Göğüs dolgusu yaptıranlar? Deneyimlerinizi bizle paylaşın lütfen

keske

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
516
202
Arkadaşlar forumda silikon taktıran, tecrübelerini aktaran bir sürü kişi var. Göğüs dolgusu yaptırdım diyen de bir sürü kişi okuyoruz ama çoğu reklam içerikli.
Süreci anlatan, paylaşan, fotoğrafla örnek gösteren arkadaşlar maalesef yok. Lütfen yaptıranlar da varsa, paylaşabilir mi burda. Dolgu düşünen bizlere yardımcı olun lütfen.

O kadar yaptırdım diyen insan var. 1 kişi de yazmaz mı yaa? :KK43:

1. Öncelikle dolguyu ne zaman yaptırdın? Ne kadar süre oldu?
2. Ortalama bir fiyat istiyorum. Maliyeti ortalama kaç tl ? Ya da sana kaça mal oldu diye sorayım?
3. Dolgunun 6-7 ay adamakıllı durduğu, doktorların dediği gibi 5-6 yıl kalmadığı, kalıcı olmadığı, operasyondan sonra şişlikler inince göğüste bariz küçülme olduğu dile getiriliyor. Kalıcılığı hakkında doktorun ne dedi? Nasıl ikna oldun?
4. Dolgunun kistik olarak pürüzler bıraktığı söyleniyor. Pürüzlü bir his var mı göğsünüzde?
5. Dolgunun doğal bir görüntüsü var mı? Memnun musun görüntüsünden?
6. Dolgudan öncesi ve sonrası olarak fotoğraf ekleyebilir misin buraya? Ya da özelden foto atabilir misin bana?

Şimdilik aklıma ilk gelen sorular bunlar. Teşekkürler cevabın için de. İlgilenen birilerinin olması rahatlatıcı gerçekten.

1. Öncelikle dolguyu ne zaman yaptırdın? Ne kadar süre oldu?
2. Ortalama bir fiyat istiyorum. Maliyeti ortalama kaç tl ? Ya da sana kaça mal oldu diye sorayım?
3. Dolgunun 6-7 ay adamakıllı durduğu, doktorların dediği gibi 5-6 yıl kalmadığı, kalıcı olmadığı, operasyondan sonra şişlikler inince göğüste bariz küçülme olduğu dile getiriliyor. Kalıcılığı hakkında doktorun ne dedi? Nasıl ikna oldun?
4. Dolgunun kistik olarak pürüzler bıraktığı söyleniyor. Pürüzlü bir his var mı göğsünüzde?
5. Dolgunun doğal bir görüntüsü var mı? Memnun musun görüntüsünden?
6. Dolgudan öncesi ve sonrası olarak fotoğraf ekleyebilir misin buraya? Ya da özelden foto atabilir misin bana?
6 gün önce toplam 5 milyara yaptırdım, ayrıca amelıyattan sonra şişlik oluyo 3 ay sonra normal halini alıyo eski haliyle alakası olmaz çünkü içinde eriyen bişe deil sonuçta şuanda şiş göğüslerim yeni olduğu için resim konusuna gelince hiç resim yuklemedim yüklemeyi de düşünmüyorum

Arkadaşım ben seni yanlış anlamışım kusura bakma büyük bi yanlislik oldu sanada yanlış bilgi vermiş oldum ben silikon taktırdım dolgu yaptırmadim ayrıca bir arkadaşımın fark etmesiyle anlaşıldı bu yanlislik.kusura bakma lütfen

Arkadaşım ben seni yanlış anlamışım kusura bakma büyük bi yanlislik oldu sanada yanlış bilgi vermiş oldum ben silikon taktırdım dolgu yaptırmadim ayrıca bir arkadaşımın fark etmesiyle anlaşıldı bu yanlislik.kusura bakma lütfen
Biri cevap yazınca ben de umutlanmıştım :KK66: Olsun, canın sağolsun. Peki sen nerde ameliyat oldun şehir olarak? Ameliyattan sonra illa yanında birinin yardımcı olması gerekiyor mu sence?

Biri cevap yazınca ben de umutlanmıştım :KK66: Olsun, canın sağolsun. Peki sen nerde ameliyat oldun şehir olarak? Ameliyattan sonra illa yanında birinin yardımcı olması gerekiyor mu sence?
Antalya medstar Topçular has. Mutlaka birinin yanında olmasi gerekiyor lavaboya giderken kalkarken yemek yerken vs.

