• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf adet gecikmesi

Aşılama mı oldu? Çatlatma iğnesi uygulandı mı? Kaç yumurta vardı?

Çatlatma iğnesi uygulandı 5 Ekim'de 4 gün adetim geçti çok sancım var test yapmaya cesaretim yok
Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.

Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler . Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşunaşsiniz bunca zaman.

Ben de ters giden bir şeyler var sandım. Burda da öğrendiklerimden bir şeyler yazacaktım. Bundan 10 gün önce bile test yapsanız öğreneceğiniz şeyi boşuna beklemişsiniz bunca zaman.
Yani gonalf adet gecikmesi yapar mı

Haklısiniz ama negatif görmek bana beklemekten daha zor geliyor klomen ve femeradan sonra ilkkez gonalf verdi doktor

Eh catlatma ignesi olduysan hamile kalma sansin olabilirmi ? Neden adet bekliyorsunki

Yani gonalf adet gecikmesi yapar mı
Daha önce de yorum yapmışım konunuza. Tekrar yazmayacağım. Ama şunu söylemek istiyorum. Gebeyseniz ve geciktitiyorsanız kontrolleri pişman olabilirsiniz. Allah korusun ya tehlikeli bi durum varsa.

Gonal f adet gecikmesi yapabilir.
Daha önce klomen ve femara kullandım ben de. Onlar da yaptı. Ama öncelikle bir test yapmanızda fayda var. En doğru sonuç için en kısa sürede bir kan testi yapın

Gonal f adet gecikmesi yapabilir.
Daha önce klomen ve femara kullandım ben de. Onlar da yaptı. Ama öncelikle bir test yapmanızda fayda var. En doğru sonuç için en kısa sürede bir kan testi yapın
Yapacağım ve burda paylaşacağım inanın çok zor benim için bu test

Evet bu ay kullandım aşılama yapıldı 13.gundu dün dayanamadim test yaptım pozitif çıktı ama hemen sevinmek ndogru değil doktora görünmek gerek yine de kimyasal dış gebelik fln olabiliyor Allah korusun
İnşallah bir sıkıntı yoktur inşallah saglili bir bebeğin olur 🤍benim ilkkez bu kadar gecikti normalde çatlatma ignesinin 18.gunu hasta olurdum şuan iğnenin 26.gunu

İnşallah bir sıkıntı yoktur inşallah saglili bir bebeğin olur 🤍benim ilkkez bu kadar gecikti normalde çatlatma ignesinin 18.gunu hasta olurdum şuan iğnenin 26.gunu
İnşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hayırlısıyla fasulyelerimiz tutsun 🌱😍
Bence mutlaka bir doktora görün. İnşallah güzel haberler alırız🙏

Back
X