• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs ucu yarası

cikolatalileblebi19

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
1
0
1
29
Merhabalar sırf bu sorumu tanidiklarima sormaya cekindigim icin burayi acip soruyorum..Gogus ucum yara olmustu iki hafta once ama bildiginiz hafif derin ortası yarılmış gibiydi lansinoh, teramicin surdum baslangicta gecti fakat o yaranin açıklığı kapanmadı su an iyilesti gibi ama o yaranin acikliginin kapanmasi icin ne yapmaliyim madescar surdum birkac kez ama baska tavsiye edebiliceginiz bir sey var mi acaba yardimci olursaniz cok sevinirim🩷

Gögüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim gercekten işe yarıyor philipsinkini kullanıyorum lansinoh sürüp kalkanı takın gögsünüz hava alsın

Merhabalar sırf bu sorumu tanidiklarima sormaya cekindigim icin burayi acip soruyorum..Gogus ucum yara olmustu iki hafta once ama bildiginiz hafif derin ortası yarılmış gibiydi lansinoh, teramicin surdum baslangicta gecti fakat o yaranin açıklığı kapanmadı su an iyilesti gibi ama o yaranin acikliginin kapanmasi icin ne yapmaliyim madescar surdum birkac kez ama baska tavsiye edebiliceginiz bir sey var mi acaba yardimci olursaniz cok sevinirim🩷
Kendi sutunuzunden surdunuz mu? Bir ebe en iyi ilac o demisti egitimde. Emzirme deneyimlemedim henuz cok bilemiyorum ama, gecmis olsun🌸

Back
X