Arkadaşlar forumda silikon taktıran, tecrübelerini aktaran bir sürü kişi var. Göğüs dolgusu yaptırdım diyen de bir sürü kişi okuyoruz ama çoğu reklam içerikli.
Süreci anlatan, paylaşan, fotoğrafla örnek gösteren arkadaşlar maalesef yok. Lütfen yaptıranlar da varsa, paylaşabilir mi burda. Dolgu düşünen bizlere yardımcı olun lütfen.

Canım ben yaptırdım goguslerim küçüktü ve rahatsiz oluyodum 2bucuk yil oldu aqualift dolgu yaptirdim cok memnunum agrim sadece ignenin girdigi yerlerin sizladigini hatirliyorum fotograf koyamam gogus oldugu icin

Nedense dolgu yaptiranlarinki meeme silikon yaptiranlarinki degil herkes koyuo burda foto yardimci olmak amacli sncta istedgn kisiler goruyor yani anlamadm bu dolgu baya kiymetli galiba

Nedense dolgu yaptiranlarinki meeme silikon yaptiranlarinki degil herkes koyuo burda foto yardimci olmak amacli sncta istedgn kisiler goruyor yani anlamadm bu dolgu baya kiymetli galiba

Ben evliyim kusura bakmayinda yazmak sıkınti değilde resim koymam sorun olur dısardan gorulebiliyor sonuçta

Ben evliyim kusura bakmayinda yazmak sıkınti değilde resim koymam sorun olur dısardan gorulebiliyor sonuçta
YAKAMOZ biz de istemeyiz göğüslerimizin herkes tarafından görülmesini. TİKKABİLLA arkadaşımızın söylediği gibi, profilinde bir albüm oluştursan, sadece bizler görebiliriz. Hem boynundan altını çekeceksin. Sadece göğüslerinin dolgulu haline bakıp kapatıcaz. Karar vermemiz için, yaptıran arkadaşların da bize yardımcı olması gerek. Lütfen.

Canım ben yaptırdım goguslerim küçüktü ve rahatsiz oluyodum 2bucuk yil oldu aqualift dolgu yaptirdim cok memnunum agrim sadece ignenin girdigi yerlerin sizladigini hatirliyorum fotograf koyamam gogus oldugu icin
YAKAMOZ 2.5 yıl önce dolgu yaptırdığını söylüyorsun. Hala çok memnun olduğunu söylüyorsun. Fotoğraf görmediğimiz sürece, senin bunları yazıp da forumdan kaçman, bizi aydınlatmıyor, bize yardımcı olmuyor maalesef :KK43:

YAKAMOZ 2.5 yıl önce dolgu yaptırdığını söylüyorsun. Hala çok memnun olduğunu söylüyorsun. Fotoğraf görmediğimiz sürece, senin bunları yazıp da forumdan kaçman, bizi aydınlatmıyor, bize yardımcı olmuyor maalesef :KK43:

Kusura bakmayın arkadaşlar km ne derse desin ekleyemem yani evliliğime mal olur.

Ilerde para kazanınca bu yöntemi denemek istiyorum. Doğal olması en büyük avantaj. Silikon sanırım hiç bir zaman normal meme gibi yumuşak olmuyor ..

ZOMBİELLA neye dayanarak bu sonuçlara ulaştın? Yani kimlerden duydun, kimlerle görüştün, neler öğrendin? Paylaşsana bizimle...

Şimdi şöyle bir şey var kanıtlanmış ve en Güvenilir Yöntem tabi ki protez. Ben araştırıyorum sadece oygar bey ve Sami Bey ve eser hanımla mail aracığıyla konuştum. Oygar bey de öncelikle protezin daha faydalı olacağını söyledi. Bu yöntemin de zararsız olduğunu ama eriyen bir madde olduğunu da ekledi. Eser hanım yine protezin ilk tercih olduğunu ama dolguyla da büyütülebileceğini söyledi. Sami ey sadece dolgu hakkında bilgi verdi doğal olduğu vs..
Şimdi ben bir şeye dayandıramam bu Yöntem en iyisi falan diye yalan olur çünkü :) sadece ileri de kendim denemek istiyorum. Ama yıllardır uygulanan protez tabi ki en sağlıklı yol ben sadece bu Yöntem alternatif olabilir mi diye merak ediyorum. Yanlış yönlendirme Olmasın kimse için.

X