gögus sismesi

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Kizlar merhaba benim 14 aylik bebegim var buzamana kadar hep emzirdim iki gundur sol gogsum ariyordu sisti bugun cok aciyor.atesimi cikardi saglik ocagini aradim onlarda hemen gel dediler.Gittim gogusumde iltihap olmus bana antibiyotik verdiler 1000lik.icinde prosektrmu ne onu okudum emzirenlerde bebeklerde ishal ve mantar yapabilir.emzirme kesilebilir doktra danisiniz yaziyor. birtane ictim napicagimi sasirdim biraksammi guvenemedim birakirsam nasil geciricem ben bunu boyle bu durum yasiyan varmi yardci olursaniz cok sevinirim

Tanıdığınız bir doktor veya eczacı varsa arayın bence .

Bebeğinizi her zamanki gibi değil değişik pozisyonlarda emzirmeyi deneyin. sıcak su tutup yukardan aşağı doğru göğsünüze masaj yapmak da iyi gelecektir.

İlaçları bırakmayın. Hiç sagdığınız süt yokmu evde onları verseniz bir kaç gün

Malesef yok zaten memeden emmek istiyor biberon kullanmiyorum.sicak pomad yaptim bakalim kullanayim eger birsey olursa birakayim ozaman.4
İlaçları bırakmayın. Hiç sagdığınız süt yokmu evde onları verseniz bir kaç gün

Tedavinizi bırakmayın. kardeşime olmuştuda o yüzden biliyorum. geçmiş olsun

Malesef yok zaten memeden emmek istiyor biberon kullanmiyorum.sicak pomad yaptim bakalim kullanayim eger birsey olursa birakayim ozaman.4

mrb 5 yıl önce bı konu açmıştım ona bakın, mastit(göğüs düğümlenmesine ) birebir çözüm dıye,cogu kıı cok dua ettiler bana, yardımı dokunacaktır cnm

Prospektüste yazan şeyler illa olacak diye bir şey yok; o dediklerinizin olması düşük ihtimal. Memedeki apsenin tedavi edilmesi gerekiyor, antibiyotik kullanmanız zorunlu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…