda bu iki sıkıntımıda kokunden sokup atcam :)
Biraz fazla uzattim ama icimi dokup biseyler paylasmak istedim sizinle oyle soru cevap degilde biraz hissettiklerimi dile getirmek istedim kisa tutmaya ozen gosteriyorum ama anlatcak cok seyim var :)
sadade gelirsek burda birbirinden destek alip ameliyat olan bicok arkadasimiz oldugunu gordum ve onlardan gozlemlediklerini bizimle paylasmalarini rica ediyorum belli sure sonra gogusler dogal gorunumunu almaya basliyo fakat benim ogrenmek istedigim elinizle dokundugunuzda hissettigniz yani protez oldugu anlasiliyor mu dogal gogus yapisinda olcagni pek dusunmuyorum ozellikle evli bayanlar esinizin yorumlari ne yonde oldu fazla yapmacik oldugunu mu dusunuyolar yoksa iyiki yaptirmissin mi diyolar benim hicbi sansim yok benim gogus yapim dumduz oldugu icin mecburen yaptircam keske yaptirmasaydin diyip dumduz erkek gogsune benzer bi kadinla evlenmekten memnun olmicagi icin her halukarda olcak olan bu :)

Benim durumumda aynen oyle malesef :KK43: protez taktirmak zorundayim baska bi secenegim yok zaten ama pek cok kaygilarimda var senin adina cok sevindim umarim bende bu ameliyati olabilir ve senin yasadigin mutlulugu pismansiz yasayabilirim :) ben daha cok dogal bi yapida olmicagi konusunda endiseliyim protez sonucta ellendigi zaman orda top gibi biseyin ele gelmesi itici bi his vermesinden korkuyorum

Protez ele gelmiyor öncelikle bunu baştan söyleyeyim çünkü ben de doktoruma ısrarla ele gelmesin nolur diye belirtmiştim bu biraz abartı protez seçilmesine de bağlı atıyorum göğüs dokun yoksa 300 -350 CC güzel bi dolgunluk sağlar ama büyüğü ozenip 400-450 gibi bi boyuta ısrar edersen yapay durma ve ele gelme ihtimalini arttırsin zaten dr da bütün bunları düşünerek göğüs kafesine meme dokunun miktarına derinin esneme kpasitesine vb bakarak yapay durmayacak şekilde seçim yapar mesela benim biraz göğüs döküm vardı her ne kadar ben memnun olmasam da meme altı ile meme ölçüsü arasında 9 cm gibi bir fark vardı 250 CC takıldı ve gayet dolgun ve her yerine dokunUP mincikliyorum hiçbir noktada ele gelmiyor ama dr 275 koydum ameliyatta abartı durdu dedi yani vücuduna giden bi boyut olursa gayet iyi sonuç alırsın bir de üst bedenin çok zayıf sa dekolte oluşsun diye tutturursan biraz yukarıdan koyuyorlar bu sefer üst tarafımızda derimiz çok ince olduğundan hissedilebilirmis protez dr öyle dedi doğal formda kendi meme dokunun hemen altına yerleştirelim dedi gerçekten üstten bomba gibi taşmiyor ama çok güzel ve doğal oldu alta doğru dolgunlaşti yani dr bu konuda zaten Size en doğal olacak ve vücut yapınıza en uygun olanı seçiyor

Bunlari duyduguma cok sevindim icim bi nebze olsun rahatladi ameliyat alip guzel sonuc aldiktan sonra tamamen rahatlicam insallah :) benim ust kisim cok zayif bundan dolayi yakasi fazla acik olan tisortler giydigimde goguslerimin olmayisindan ziyade ust kisim tahta gibi dumduz oldugu icin yakistirmiyorum kendime ve giyemiyorum kilo almayi cok denedim hatta kilo alsam goguslerim belki biraz olsun buyur en azindan gogus dokum olusur diyodum bakt olmuyo tek yol ameliyat diye dusunuyorum artik
kuzenimin gogsunden bi kisim alip yerine protez koymuslardi onu elleyince ele geliyodu yani anlasiliyodu protez oldugu ama sanirim o bi kisimda oldugu icin oyle dogal durmasi ve dogal hissedilmesi beni daha fazla gaza getirdi madem o kadar guzel benimde en kisa zamanda parami denklestirip o guzel goguslere sahip olmam gerekiyo :) daha bi heveslendim heycanlandim sanki :)

