Gonal F Paylaşım Alanı

darkinlife merhaba canım bende hatırlarsan senden birkaçgün önce yaptırmıştım aşılamamı ve adet olmuştum tekrar yumurta takibine başlayacağım gün doktorumla konuştum ve adetimin normal olmadığını ve sadece 1 gün sürdüğünü söyledim bana üstüne görmüş olabilirsin dedi ve cuma ya kadar bekleyip kan testi yaptırmamı istedi

Ya inşallah öyledir canım bekliyoruz cumayı.

Herkesin kaybolcağı tuttu ya iğneyi vuramicam galibaaaa.Resimde dik saplamış gibi ama iğneleri hep eğik pozisyonda yapıolar 45 derece açıyla benim gördüğüm kadarıyla.Napcam ben yaa!
Saat 4 de hastanede vurdurayım ilkini.Sonra hallederim ben artık.

cnm vurmadıoysan normal sekılde tut ve vur korkma bu arada yumurta ve spermmı bırlstırıp yanı dollenme olustuktan sonra donduruyorlar fıyatı 750 dolar

cnm laparoskopıden korkma yaptırman gerekıyorsa yaptır ben yaptırdım anlamıyosun bıle ssk varsa yapıyolar dısarıda sanırım degısmedıyse 300 yada 500 ytl olması lazım

neyse yaptı iğnemi acemi hemşire.bi sürü boşa gitti ilaç.Bu da ders olsun herkese kendiniz yapın iğneyi.Biz daha iyi anlıyomuşuz burdan çıkan ders bu..
Gitmeyip ben yapsaydım.Neyse artık olan oldu.

ya ben gitmişim hastaneye siz yazmışsınız.ah bu cevaplar ben ewden çıkmadan gelseydi keşke.
saolun cevaplarınız için.
Bu aşılama tutmazsa yaptırayım emekli sandiğına bağlıyım ya öyle yaptırırım artık laparoskopiyi melkacım.
Vurdurdum nihayet ACELE de kendim yapsaymışım keşke.
Süar dualarım seninle canım.Bir ay beklemek bile zor geliyor artık bilmemmi..
Öptüm hepinizi yemekten sonra gelirim belki..

hadi hayırlı olsun tedaviye başladın sormak istediğin birşey olursa çekinme şimdi ilk önce yapman gereken bu iğneleri hergün aynı saatinde vurman bak bu çok önemli SAAT FELAN KUR ama sakın atlama hergün aynı saatde iğne saati yaklaşınca insanı bir heyecan alıyor sakın panik yapma tatlım vurduğun her iğne seni bebişlerine yaklaştıracak unutma göğsünün altından göbeğinin üstünden mıncıklar gibi tutu ve iğneyi batır nasıl rahat ediyorsan öğle yap sakin ol zamanla iğnelerdenmi bilinmez daha önce rahatca vurulduğun iğne biraz nazlanarak girecek sakın korkma olurmu bu hepimizin başına geldi çıkar başka yerden dene ama sakin ol normal tamammı sormak istediğin birşey olursa bana yaz tatlım elimden geldiği kadar anlatırım şimdiden hayırlı olsun moralinide yüksek tut tamammı unutma her iğne seni bebişlerine kavuşturmak için bir yol allahın izniyle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…