Göğüsleriniz kaç beden büyüdü

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Kizlar eskiden en dar ayarda full destek 80 beden takardim yine dolmazdi :KK45:simdi desteksiz en bolda.80.dar gelir oldu =D gecen ayanaya bakinca korktum resmen halimden annem.diyorki bebegin kafasi memenden küçük olucak:emir_bebek: =D daha 16 haftalik hamileyim omrumde boyle.memis görmedim =D:KK45::anneadayı::KK70:

Kizlar eskiden en dar ayarda full destek 80 beden takardim yine dolmazdi :KK45:simdi desteksiz en bolda.80.dar gelir oldu =D gecen ayanaya bakinca korktum resmen halimden annem.diyorki bebegin kafasi memenden küçük olucak:emir_bebek: =D daha 16 haftalik hamileyim omrumde boyle.memis görmedim =D:KK45::anneadayı::KK70:
daha 8 haftalık hamileyim göğüslerim benden ayrı bir dünya oldu ama bu hiç hoşuma gitmiyor:KK43: daha şimdiden böyleyse 9 ay boyunca neler olacak :KK43: ve kilolu gösteriyor beni :KK43:

benim de öyle kızlar destekli 80 büyük gelirdi şimdi desteksiz 85 tam oluyor :KK47: ayrıca göğüslerimin büyümesi nedeniyle çatlaklarım da oluşmaya başladı 19. haftadan itibaren. doktorla konuştum çatlaklar için daha erkendi falan dedi canımı sıktı demekki daha doğuma kadar neler neler olacak o_Oçatlak kremi kullanıyorum ama olan oldu artık zaten pek engellediğini de sanmıyorum.

benim de öyle kızlar destekli 80 büyük gelirdi şimdi desteksiz 85 tam oluyor :KK47: ayrıca göğüslerimin büyümesi nedeniyle çatlaklarım da oluşmaya başladı 19. haftadan itibaren. doktorla konuştum çatlaklar için daha erkendi falan dedi canımı sıktı demekki daha doğuma kadar neler neler olacak o_Oçatlak kremi kullanıyorum ama olan oldu artık zaten pek engellediğini de sanmıyorum.
Sakin.badem yagi kullanma killandirdi göbeğimi ben zeytinyagindan memnnum

benim on beden büyümüştür :KK70: ölçmedim ama ilk gögsüm büyüdü büyümeye de devam etti 5 aya giricem dogurana kdr büyürmü daha bilemiyorum. büyümez inşallah daha da.

çok güldüm ya çok yaşayın emiii benim 1 çocugum var kilo hiç almadım hala aynıyım ama 75 beden dolduramayan ben şimdisini söylemek bile istemiyorum :KK17:

göğüsleri fazlasıyla büyüyen hamileler bebeğinizin cinsiyeti ne acabaa

90 bedendi goguslrrim hamile kalmadan once simde daha 3 aylik hamileyim cok buyudulrr ve boynumu agritiyor :KK61:

Arkadaşlar,

göğüsleriniz hangi haftalarda büyümeye başladı? Ayrıca sızı ve ağrı hangi haftalarda başladı?

ayyy yanlız degılmısım aynı seylerı b en de dusunuyrm sımdı boyleyse son aylarda patlar zannımca

Bende hiç büyüme yom tam tersi küçülmüş gibi :KK70:ama yakın bir arkadaşım bende sonra kaldı ama oun büyüdü kişiye göre değişiuor sanırım

Sizma zeytinyagindan sasmam bana badka hicbirseu yaramadi badem yagi falanda hikaye killandirmaktan başka birseye yaramiyor