görümce sorunsali

trg

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
40
3
42
Merhaba kızlar biz görüşüyoruz o malum kişiyle esimde gorusmuyor evlenmeden önce de sonra da bize yapmadığı kalmadi düğün de bile olay çıkardı ailesini doldurdu ailesiyle de ben konuşmuyorum sürekli hakaret etti sus dedikçe tepem izle çıktı ailesi de haklı haksız bakmadan destekledi şimdi görüşüp konusmuyoruz ama sinir oluyorum psikolojim mahfoldu o da üzülsun bende onu sinir ediyim istiyorum siz olsanız ne yapardiniz

En iyisini görüşmemekle yapmışsınız zaten. bu insana kötülük yaparak ondan hiçbir farkınız olmadıgını gösterirsiniz. İnsanın böyle birine vereceği en güzel cevap, çok mutlu olmaktır.

Kompleksli bir insana benziyorsunuz baksanıza görüşmediğiniz halde hala onu sorun ediyorsunuz onu sinir etmeye çabalıyorsunuz.

Kötülük yapmak istiyorsunız yani? Zayen görüşmediğin insanla niye uğraşıyorsun ki? Allaha havale et geç.

yanına git saçını falan çek ahaha bu ne ya çocuk gibi görüşmüyorsun zaten daha ne , intikam da intikam diyorsun yani :KK53:

Ben sinir oldum oda olsun dio sanirinm

Bu nasıl bir kin ya görüşmediğiniz halde daha ne yapayım diyorsunuz? Bence sizinde davranışlarınız pek normal değil.

aynı benim kafadan .. artık görümce ne kadar sinir etmişse.. sinirini soğutmak istiyor..

yaaa boşversene zaten görüşmüyorsun evliliğine bak niye dert arıyorsun kendine????

Daha ne gorusmıyoraunuz işte deşipte dert alma başına.krske bende gorusmesem :)
Boşver ettiğini bulur o

Ben anliyorum sizi eminim siz gorusmuyor da olsaniz icinizde yara olan seyler sizi acitiyordur o yuzden boyle dusunuyorsunuz ama bende mutlu oldugumuz surece onun sinir olacagina emin olarak 7 sene gecirdim ama maalesef degisen bisey olmadi kotu insan kotudur siz yine iyi olun yapacak bisey yok Allah bizleri gorunur gorunmez kazadan beladan kotulukten kotu insandan korusun gerisi bos

Bu konu da kompleksi olabilirim çünkü bana ve aileme bir dunyaşey söyledi 30 yaşında biri kendimi salak gibi hissediyorum hep iyi olur Vs diye bu zamana kadar sustum belki de onların acısı çıkıyor

Tenhada kıstır bence :KK47:

Bu konu da kompleksi olabilirim çünkü bana ve aileme bir dunyaşey söyledi 30 yaşında biri kendimi salak gibi hissediyorum hep iyi olur Vs diye bu zamana kadar sustum belki de onların acısı çıkıyor
O kendi terbiyesizliğidir, madem suçlu olan o neden siz hala onun içini acıtmaya çalışıyorsunuz ki ne yani cevap verince ondan intikam alınca akıllı mı olunuyor?

Evliyse sende onun görümcesini doldur :p Şaka Şaka boşver görüşmüyon işte, ya kocan ablam o benim görüşelim deseydi.O zamanda kocama ne yapsam diye konu açardın ..:KK14:

X