Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi uygulandı 5 Ekim'de 4 gün adetim geçti çok sancım var test yapmaya cesaretim yokAşılama mı oldu? Çatlatma iğnesi uygulandı mı? Kaç yumurta vardı?
2 yumurta var dedi doktor ayrıca geriden gelen yumurtalarında var dediAşılama mı oldu? Çatlatma iğnesi uygulandı mı? Kaç yumurta vardı?
Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.Çatlatma iğnesi uygulandı 5 Ekim'de 4 gün adetim geçti çok sancım var test yapmaya cesaretim yok
Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler . Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşunaşsiniz bunca zaman.
Yani gonalf adet gecikmesi yapar mıBen de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.
Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.
Haklısiniz ama negatif görmek bana beklemekten daha zor geliyor klomen ve femeradan sonra ilkkez gonalf verdi doktorBen de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.
Daha önce de yorum yapmışım konunuza. Tekrar yazmayacağım. Ama şunu söylemek istiyorum. Gebeyseniz ve geciktitiyorsanız kontrolleri pişman olabilirsiniz. Allah korusun ya tehlikeli bi durum varsa.Yani gonalf adet gecikmesi yapar mı
Çok sancım olduğu için adet olabilirim diye düşünüyorumEh catlatma ignesi olduysan hamile kalma sansin olabilirmi ? Neden adet bekliyorsunki
Evet yazdınız tşk ederim yarın test yapacağımDaha önce de yorum yapmışım konunuza. Tekrar yazmayacağım. Ama şunu söylemek istiyorum. Gebeyseniz ve geciktitiyorsanız kontrolleri pişman olabilirsiniz. Allah korusun ya tehlikeli bi durum varsa.
Yapacağım ve burda paylaşacağım inanın çok zor benim için bu testGonal f adet gecikmesi yapabilir.
Daha önce klomen ve femara kullandım ben de. Onlar da yaptı. Ama öncelikle bir test yapmanızda fayda var. En doğru sonuç için en kısa sürede bir kan testi yapın
Gonalf kullandınız mı?Gonal f adet gecikmesi yapabilir.
Daha önce klomen ve femara kullandım ben de. Onlar da yaptı. Ama öncelikle bir test yapmanızda fayda var. En doğru sonuç için en kısa sürede bir kan testi yapın
Evet bu ay kullandım aşılama yapıldı 13.gundu dün dayanamadim test yaptım pozitif çıktı ama hemen sevinmek ndogru değil doktora görünmek gerek yine de kimyasal dış gebelik fln olabiliyor Allah korusunGonalf kullandınız mı?
İnşallah bir sıkıntı yoktur inşallah saglili bir bebeğin olurEvet bu ay kullandım aşılama yapıldı 13.gundu dün dayanamadim test yaptım pozitif çıktı ama hemen sevinmek ndogru değil doktora görünmek gerek yine de kimyasal dış gebelik fln olabiliyor Allah korusun
İnşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hayırlısıyla fasulyelerimiz tutsunİnşallah bir sıkıntı yoktur inşallah saglili bir bebeğin olurbenim ilkkez bu kadar gecikti normalde çatlatma ignesinin 18.gunu hasta olurdum şuan iğnenin 26.gunu
İnşallah tşk ederim cevaplarınız içinİnşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hayırlısıyla fasulyelerimiz tutsun
Bence mutlaka bir doktora görün. İnşallah güzel haberler alırız![]()
Rica ederimİnşallah tşk ederim cevaplarınız için![]()
Merhaba . Acaba hamile kaldiniz mi bu mesajlarınızı yazdığınız ay.İnşallah bir sıkıntı yoktur inşallah saglili bir bebeğin olurbenim ilkkez bu kadar gecikti normalde çatlatma ignesinin 18.gunu hasta olurdum şuan iğnenin 26.gunu