Doğuma Hazırlık gönüllü ücretsiz doğum fotografçısı arıyorum durumum hıc ıyı degıl fakat bebegımın ılk anlarının

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu işi gönüllü olarak pek kimse yapmak istemeyebilir. Sonuçta insanlar bu işten ekmek parası kazanıyo ama ben sizin yerinizede olsam bi fotoğraf mak alırdım mutlaka bi yeğeniniz kuzeniniz falan vardır.doğum anında değil ama ondan sonraki anlarda fotoğraflarını çekebilirler

Bu işi gönüllü olarak pek kimse yapmak istemeyebilir. Sonuçta insanlar bu işten ekmek parası kazanıyo ama ben sizin yerinizede olsam bi fotoğraf mak alırdım mutlaka bi yeğeniniz kuzeniniz falan vardır.doğum anında değil ama ondan sonraki anlarda fotoğraflarını çekebilirler
bszilari ise yeni basladigi zamsn isi ogrenmek icin ilk baslar gonullu yapiyorlar canim belki ole bi hayir sever denk gelir

yok birşey neyse kusura bakmayın biraz fazla gösterişli geldi o kadar. maddi durumla alakalı ya bunlar hep

neyse kusura bakmayın sadece düşüncemi söylemek istedim yani önemli olan ikinizin resmi olması a kişisi çekmiş b kişisi çekmiş mühim değil demek istedim

ben de aslen bu işi hobi anlamında yapıyorum ama bir an böyle bir tepki verdim kusura bakma tekrar sadece maddi durum yoksa çok da özenmeye gerek yok anlamındaydı yoksa senin fotoğraflarını çekmeye gönüllüyüm istersen

eğer bir fooğraf makinenizin varsa, doğuma giren hemşirelerden ilk anı çekmek için sonrası için bir akrabanızdan yardım alabilirsiniz bence, sonuç olarak insanlar bu işten para kazanıyor ve bir emek veriyor bu konuda bedava yapacaklarını çok sanmıyorum

Walla ben eşime çektirmeyi düşünüyorum fotoğraf cekmeye bayılır zaten s3nde
Azda olsa fotoğraftan anlayan bir yakının varsa halledebilirsin bence :KK76:

Düğünüzde mercedes kiralayabiliyorsanız bir tane fotoğrafçıda tutabilirsiniz sanırım bana böyle şeyler çok yapmacık geliyor nedense burada durumu olmayan bir sürü annemiz var kimse böyle bir konu açmamış bu kadar mağdur olduğunuzu sanmıyorum

Düğünüzde mercedes kiralayabiliyorsanız bir tane fotoğrafçıda tutabilirsiniz sanırım bana böyle şeyler çok yapmacık geliyor nedense burada durumu olmayan bir sürü annemiz var kimse böyle bir konu açmamış bu kadar mağdur olduğunuzu sanmıyorum
Mercedes kiralamadm hediye sekerim . Ayrica fotografcida buldjm zaten tesekkurler..

X