GÖRÜMCE (GÖRÜNMEZ KÖYE GİDESİCE)

aysnygmrbrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
18
7
GÖRÜMCEM EŞİNDEN BENİM EVLENDİĞİM YIL AYRILDI 10 YIL ÖNCE. EŞİMİ KENDİ EŞİ GİBİ KABULLENDİ EVE GELİP ÇOCUKLARIYLA VE BENİMLE İLGİLENMESİNİ KABULLENMİYOR HERTÜRLÜ YOLU DENİYOR HACI HOCA , İFTİRA (BOYUTUNU SÖYLEYEMEM) DAHA CUMARTESİ GÜNÜ EŞİĞİME YAĞ DÖKMÜS GİTMİŞ BEN BİŞEY YAPMIYORM OKUYORM SADECE. EŞİME SÜREKLİ BOŞAN ONDAN BOŞAN DİYE BAŞININ ETİNİ YİYOR. EŞİM 1 YILA KADAR ONUN LAFINA GİDİP EVE GELMEZ ÇOCUĞUYLA İLGİLENMEZ ÇOCUK HASTA OLUR BAŞKALARIYLA GÖTÜRÜRÜM HASTANEYE DAHA NELEEER NELEEER. BİR YILDIR İYİYİZ EŞİMLE PROBLEMİM YOK AMA KARŞI TARAF YOĞUN BİR ŞEKİLDE URAŞMAYA DEVAM EDİYOR. SİZE BİŞEY DİYEYİM KARŞI TARAFI ÇILDIRTMANIN EN GÜZEL YOLU SESSİZ KALMAK HEM HAKLI SİZ OLUYORSUNUZ HEM KARŞI TARAF SAÇINI BAŞINI YOLUYOR.

Eşiniz ablanızın doldurusunu goz ardı edıp,sizin yanınızda bulunsa siz o zaman gorun çıldırmayı :)

GÖRÜMCEM EŞİNDEN BENİM EVLENDİĞİM YIL AYRILDI 10 YIL ÖNCE. EŞİMİ KENDİ EŞİ GİBİ KABULLENDİ EVE GELİP ÇOCUKLARIYLA VE BENİMLE İLGİLENMESİNİ KABULLENMİYOR HERTÜRLÜ YOLU DENİYOR HACI HOCA , İFTİRA (BOYUTUNU SÖYLEYEMEM) DAHA CUMARTESİ GÜNÜ EŞİĞİME YAĞ DÖKMÜS GİTMİŞ BEN BİŞEY YAPMIYORM OKUYORM SADECE. EŞİME SÜREKLİ BOŞAN ONDAN BOŞAN DİYE BAŞININ ETİNİ YİYOR. EŞİM 1 YILA KADAR ONUN LAFINA GİDİP EVE GELMEZ ÇOCUĞUYLA İLGİLENMEZ ÇOCUK HASTA OLUR BAŞKALARIYLA GÖTÜRÜRÜM HASTANEYE DAHA NELEEER NELEEER. BİR YILDIR İYİYİZ EŞİMLE PROBLEMİM YOK AMA KARŞI TARAF YOĞUN BİR ŞEKİLDE URAŞMAYA DEVAM EDİYOR. SİZE BİŞEY DİYEYİM KARŞI TARAFI ÇILDIRTMANIN EN GÜZEL YOLU SESSİZ KALMAK HEM HAKLI SİZ OLUYORSUNUZ HEM KARŞI TARAF SAÇINI BAŞINI YOLUYOR.
öle kıskanç börülce çooook hıııccc iplememek lazım bunları kendı kendılerını yesınler

Eşinizin bu kadar seneden sonra aklının başına gelmesi iyi olmuş ama görümce yerine sizin konu açmanız da manidar tabi. Hiç zihninizde bile böyle uğraşmasanız daha da iyi olursunuz.

o caps lock'ı bir kapatsak, hem göz yoruyor, hem yassah.
eşinizle aranız düzeldiğine göre sorun yok, ağzınızın tadı bozulmasın, görümceye de takılmayıverin işte. kendi çapında oyalansın o garip de.
bu arada bu aralar burası iyice fantağzi sitelerine mi döndü bana mı öyle geliyor :KK14: bir ana-oğul, abi-kardeş furyası var ki sormayın gitsin:KK3:

Görümce yine iyi bir de onun ele başısı var bamtelime dokundun ki hiç sorma sussan ayrı dert konuşsan ayrı

Bu gorumcelerde iyice psikopata bagladi ... Bende gorumceyim fakat boylelerini gorunce utanir hale geldik.. Bu nedir yahu ne zaman akillanacak bunlar.. benim yuvamida dagittilar sagolsunlar ana kiz ikilisi ... Esiniz sizin arkanizdaysa hic korkmayin ama degilse isiniz zor.. Ne yaparsa yapsin amacina ulasamaz..

Cozumunu bulmussunuz iste...

Buyuk harf internet ortaminda bagirmak anlamina gelir.

Görünmez köye gidesice :KK48: dediğiniz gibi yapılanlara sessizlikle sabır...

ıykk?!? bildiğin ensest ilişki bu.. çözümü yokki bunun....

Bu evlilikte ask sevgi kalmamis . Evcilik oynuyosunuz resmen . Bosanin yada esinizle konusun ya ben ya kardesin de kardesin bu evden gitmesse cocugunjn burnunu gostermem diyin ama ise yarayacagini sanmiyorum bu iliskide saygi sevgi bitmis bitirin artik ...

X