Gogus dokun olmadigi icin zaten kasaltina koyulur protez. yani kasin altindan da ele gelme olasiligi pek mumkun degil. Cok cok kurcalar didiklersen belkii :)) benim iki ay oldu yaptirali simdiden yumusamaya basladilar kendi memem gibj hissediyorum. Dahada yumusayinca daha nekadar muhtesem olur dusunemiyorum. Esimde gayet mutlu.

E="GAZELLE84, post: 41082630, member: 415321"]Gogus dokun olmadigi icin zaten kasaltina koyulur protez. yani kasin altindan da ele gelme olasiligi pek mumkun degil. Cok cok kurcalar didiklersen belkii :)) benim iki ay oldu yaptirali simdiden yumusamaya basladilar kendi memem gibj hissediyorum. Dahada yumusayinca daha nekadar muhtesem olur dusunemiyorum. Esimde gayet mutlu.[/QUOTE].
Walla çok güzel bi konu olmuş ayni durumda olan biri olarak benimde en çok kafama takilanlar bunlar esimde şuan kendi adina sorun olmadigini soyluyo ama kim isterki eşinin göğüsleri kendisininkinden bile küçük olsun hatta hic olmasin insanin oz güveni olmuyor bir kere bunu esinede yansitiyosun tabi kendini kadim gibi hissetmek güzel bir duygu olsa gerek

Canim okudum sürecini siteyi yeni cozuyorum senin ameliyattan sonra çocuk acisindan bi sikintin oldumu ne kadar sure kucagina alamadin mesela

Ele gelme olayı vücuda oranla fazla büyütmeye çalışınca oluyormuş ve genelde yanlardan taşan kısımdan ele geliyormuş ama vücuduna orantılı bir protez seçildiğinde olmuyor benim kas üstü fasya altı olduğu halde ele gelmiyor bence bu konuda çok büyük olup dokunuldugunda protez hissedildiği taktirde büyü bozulur güzel bi dolgunluk ta olup dokunuldugunda doğal hissedilmesini tercih ederim ben şahsen ama tabi ki göğüs kafesi genişse biraz ve meme dokusu da varsa 400 450 gibi büyük protez ler sorun yaratmaz ama bu foruma katılanların çoğu benim gibi üst bedeni zayıf kişiler mesela benim göğüs altı ölçüm 73cm di 250 CC kondu güzel oldu 300 diye diretseydim hissedilebilirdi belki de kenarlardan

minyon tipliyseniz 250 cc en güzel ve doğalı bence, ben forumdakilerin 300 cc den aşağı taktırma pişman olursun demelerinden etkilendim 300 cc diye direttim şu an dolgun dik ve orta yumuşaklıkta göğüslerim var, ama keşke 250 cc olsaymış diye hep içime dert oldu

GAZELLE84 canim senin öncesinde meme Dokun varmiydi kaç cc kullanildibutun msj lari okuyorum ama herkesi karistiriyorum :)

canım yok denecek kadar azdı dokum. 75 a'yı doldurmuyordu öyle söyleyim. tabi bide emzirdikten sonra iyice içleri boşalmıştı. şimdi 325cc yuvarlak takıldı. çok ideal oldu boyutundan çok memnunum.

canım yok denecek kadar azdı dokum. 75 a'yı doldurmuyordu öyle söyleyim. tabi bide emzirdikten sonra iyice içleri boşalmıştı. şimdi 325cc yuvarlak takıldı. çok ideal oldu boyutundan çok memnunum.[/QUOTE. Anladım canım benimde ole 80 cm göğüs altı 83-84cm göğüsle içleri özellikle yanları boşaldı gerçekten ihtiyacım var yazın ozellikle zor oluyo hic birbikini olmuyo seninde memnun olmama çok sevindim iyi sonuçlarinsani motive ediyo

X