Gonal F Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bende de ilaçlar var ikinci deneme için doktor aldırmıştı ama gerek kalmadı ihtiyacı olan msj atsın

Elimde iki adet açılmamış saklama koşullarına özenle dikkat ettiğim gonal f 450 pen mevcut 06.2015 tarihli adet fiyatı 180 tl bir adet ovitrelle 05.2015 tarihli 40 tl istanbulda direk görüşebiliriz

Merhaba, 17. tüp bebek denemesi yaptıracak biri olarak acil ilaca ihtiyacım bulunmakta. Eğer henüz ilaçlarınızı satmadıysanız tel.5052843284. Bilgi verirseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler

Merhaba, 17. tüp bebek denemesi yaptıracak biri olarak acil ilaca ihtiyacım bulunmakta. Eğer henüz ilaçlarınızı satmadıysanız tel.5052843284. Bilgi verirseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler

17. denmeee rabbim emeğinizin karşılığını versin 7 defa denemiş birisi olarak sizi takdir ettim

Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Arkadaşlar bu ay tüp bebeğe geçiyorum ve geçen aşılamadan kalan gonal f değilde başka ilaç verdi doktorum bunlar elimde kaldı.
1 gonal f 450 lik hiç açılmamış
1 gonal f 450 lik 2 kez 112 ünite kullanılmış şekilde.
bu ikisini çok uygun fiyata vereceğim ilgilenenler özel mesaj atabilir.

gonal f açıldıktan sonra 28 gün içinde bitirilmesi gerekiyormuş kutusunda yazıyor dikkatimden kaçmış o yüzden 1 kutu gonal f var sadece. eczaneye parasını ödemiştim getirtmedim daha kullanmayacağım için. yani istenildiğinde alıp yollayabilirim tarihi de güncel olacak yani.

merhaba özelden mesaj atamıyorum ıstanbuldamısınız ılacı almak ıstıyorum.

Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Son düzenleme:
Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…