Gonal F Paylaşım Alanı

Evet ya çok kolaymış ne bilim işte korktum bidaha yaparım kendim.rastgele saplasamda olurmuş valla :D

canım benimde iğneleri annem yapıyodu 5 gün 112.5 yaptık o da zaten fazlasıyla yetti doktor ultrason aletini yerleştirdi şok oldum bir sürü yumurta:)hepsi tutsa bir düzine çocuk olur:))şaka bir yana da zaten benim aşılamalar tutuyo fakat düşüyo bunların bir de tutuğunu düşün zaten sağlıklı olmaz yine sonum kürtaj olurdu o daha da kötü ya...offf offf allahım ne zaman bitecek bunlar...bakalım bugünki ultrason ne olacak ..hayırlısı olsun ne diyim....

Sağol canım verdiğin bilgiler için.telefonu kurdum bugün de aynı satte yaptım cumaya kadar kurulu telefonum hatırlatacak.Cumartesi doktora gideceğim zaten.Devam et derse ederim yine.İnşallah yaklaşıyorumdur dediğin gibi.Bugün eşim yaptı iğnemi artık ona yaptırırım.Zorlanmadık şükür ki.Bakalım bundan sonrakiler nasıl geçecek.Sorularım oldukça yazarım sana sağol desteğin için.Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder sana inşallah.Bebişlere iyi bak kendine de ;)a.s.
hadi hayırlı olsun tedaviye başladın sormak istediğin birşey olursa çekinme şimdi ilk önce yapman gereken bu iğneleri hergün aynı saatinde vurman bak bu çok önemli SAAT FELAN KUR ama sakın atlama hergün aynı saatde iğne saati yaklaşınca insanı bir heyecan alıyor sakın panik yapma tatlım vurduğun her iğne seni bebişlerine yaklaştıracak unutma göğsünün altından göbeğinin üstünden mıncıklar gibi tutu ve iğneyi batır nasıl rahat ediyorsan öğle yap sakin ol zamanla iğnelerdenmi bilinmez daha önce rahatca vurulduğun iğne biraz nazlanarak girecek sakın korkma olurmu bu hepimizin başına geldi çıkar başka yerden dene ama sakin ol normal tamammı sormak istediğin birşey olursa bana yaz tatlım elimden geldiği kadar anlatırım şimdiden hayırlı olsun moralinide yüksek tut tamammı unutma her iğne seni bebişlerine kavuşturmak için bir yol allahın izniyle:1hug:

canım benimde iğneleri annem yapıyodu 5 gün 112.5 yaptık o da zaten fazlasıyla yetti doktor ultrason aletini yerleştirdi şok oldum bir sürü yumurta:)hepsi tutsa bir düzine çocuk olur:))şaka bir yana da zaten benim aşılamalar tutuyo fakat düşüyo bunların bir de tutuğunu düşün zaten sağlıklı olmaz yine sonum kürtaj olurdu o daha da kötü ya...offf offf allahım ne zaman bitecek bunlar...bakalım bugünki ultrason ne olacak ..hayırlısı olsun ne diyim....

Ultrasondan haberler nasıl ;) iyidir inş.
Canım gebelik oluyorsa tutar elbet birgün.Benim kuzenime de öyle oluyordu.Şimdi oğlu 3 yaşında.Sen de dikkat et kendine yorma kendini aşılamadan sonra.Bir de vücut sağlıklı bulmadığı gebelikleri atarmış canım.Demekki ondada bir hayır var.YaKLAŞMIŞSIN BEBEĞİNE AZ KALMIŞ SAKIN STRES YAPMA.Kçib

canım sakın korkma bende puregon kullandım karnımdan kendım yapıyodum hıc kotu bısey degıl sen ıcını ferah tut herkez aynı yoldan gecıyo allah kolaylık versın sen hastanede ılk ıgnenı yaptır tam olarak gormen lazım tarıfle olmaz hıc acımıyo korkma

canım sakın korkma bende puregon kullandım karnımdan kendım yapıyodum hıc kotu bısey degıl sen ıcını ferah tut herkez aynı yoldan gecıyo allah kolaylık versın sen hastanede ılk ıgnenı yaptır tam olarak gormen lazım tarıfle olmaz hıc acımıyo korkma

