H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
inşallah darkinlife bende bugun gıttım kan testıne yetişemedım yarın sonuç bellı olur yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah darkinlife bende bugun gıttım kan testıne yetişemedım yarın sonuç bellı olur yazarım
İnşallah yüzümüzü güldürecek bi haberle gelirsin canım.Arkandanda biz gelirizbende birazdan iğnemi yaptırcam çarşamba büyük gün ama kendimi kötü hissediyorum.yumurtalıklarımda ağrı var neden acaba yaaa ??
başımda hafif dönüyor, yumurtalar tepki vermiş olabilirmi gonal f e ??
Sizede böyle oldumu kızlar??
Sağol canım inşallah ondandır.benimde sanci olurdu yumurtalar büyüyor onda dir insallah hayirli haberlerini aliriz canim
bu ay aşılama ve tüp bebek yaptıranların hepsi hamile kalıp anne olsunlar allahım.......
canım ağrı olması normal.inşallah dualarım seninle bu sefer olacak
Amin inşallah hepimiz seviniriz bu ay.Sana bol şanslar yarın akşam için rahat ol aşılama esnasında canım.korku yok canım inşallah bu ay aşılananların hepsi hamile kalacak bizler dua edelim sadece... tabi birde umudumuzu kaybetmeyelim hiçbir zaman
bende yarın akşam aşılama olucam. allahım hepimizi sevindirsin
Sağol canım bitti iğne aşamam ve aşılamamı da oldum bekliyoruz artık,çalışmalardayız hala.Hayırlısıyla olur inşallah.Teşekkürler iyi dileklerin için.Korkacak hiç bir şey yok..Gayet basit ve acısız... İlk başta ben de çok korkmuştum. İyi şanslar ,Umarım başarılı olur...
merhaba arkadaşlar!çatlatma ignesini olduktan kaç gün sonra testler dogru cevap verir benim 10 gün oldu fakat dayanamadım bugun test yaptım ama tek çizgi çıktı moralim çok bozuk cevep yazarsanız sevinirim
merhaba darkınlife!bana cevap yazdıgın için çok çok teşekkür ederim moralim düzeldi ben biraz sabırsızım galiba umarım ii haberlerimi sizlerle paylaşırım.senin bulantı ve karın agrılarına gelince;benimde aynı problemlerim oldu hatta o kadar şişkinlik oluyo ki o dönemde hiç bir pantolonumda rahat edemiyorum ben dayanamayıp yine doktoruma sordum o da bana bazı kişilerin bünyesinin böyle yogun tepkiler verdigini fakat ultrason muayenesinde hiç bi problem olmadıgını biraz bu agrıların maalesef olucagını söylemişti bu yüzden bence endişe etme kötü agrılar biliyorum ama ne yapalım maalesef başka çare yok!!!kendine ii bak sende bozma moralini!!!