Gonal F Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar!moralim çok bozuk bugün maaaleseffff!bende gonal f kullanalı 2.ayım tabii bu ayında hüsranla bittigini biraz önce anladım.biz şu an için gonal f kullanıp dogal yollara bıraktık dr 3 kez deneyelim dedi ama ben şu an çok kararsızım sizce 3.denemelimiyim yoksa artık aşılama olayına girmelimiyim çünkü hepimiz biliyoruz ki insan ne kadar pozitif düşünsede olmuyo benim gibi olan arkadaşlar varsa bana düşüncelerini anlatabilirler mi?

canim ben de ilk ve ikinci tüp bebek denememde kullanmistim gonal f yi ücüncü denememdeki igne farkliydi neyse
ben ilk hastanede doktor gösterdi 150 getir göbegine veya bacaklarin üst kismina batir ve bas dedi ben ilk gün kendim yapcagim tabi evde igneyi ayarladim 150 ve yaptim ama baktim ilac sanki ayni duruyo yine yaptim ve baktim ayni duruyo yine yine derken 900 lük ilacin hepsini tek seferde yapmisim baktim ilac bitti ha dedim simdi oldu ve aksam esim geldi anlattim ya sen ne yaptin dedi o sen fark etmiyosun ama 5 6 damla seklinde bastinmi ilac gidiyo dedi yani 6 günlük yapmam gereken dozaji tek günde tek seferde yapmisim ale acele hastaneye gittik doktor egerke tedavinin ilk günü olmasaydi hem yumurtaliklarin yanardi hemde tedavini basa almak zorunda kalacaktik diyip beni tebrik etti ilk hastam sensin 6 günlük dozaji tek seferde yapan dedi yumurtaliklarima bakti agri varmi dedi hafif dedim allahtan dedi ilk gün ya vücut ilacin etkisini cabuk atiyor üstünden dedi ve eve geldik sonrakilerini daha dikkatli yaptim buda ozamanlar kötü olup üzüldügüm bi animken simdi güldügüm bi anim

canim ben de ilk ve ikinci tüp bebek denememde kullanmistim gonal f yi ücüncü denememdeki igne farkliydi neyse
ben ilk hastanede doktor gösterdi 150 getir göbegine veya bacaklarin üst kismina batir ve bas dedi ben ilk gün kendim yapcagim tabi evde igneyi ayarladim 150 ve yaptim ama baktim ilac sanki ayni duruyo yine yaptim ve baktim ayni duruyo yine yine derken 900 lük ilacin hepsini tek seferde yapmisim baktim ilac bitti ha dedim simdi oldu ve aksam esim geldi anlattim ya sen ne yaptin dedi o sen fark etmiyosun ama 5 6 damla seklinde bastinmi ilac gidiyo dedi yani 6 günlük yapmam gereken dozaji tek günde tek seferde yapmisim ale acele hastaneye gittik doktor egerke tedavinin ilk günü olmasaydi hem yumurtaliklarin yanardi hemde tedavini basa almak zorunda kalacaktik diyip beni tebrik etti ilk hastam sensin 6 günlük dozaji tek seferde yapan dedi yumurtaliklarima bakti agri varmi dedi hafif dedim allahtan dedi ilk gün ya vücut ilacin etkisini cabuk atiyor üstünden dedi ve eve geldik sonrakilerini daha dikkatli yaptim buda ozamanlar kötü olup üzüldügüm bi animken simdi güldügüm bi anim
Senin anında güzelmiş doğrusu :)).Benim gittiğim hemşirede 2 kere çıt edecek dediğim halde bi çekti çıtçıtçıtçıtçıt felan etti bi baktım 225 lik kısım dr u aradım onu boşa harcayın dedi enjekte etme dedi.Bende bidaha eşime yaptırmıştım :)