Bugün 2.yi yaptırdım sağol canım duyarlılığın için.Çok kolaymış cideen bilseydim ilkinide ewde yapardım.Tabi eşim yaptı saolsun :)

Şimdilik iyi gidiyor.Ama bu ay korkuyorum çünkü kist oluşmuş , küçülüyor dedi doktor.Bende şimdi iğne kullanıyorum ya ya kötü etkilerse diye korkuyorum işte.İlk defa oluyor bende kist yani en azından benim bildiğim kadarıyla.Bir şey çıkmaz inşallah, cumartesi kontrole gidceim.Sen nasılsın çok üzüyorsun kendini yeter olan oldu napalım.Kısmet hepsi elbet olacak bir gün azmin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar değil mi?
nasıl gıdıyor kendıne dıkkat et hep mutlu ve olumlu ol

Darkinlife canım pozitif düşün bol bol dua et. Problem çıkmaz inşallah. İğneyi ben hemşireyim ama asla kendime yapamıyorum. 45 dakika uğraştım bir keresinde ııııı ıııııııh. Herşey yolunda gidecek göreceksin. Oldumu canım. Allah yardımcın olsun.

a.s.
Darkinlife canım pozitif düşün bol bol dua et. Problem çıkmaz inşallah. İğneyi ben hemşireyim ama asla kendime yapamıyorum. 45 dakika uğraştım bir keresinde ııııı ıııııııh. Herşey yolunda gidecek göreceksin. Oldumu canım. Allah yardımcın olsun.
merhaba bende kayserideyim,buralı değilim bana önerebileceğiniz doktor varmı,şimdiden teşekkür ederim.

Şimdilik iyi gidiyor.Ama bu ay korkuyorum çünkü kist oluşmuş , küçülüyor dedi doktor.Bende şimdi iğne kullanıyorum ya ya kötü etkilerse diye korkuyorum işte.İlk defa oluyor bende kist yani en azından benim bildiğim kadarıyla.Bir şey çıkmaz inşallah, cumartesi kontrole gidceim.Sen nasılsın çok üzüyorsun kendini yeter olan oldu napalım.Kısmet hepsi elbet olacak bir gün azmin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar değil mi?

ne yaptın doktor ne dedı canım

selam arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim iğnelerden korkmayın acı veren iğneler değil çok az birşey canınız yanıyo ben 3 yıldır o iğnelerden yapıyorum birdahaki hafta 2.tüp bebek denememizi yapıcaz rabbim inşallah banada tüm isteyenlerede nasib eder sakın üzülmeyin allah sevdiği insanlara dert verirmiş.içinizi rahat tutun.... birgün mutlaka....

arkadaşlar benide aranıza katarsanız çok mutlu olurum ben bu siteyi çook beğendim okuyunca insan kendini görüyo sanki çünkü hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bende tek kendimde bilirdim bu sorunu ama hiçkimsede olmamasını isterdim inşallah herkes birgün bebişini kucağına sağlıkla alır allah hepinize şifa versin sevgilerrr...........

Sağol canım alıştım artık iğnelere. İnşallah 2. deneniz son denemeniz olur da bebişinizi kucağınıza alırsınız.Sana bol şanslar.Biz burda dertleşip rahatlıyoruz senide bekleriz her zaman yaz bize gelişmelerini.
selam arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim iğnelerden korkmayın acı veren iğneler değil çok az birşey canınız yanıyo ben 3 yıldır o iğnelerden yapıyorum birdahaki hafta 2.tüp bebek denememizi yapıcaz rabbim inşallah banada tüm isteyenlerede nasib eder sakın üzülmeyin allah sevdiği insanlara dert verirmiş.içinizi rahat tutun.... birgün mutlaka....

Back
X