canim ben de ilk ve ikinci tüp bebek denememde kullanmistim gonal f yi ücüncü denememdeki igne farkliydi neyse
ben ilk hastanede doktor gösterdi 150 getir göbegine veya bacaklarin üst kismina batir ve bas dedi ben ilk gün kendim yapcagim tabi evde igneyi ayarladim 150 ve yaptim ama baktim ilac sanki ayni duruyo yine yaptim ve baktim ayni duruyo yine yine derken 900 lük ilacin hepsini tek seferde yapmisim baktim ilac bitti ha dedim simdi oldu ve aksam esim geldi anlattim ya sen ne yaptin dedi o sen fark etmiyosun ama 5 6 damla seklinde bastinmi ilac gidiyo dedi yani 6 günlük yapmam gereken dozaji tek günde tek seferde yapmisim ale acele hastaneye gittik doktor egerke tedavinin ilk günü olmasaydi hem yumurtaliklarin yanardi hemde tedavini basa almak zorunda kalacaktik diyip beni tebrik etti ilk hastam sensin 6 günlük dozaji tek seferde yapan dedi yumurtaliklarima bakti agri varmi dedi hafif dedim allahtan dedi ilk gün ya vücut ilacin etkisini cabuk atiyor üstünden dedi ve eve geldik sonrakilerini daha dikkatli yaptim buda ozamanlar kötü olup üzüldügüm bi animken simdi güldügüm bi anim