Aşılama Gonal f kullanip belirtisi olmayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Hayirli ramazanlar arkadaslar. Bu ay ilk kez gonal f 450likten 100 ml vuruluyorum bugün 4. Iğnemi oldum 6 gun kullan gel demisti dkktor. Ama benim hic belirtim yok bu normalmi acaba yumurtalar gelismedimi yoksa bilemedim bu ay asilama olucak insallah. Smdiden yazanlara tesekkurler

Hayirli ramazanlar arkadaslar. Bu ay ilk kez gonal f 450likten 100 ml vuruluyorum bugün 4. Iğnemi oldum 6 gun kullan gel demisti dkktor. Ama benim hic belirtim yok bu normalmi acaba yumurtalar gelismedimi yoksa bilemedim bu ay asilama olucak insallah. Smdiden yazanlara tesekkurler
Belirti hissetmezsin suan ancak yumurtalar 18 mm olunca yani catliycak seviyeye gelince hatta catlatma iğnesini yapacağım zaman kasiklarinda batmalar olabilir

Gonal f bende de hic bir belirti yapmadi canim kilo disindaaa 😑😑😑😑😑

Back
X