Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.908
1.486
Evet arkadaşlaaaar, ben de Ağustosun son haftasında bu kervana katılıyorummm inşallah :)

Esteworld Kamran Bey'e olucam ameliyatımı. Görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hastaneye girişimi yaptık. Kan tahlilleri falan filan. Ne kadar hoş telaşlarmış bunlar ya..

Natrelle 325 cc, high profile, yuvarlak, pürüzlü yüzey takılıcak. Kas zarı altından yapılmasını tercih ettim ben. Doktorum da tamam dedi. Fitness vs yapanlar için kas altı biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Önerileriniz varsa açığım. Doktordan neler talep etmeliyim başka?
Bu arada herşeyi tüm gelişmeleri burdan yazıcam. ☺ :) :p

(Albümünde fotoğrafları olmayanları kabul edemiyorum üzgünüm)

Evet arkadaşlaaaar, ben de Ağustosun son haftasında bu kervana katılıyorummm inşallah :)

Esteworld Kamran Bey'e olucam ameliyatımı. Görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hastaneye girişimi yaptık. Kan tahlilleri falan filan. Ne kadar hoş telaşlarmış bunlar ya..

Natrelle 325 cc, high profile, yuvarlak, pürüzlü yüzey takılıcak. Kas zarı altından yapılmasını tercih ettim ben. Doktorum da tamam dedi. Fitness vs yapanlar için kas altı biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Önerileriniz varsa açığım. Doktordan neler talep etmeliyim başka?
Bu arada herşeyi tüm gelişmeleri burdan yazıcam. ☺ :) :p

(Albümünde fotoğrafları olmayanları kabul edemiyorum üzgünüm)
Hayırlı olsun canm. Benim de 22 Temmuz.Benim hiç dokum yok. Memealtı 80, meme ile 83 cm. Seninkiler nasıl ?280/300cc arası takılacak. Beni de izle :KK66:

Hayırlı olsun canm. Benim de 22 Temmuz.Benim hiç dokum yok. Memealtı 80, meme ile 83 cm. Seninkiler nasıl ?280/300cc arası takılacak. Beni de izle :KK66:

Çok teşekkür ederim canım seni izlemeye aldım bende :) tarihin baya yaklaşmış. Heyecan vardır simdi.
Ama senin cc değeri bana az geldi canım. Benim dokum var göğüs altı 73 cm, göğsüm ise 83 - 84 arası cnım. Ama 325 cc taktırıcam inşallah. :)
Sen cc işini birkez daha konuş istersen ama büyük sevmiyosan bişey demiyim :) ☺

Bende esteworld bulent beyle anlastim agustosun 13unde kucuk bi on odemede yaptim ama tahlil fln yapmadi bana neden

Aa bilmem ki canım kan tahlili en az bir ay önceden yapılması lazım çünkü kansızlık vs vs varsa ameliyat gününe kadar tedavi edilmesi gerekiyor. Ben de ön ödemeyi yaptım girişim yapılsın diye.

Allah allah ben ariyom bi soriyim canim peki refakatci kim kalicak iyilesme surecin boyunca

Refakatçiye ihtiyacım olmayacagını söyledi doktorum. Sabah ameliyat olucam bir gece kalıcam. Ama kas zarı altı olduğu için ağrı sızı olmıycak. Sonra eve gidicem nasipse :)
Annem gelir almaya veya o gece benle kalır o kısımlar daha net değil canım.

Refakatciya ihtiyacim olmayacak deme yaninda mutlaka ama mutlaka biri kalsin canim. Zannettigin kadar kolay degil ben nerdeyse ilk bir hafta kendim yemek bile yiyememistim :KK43:

Cok agri oluyo mu canim ya agri kesiciler fln fayda etmiyo mu ? Bide yatarken kalkarken zorlaniyo musun cok
Benimki kas alti dual plandi. Kendi kendime dogrulamiyodum arkamdam birinin destek olmasi gerekiyodu. Kendim yemek yiyemedim nerdeyse bir hafta. Ustumu degistiremedim 10 gun kadar. Zordu yani illa ki birine ihtiyacin var. Ben biraz da nazliydim tabi herkesin agti esigi farkli onun da etkisi var ama bende oyle olmustu belki sende bu donemler daha rahat gecer bilemeyiz ama sen yine de tedbirini al yalniz gitme canim

Benimki kas alti dual plandi. Kendi kendime dogrulamiyodum arkamdam birinin destek olmasi gerekiyodu. Kendim yemek yiyemedim nerdeyse bir hafta. Ustumu degistiremedim 10 gun kadar. Zordu yani illa ki birine ihtiyacin var. Ben biraz da nazliydim tabi herkesin agti esigi farkli onun da etkisi var ama bende oyle olmustu belki sende bu donemler daha rahat gecer bilemeyiz ama sen yine de tedbirini al yalniz gitme canim
Ameliyata yalniz giderim buyuk ihtimal de eve gelince kizimin bakicisi olur evde arada bir banada yardim eder :)

Refakatciya ihtiyacim olmayacak deme yaninda mutlaka ama mutlaka biri kalsin canim. Zannettigin kadar kolay degil ben nerdeyse ilk bir hafta kendim yemek bile yiyememistim :KK43:

Öyle mi diyosun ama kas zarı altı konucak ya 2.gün kendi saçımı kendim toplayabileceğimi söyledi doktorum. Ama ben yine de birini bulundururum yanımda. Ne olur ne olmaz.

Canım simdiden güle güle kullan: ) bende istiyorum ilerleyen zamanda, süreci merak ettiğim icin takipte kalıcam: )

Kızlaaaar :))
Bugün saat 3'te kamran beye gidiyorum çizimler için :)
Bir de örnekler göstericek, ameliyatlarını izleticek. Son olarak bir değişiklik yapıcak mıyız son karar için birleşicez. Bakalık yenilikleri yazarım burdan. Ayy bir heyecan bastı sanki ameliyata gidiyorum yaa :p

Kızlaaaar :))
Bugün saat 3'te kamran beye gidiyorum çizimler için :)
Bir de örnekler göstericek, ameliyatlarını izleticek. Son olarak bir değişiklik yapıcak mıyız son karar için birleşicez. Bakalık yenilikleri yazarım burdan. Ayy bir heyecan bastı sanki ameliyata gidiyorum yaa :p
Nasil gecti canim gorusmeniz :KK25:

Nasil gecti canim gorusmeniz :KK25:

Kamran bey kas altı yapmaya karar vermiş bana. Çünkü derim inceymiş kas zarı altı olamıycak. Şuan çok memnun kalırsın kas zarı altında ama dedi bi 5 yıl sonra sarkma oluşur sende dedi. Geri herşey aynı duruyor. 300 cc.ye düşürebiliriz dedi bir de boyutu belli olmasın diye dedi. Çünkü senin dokun var aşırı büyük olabilir dedi. :)

X