Gonal F Paylaşım Alanı

arkadaşlar ankarada yaşıyorum. elimde 4 kutu Gonal-f 450 ıu/0.75 ml (33 mcg/0.75 ml) SKT:nisan 2015 ve 1 kutu Cetrotıde 0,25 mg enjeksiyon için liyofilize toz içeren flakon (1 flakon) SKT:mart 2015 var.

gonal f i 200 TL cetrotide ise 50 TL den verebilirim. Buzdolabında sakladığımı belirtmeme gerek yok sanıyorum.
İlgilenen arkadaşlar mail ile ulaşabilirler.
ayca.aldemir@hotmail.com

arkadaşlar decapeptyl lazım bana yani öyle tam bir kutu da gerekmez sanırım 3- 4 enjektör yeter ama tabi en geç yarın akşam elimde olmalı varmı elinde kalan ben devlet hastanesinde raporla tedavi görüyorum genel sağlık sigortası ile raporuma istinaden bir reçete yazılabiliyor bu reçetede 3 kutu decapeptyl var ama sistem ödemedi bu miktarı sadece iki tane verdi kendi imkanınızla alacaksınız dedi dr lar ama az kullanacağım elinizde kalan varsa şansımı denemek için yazıyorum ... inşallah rast gele

elimde 1 kutu decapeptly var içinde 5 tane var fiyatı 50 tl isterseniz gönderebilirim raporlu 60 tl aldım ama elimde kalmasın diye vermek isityorum

merhaba arkadaşlar.aşılama yaptırdım yumurtalarım çabuk gelişti ve doktorum 5 kutu gonal f 300 aldırmıştı.3 kutusu kaldı.şu an için tedavi düşünmüyorum.3 kutu gonal f 300 var elimde son kullanma tarihi 2015.afyon,eskişehir ankara ve çevre illere çok rahat ulaştırabilirim.almak isteyenlerle fiyat konusunda konuşur anlaşırız.

elimde 1 kutu decapeptly var içinde 5 tane var fiyatı 50 tl isterseniz gönderebilirim raporlu 60 tl aldım ama elimde kalmasın diye vermek isityorum

zaten normal fiyatı 70 tl bunun raporla 60 tl yapmıyor ben aslında şunu belirttim mesela gonal f pahalı bir ilaç ama bu o kadar değil kutusu 70 lira içinde 2 3 tane kalan olupta öylesine vermek isteyen olursa diye sordum kusura bakmayın ilginize teşekkür ederim yinede ama yani normalde kutusu 70 lira benim masrafım çok oldu benim için şu an 1 tl bile söz konusu oluyor hayatımda o yüzden böyle bir şeye başvurdum ... teşekkürler... bu arada yanlış anlaşılmasın bende yarım kalan ilaçlarımdan verdiğim oldu mesela geçen sene cetrodite elimde iki tane kaldı verdim öylesine onun o zaman fiyatı 70 di şimdi 90 yani demek istediğim kimse buna mecbur değil ama zaman zaman vermek isteyen olabiliyor benim gibi ihtiyacı kalmadığında bu yüzden yazdım ... tabiki sizde muhakkak ihtiyaçtan satıyorsunuz ... saygı duyuyorum hoşçakalın

arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum 3 kutu gonal f 450 1 kutu ovitrelle vermişti fakat yumurtalarım aşırı duyarlılık gösterdiği için 1 kutu gonal f450 kaldı çatlatma iğneside ovitrelleden vazgecildiği için elimde kaldı istanbulda otruorum gonal f i 100tl den ovitrellide 50 tlden vericem arkadaşlar burdan ulaşabilirsinz buzdolabında muhavaza ediliyor ...son kullanma tarihi gonal f :09/2015 ovitrelle: 06/2015

Son düzenleme:
Merhaba, elimde tedavimden kalan 2 kutu gonal f 450, son kullanma tarihi: 10.2014 ve 1.2015. ve 1 kutu menogon, son kullanma tarihi: 02.2015 ve 1 kutu menopur, son kullanma tarihi: 07.2016 olan ilaçlarımı uygun fiyatla satmak istiyorum. İlgilenenler meneksee@gmail.com mesaj atabilirler. Ankara'da yaşıyorum.

arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f 450 var almak isteyen olursa buzdolabının yumurtalık kısmında saklıyorum fiyatı 150 tl. isteyen olursa yanında 2 tane menopur iğne kaldı onuda verebilirim. ankara çankırı kastamonu yakınlarına duyrulur

merhaba elimde 1 adet gonalf var uygun fiyata vereceğim tedavim bu ay ve kullanmama gerek kalmadı. istanbul beylikdüzündeyim. kargoda yapabilirim. kalem olanlar gibi soğuk tutulmasına gerek yok.

tüp bebek tedavim bitti sonuc bekliyorum
elimde gonal f 300 ünite ve 1 toz meganon var. bana dua edecek durumu olmayan birine vermek istiyorum.
ilgilenenler özelden mesaj atsın.
ankara dikmendeyim

Merhaba arkadaşlar
elimde tüp bebek ilaçları var satılık
gonalf 450 ıu/0.75 ml 3 kutu cetrotide 0.25 mg 3 kutu snk:06/2015 ilgilenen arkadaşlara duyrulur iletişim.cetroti@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…