Gonal F Paylaşım Alanı

Elimde Gonal F 150 tl , femara 20 tablet - 50 tl , CERTOTİDE 0,25 MG -50 tl MENOGON 75 İU - 40 tl hepsi laçları 500 tl vermeyi duşunuyorum ayrıca( fiyatı daha konuşabiliriz) madina1185@yandex.ru veya 0533908839 benimle ulaşabilirsiniz!

Menogon kaç kutu var elinizde, ya da toplam kaç ampul?
Saklama şekliniz nedir, bir de son kullanma tarihi?
 
gonal f açıldıktan sonra 28 gün içinde bitirilmesi gerekiyormuş kutusunda yazıyor dikkatimden kaçmış o yüzden 1 kutu gonal f var sadece. eczaneye parasını ödemiştim getirtmedim daha kullanmayacağım için. yani istenildiğinde alıp yollayabilirim tarihi de güncel olacak yani.

İiaç hala duruyorsa ben almak istiyorum. Bursa da oturuyorum tel 05387292500.
 
Tedavımden kalan 1 kutu hıc acılmamıs ve içinden sadece 180 cc (son doz için kutuyu acmak zorunda kaldık)alınmıs gonal f ve yıne tedavım suresınce kullandıgım ama ıcınde yıne tedavınız suresınce yeteck kaladr olan lucrın var ilgilenler bana özelden ulasabılırler
 
Arkadaşlar 1 adet cetrodite ve 1 adet ovıtrelle iğneye ihtiyacım var elinde olan arkadaşlar son kullanma tarihlerini,fiyatlarını ve nerede olduklarını özel mesaj ile gönderirlerse sevinirim.
 
Back
X