kızlar bende 3 aşılama oldum gonal f le bende ilk başda nasıl yapacağım dedim ama doktor seni hemşireye yönlendiriyor ve hemşire nasıl yapman gerektiğini anlatıyor ben ilk 35,5 cc ile başladım ilacı şırıngaya çekip göbeğimi kolonyalı pamukla siliyordum ve göbeğimi elimle sıkıp göbek deliğinin 2 parmak kalınlığı yanından sağ sol farketmez dik olarak iğneyi batırıyordum ve göbeğimi sıkmayı bırakıp yavaşca iğneyi yapıyordum 5 'e kadar sayıp iğneyi çıkarıyordum... hiç ağrı yaşamadım.. arada iğneyi çıkarınca hafif kan geldi ama bir sorun olmuyormuş... umarım anlatabilmişimdir..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar meraba .dün ilk iğneyi eşim vurdu.sağolsun.ben iğneyi görünce korkuyorum .vururken dozu ayarlıyoruz ya vururken çıt sesi gelmesi normal mi merak ettim.sağolun

evet canim cit cit sesinin gelmesi normal allah insallah bidaha bu aciyi kimseye cektirmez bende igneden korkan hatta vurmadan bi saat nce aglayip vaktim geldiginde vuruyordum hep ayni saatte kullanmaya dikkat et allah hepinizi yardimcisi olsun

ben iğnelerimi kendim yapamıyorum 10 gün sonra gonal f e yine başlıycam. Eşimde paniktir iğneyi yapmayı ona bırakamıyorum paniklerken mutlaka bi sakarlık yapar çünkü.

meraba arkadaşlar bu iğneyi vururken 1-2 dakika önce veya sonra önemli midir.

Yok canım o kadar farketmez, rahat ol.ama çok da geciktirme.Ben son iğneyi geciktirmiştim 5 saat kadar.Belki olumsuz etkilemiştir.Çünkü aşılama zamanı çatlamamıştı daha yumurtam.Belkide ondan değildir kimbilir..sen yinede geçirme zamanı o kadar dakika hesaplama ama ya.Bi kaç dk saatten saate bile değişir zaten..

ben iğnelerimi kendim yapamıyorum 10 gün sonra gonal f e yine başlıycam. Eşimde paniktir iğneyi yapmayı ona bırakamıyorum paniklerken mutlaka bi sakarlık yapar çünkü.

Sen benim eşimi göreceksin panik mi desem pimpirik mi desem:) Ama yinede yaptı sağolsun.Aşıştır ya kolay aslında yaptır.Kolay gelsin, başarılı sonuçlar alman dileğiyle..

açıkçası hem iğneden korkarım hemde eşim bi iş göster yaparken elleri titreyen biraz kabiliyet düşmanı korkum iğneyi batırır bide deri içinde kırarda. bakalım neler yaşıycaz birde sabah akşam olmam gerekiyor. Çalışıyorum ve sabah işte olduğum saatlere geliyor onu nasıl çözerim bilmiyorum.

meraba gnal f in 4.iğnesini vurundum bende bi sorun olmadığı için acaba kaç gün sonra yumurta toplama işine geçilir .çok meraktayım...fisfisfis

Gonal f kullanan arkadaşlar bi sorum olcak size.
Ben bu ay ilk defa kullandım gonal f.Ondan önce hep ganophene kullanmıştım ve gögüsleri acayip etkiliyordu.Her seferinde ağrı oluyordu.Bu ay gonal f kullandım ve öyle bir etkisi oluyor mu gonal f in bana yazarmısınız canlarım??
Bende olmadı da öyle bir etki ama 2 gündür çok hafif bi ağrı oluyo elleyince.

merhaba öncelikle gonol f bende kullandım ewt göyüslerde hassasiyetlik yaratıyo kiloya yol açıyo sen yenimi başladın tedaviye ben 9senedir hep bu ilaçlardan kullandım ama olmadı şimdi tedavim bitti allaha şükür artık tüp bebekte sıra inallah allahım herkesi sevindirira.s.a.s.

merhaba öncelikle gonol f bende kullandım ewt göyüslerde hassasiyetlik yaratıyo kiloya yol açıyo sen yenimi başladın tedaviye ben 9senedir hep bu ilaçlardan kullandım ama olmadı şimdi tedavim bitti allaha şükür artık tüp bebekte sıra inallah allahım herkesi sevindirira.s.a.s.

Yok yeni başlamadım daha öncede aşılama yaptırdım fakat onlarda iğne değilde hapla büyütülmüştü yumurtalarım.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.

Back
X