Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok güzel anlatmışsın sağol...ben henüz bakma cesaretinde bulunamadım çarşamba tekrar pansumana gidicem belki bandajları açar ve özel çamaşır takmamı isteyebilir..inşallah hiçbir terslik olmadan sağlığımıza kavuşuruz ...sevgiler...

benimde bir sorum olacak arkadaşlar.istanbulda devlet veya üniversite hastanesinde bu ameliyatı olan var mı aranızda?fiyatları öğrenmek istiyorum.özelde 7500 müş.çok o kadar veremem

ben olmadım ama, okuduklarmdan bildiğim kadarıyla devlet hastanesine randevu alınarak gidiliyor, aşırı büyük göğüsler varsa.. sağlığını tehdit edecek kadar büyüklükten söz ediyorum.. heyet kontrolünden gecilip raopr alınıyor diye biliyorum. O zaman devlet karşılıyor bir masraf yapmıyorsun..Üniversite hastanelerinde bir miktar ücret talep ediyorlar...ameliyatını yapacak olanın asistan,araştırma görevlisi veya docent,profesör olmasına göre fiyat değişiyıor...
en iyisi randevu alıp her ikisinde de gitmen bence...
sevgiler

ercaqn bey dediğiniz ercan karacaoğlu mu?:

Merhaba laliya,öncelikle geçmiş olsun.Daha önce hiç duymamıştım Taha beyi.Nerde oldunuz ameliyatınızı Taha bey e?

Çok geçmiş olsun...16 aylık cadı tam ıssırmalıktır tatlı zamanı zamanla herşey düzeliyor sonucunuz sizi çok mutlu etsin inşallah... ben ameliyat olduğumu bile unuttum..zaman geçtikçe sıkıntı kalmıyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar , ben coktandir uye olmadan takip etiyordum az cok yazilarinizi ,Ben ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve diklestirme , bakiyorumda en cok Ercan diye bir doktordan bahsediliyor ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum istedigim kisiye , Mesela Jelesec nikli arkadastan tavsiyeler oneriler adresini doktorunu ve fiyatini ogrenmek isterdim ,gerci tek meme ameliyati deyil , lipo'da yapmak istiyorum bacak arasi ,baldir, simit (karin ) bolgesinden,spor yapiyorum ama buralar hic gitmiyor..ben bunlarin hepsini birgunde olmaliyim, turkiyede yasamiyorum ,ve umarim doktorlar baska ulkeden geliyoruz diye fiyatlari yuksek tutmazlar , Cevaplarsaniz cok sevincem Jelesec .

Vania doğru adresi bulmuş bile hadi bakalım Jelesec iş başına

Vania doğru adresi bulmuş bile hadi bakalım Jelesec iş başına

Benden sonra dünya kişi oldu ameliyat...ben hepsine yazdım hadin kızlar sizler yazın arkadaşımıza:13:

hoşgeldin vania bunun kolayı var başka ülkeden geliyorum demezsin

Son düzenleme:
sen nerelerdesin?ameliyat oldun mu? hiç yazmadın gecen aklıma geldi arkadaş listeme bakarken...olduysan geçmiş olsun 2 satır yazarsın...sevgiler

Benden sonra dünya kişi oldu ameliyat...ben hepsine yazdım hadin kızlar sizler yazın arkadaşımıza:13:

hoşgeldin vania bunun kolayı var başka ülkeden geliyorum demezsin

Tesekurler hocbuldum kizlar ,bu doktorun email adresine yazarsam cevaplarmi ?ve sizlerde mevcutmu tel numarasi veyahut bilgileri ?, daha once fatih dagdelen'e yazdim aninda cevap yazdi fakat o cok istiyor budcem kaldirmiyor ne yazikki .

Vania selam.Ercan bey i netten sitesini çok rahat bulabilirsin tatlım.Este İstanbul yaz ya da ismini direk yaz bütün bilgiler orada var.İletişim bilgileri kendi cep tel.i bütün bilgiler var zaten.Mail atabilirsin ya da randevu al kısmına tıklayıp tel numaranı yazarsan en geç 2 gün içinde Ercan bey kendisi arıyor zaten.Çalıştığı yani bizim ameliyat olduğumuz yer Ataşehir Memorial hastanesi.

Tesekurler hocbuldum kizlar ,bu doktorun email adresine yazarsam cevaplarmi ?ve sizlerde mevcutmu tel numarasi veyahut bilgileri ?, daha once fatih dagdelen'e yazdim aninda cevap yazdi fakat o cok istiyor budcem kaldirmiyor ne yazikki .

yazdığın doktora ameliyat olanlar oldu,sonuçlarından memnun değiller forumlara bakarsan yazıları çıkar...Doktorun kendi sitesinde cep no var ara direk konuş...yada yaz döner mutlaka...ne zamana düşünüyorsunuz ameliyatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…