Göğüs Dolgusu Yaptırdım Şimdi Kalçam İçin Düşünüyorum Yaptıranlar Memnunmusunuz?

Selen Yagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
7
0
31
Aqualift göğüs dolgusu yaptırmıştım 3 yıl önce Mehmet Akgün'e devam ediyor hiçbir sıkıntım yok çok memnunum ama zayıflıktan kalça bölgem çok küçük ve orayada dolgu yaptırmayı düşünüyorum büyümesi için yaptıranlar memnun mu yardımcı olabilir misiniz ?

Tatlım ben yaptırdım ya çokta memnunum hic bozulma olmadi popoda da aqualift dolgu kullaniliyo zaten .

Aqualift göğüs dolgusu yaptırmıştım 3 yıl önce Mehmet Akgün'e devam ediyor hiçbir sıkıntım yok çok memnunum ama zayıflıktan kalça bölgem çok küçük ve orayada dolgu yaptırmayı düşünüyorum büyümesi için yaptıranlar memnun mu yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba canım, bu göğüs dolgu yöntemiyle ilgili biraz ayrıntı paylaşırsan çok sevinirim,
ne kadar süre kalıcılığını koruyor, fiyatlar ortalama ne kadar , çok sordum ama birde işlemden sonra ağrı sızı oluyor mu?
Teşekkürler şimdiden

ben valla meme protezi yaptırdım. evladiyelik dedi doktorum, ona güveniyorum. dolguyu o hiç önermemişti. ben de olumsuz birkaç yazı okudum hollandadan bir arkadaşım da duymuş sonra akıyormuş diye, o yüzden bence en iyi yöntem yine protez. yaptırmak isteyen arkadaşlarıma soruları olursa mutlaka cevap vereceğim. sevgiler

X