Görümce size hamile olduğunu söylemezse tepkiniz ne olurdu

İlk 3 ay saklamasini anlarım ama 9 ay boyunca saklamasini anlamam bilemiyorum ama benim için artık mesafeli bir ilişkim olurdu .

Anlamadım ama hiç 9 ay boyunca yan yana gelmediniz mi eşinizin bile mi haberi yoktu gerçekten çok ilginç bir durum.

Sizin çocuğunuz yoksa iki seçenek var
Ya kiskanirsiniz nazariniz değer diye,(bu zihniyette insanlar çok fazla)
Yada sizin yok imrenmeyin diye söylememiştir...
İkiside yanlış ve çirkin secenekler
Ben olsam umursamaz yakınınızda oturuyorsa hayırlı olsun der hediyesini verip çıkar evinede kolay kolay ugramazdim ciddiye almazdım yani
Ha uzaksa bir telefonla hayırlı olsun der bebeği görmeye de canım ne zaman isterse o zaman giderdim
Bu arada merak ettim esiniz demi bilmiyormuş yada bilip sizden gizlemismi eğer öyleyse olayın boyutu değişir

Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Goeumcemin hamileligini 8.ayda tesadüfen şeker için hastaneye yatırıldığında ogrendim😂 üstelik neredeyse her gün oğlumu görmek için goruntulu ariyordu. Üst üste olan bir hamilelik olduğundan utanmış soylemeye ben de çok takilmadim hayırlı olsun dedim geçtim. Sizinki sizi dusunuyor mu, nazariniz mi değer diyor onu siz bilirsiniz.

Neden 9 ay boyunca sakladığını merak edip bir sorardım
Biz farklı sehirlerdeyiz gidince doğumuna sayılı günler kaldığını kaynanamdan öğrendim 4 aylık oldugunda hiç bir sekilde bana söylemedi o zamana kadar arar konuşurduk sonra aramayi sormayi kesti sebebi hamileligiymis sonradan anlaşıldı

Benden sonra evlenip 2 çocuk yaptı benim çocuğum olmuyor diye söylememiş biz üzülmeyelim diye
Çok ayıp bence. Sonuçta çocuk doğunca görüp alınabileceğinizi de düşünmesi gerekirdi sizi bu kadar düşünüyor ise. Ben bunu aynen söylerdim ve çok da üzerine düşmezdim bu olayın.

Çok ayıp bence. Sonuçta çocuk doğunca görüp alınabileceğinizi de düşünmesi gerekirdi sizi bu kadar düşünüyor ise. Ben bunu aynen söylerdim ve çok da üzerine düşmezdim bu olayın.
Yani ilk hamileliğini de 4.ayında bana kendisi söyledi ama tepki vermedim onun adına sevinmiştim yani Allah var ama o ikincisini de benden gizledi eşim de bilmiyordu

Benden sonra evlenip 2 çocuk yaptı benim çocuğum olmuyor diye söylememiş biz üzülmeyelim diye
Hoş değil yapılan. Bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum özellikle de görümce / eltinin. Benim de çocuğum olmuyor görümcem evli değil ama bana bunu yapsa görüşmem sanırım. Üzülüp üzülmeyeceğime ben karar veririm derdim. Üzüleceksin demek ,içten içe kıskanıyorsun demek bu durumda.

Hoş değil yapılan. Bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum özellikle de görümce / eltinin. Benim de çocuğum olmuyor görümcem evli değil ama bana bunu yapsa görüşmem sanırım. Üzülüp üzülmeyeceğime ben karar veririm derdim. Üzüleceksin demek ,içten içe kıskanıyorsun demek bu durumda.
Kesinlikle konuşmuyorum kaynanamın yüzüne söyledim bende gizlediniz yalan söylediniz şimdi kızınla yan yana bile gelmem o gelirse ben giderim dedim kızı gelecekti gelmedi, yani bi yere kadar sabırlı davranırım ama böyle şeylere hiç gelemem benim onurumu incitecek beni neremden vuracağını bildiği gibi birde saklaması hiç affedilir değil, eşim de bu konuyu uzatmamam gerektiğini söylüyor

Bende şaşırırdım.
Sizde şaşırmakta haklısınız.
genelde bizim de bu tarafta 3 aya kadar duyurmuyorlar söylemiyorlar. Nazar olayına karşı.
ama bana göre belli bi zamanda söylenmesi gerekir .
Yani ben o zamanlar goeumcemle konuşuyordum 4 aylikken yüz yüze görüştük hatta kilo almışsın falan dediğimde hiç demedi hamile olduğunu kalkmış doğuma günler kala kaynanam bize söylüyor o da aynı şehire gittik görürüz diye korktu söyledi herhalde

Kesinlikle konuşmuyorum kaynanamın yüzüne söyledim bende gizlediniz yalan söylediniz şimdi kızınla yan yana bile gelmem o gelirse ben giderim dedim kızı gelecekti gelmedi, yani bi yere kadar sabırlı davranırım ama böyle şeylere hiç gelemem benim onurumu incitecek beni neremden vuracağını bildiği gibi birde saklaması hiç affedilir değil, eşim de bu konuyu uzatmamam gerektiğini söylüyor
Tavrınızı koyun ama uzatmayın doğru. Eğer konu uzarsa çirkefleşip duymak istemediğiniz sözler söyleyebilirler herkesin vicdanı kendine boşverin 🥰 rabbim en hayırlı zamanda olmayan tüm herkese nasip etsin inşallah

X