- 21 Ocak 2015
- 135
- 28
- 28
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
Sevgilisinin ablasıyla laf kavgası veya normal kavga Edenler varmı ? Evlenmeden Gorumce sorunu yasayanlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yaşamayan var mı diye sorsanız daha iyi
ben 12 yıllık evliyim bır kere tartışmama olmadı çünkü acayip resmiyiz yolda görsek gururdan zor selam veririz o derece ynaı baştan kavga oldu dıye hep öyle gıdecek dıye bişi yok tabı hiç ıyı olmamaış ama bu duruma bır ha izin vermeyın ne yaparsa yapsın sız tartışmak istemezsenız tartışmazsınız
Ne sevgiliyken, ne evlendikten sonra eşimin ailesinden kimseyle kavga etmedim.
Gerçekten daha sevgiliyken nasıl bu kadar yüz göz oldunuz?
Ben henüz öyle bir konumda değilim ama tartışmam kavga etmem. Çunku kavga, tartışma ve gurultu bana göre boştur. Yani boşuna sinirlenirsin, boşuna gerilirsin. En iyisi susmak, ciddiye almamak. He o benle tartışmaya niyetli mi, o zaman da kaale almam haklısın der susarım. Kimseyle ağız dalaşına girip güzel sinirlerimi bozamam açıkçası :)Oda dogruu :) merak ediyorum neler yasandıgını icimdeki nefret buyuyup gidiyo
"kadesa, post: 39316940, member: 180626"]sevgilisinin ablasıyla ya da kardeşinin sevgilisiyle kavga edecek kadar neden yüz göz olunur ki?
Her şey karşılıklı. Ben ne kadar iyi olursam onlar o kadar iyi olurlar. Aynı şekilde onlar ne kadar iyi olursa ben o kadar iyi olurum.Siz başarmssnz yada sizinkinin ailesi iyiymis.
Ben henüz öyle bir konumda değilim ama tartışmam kavga etmem. Çunku kavga, tartışma ve gurultu bana göre boştur. Yani boşuna sinirlenirsin, boşuna gerilirsin. En iyisi susmak, ciddiye almamak. He o benle tartışmaya niyetli mi, o zaman da kaale almam haklısın der susarım. Kimseyle ağız dalaşına girip güzel sinirlerimi bozamam açıkçası :)
ozaman bu kadınını gözlemleyin mudahalae etmeyın sizi karıştırsa ben bılmem deyip çkın işin içindenBen tartısmıyorum sevgilimle kavga ederken bile beni araya sokuyo kıskanclıkmdr nedir anlamadm.
Kendi mi evlenecek kardeşiyle?Bende oyleyimm kolay kolay cevap vermem. Bikere cok doldum cevapladm. O kadar kskanyr ki ciddi olmamzı ayrlmamz icin ugrasyr.
Her şey karşılıklı. Ben ne kadar iyi olursam onlar o kadar iyi olurlar. Aynı şekilde onlar ne kadar iyi olursa ben o kadar iyi olurum.
Kendi mi evlenecek kardeşiyle?
iyi de bu konuda görümce yok
yani diyorum ki sevgilinin ablası sadece görümcen değil.aranızda bir resmiyet yok.Bitek banamı kotu gorumce denk gelmis ondan soruyorum. ☺
ozaman bu kadınını gözlemleyin mudahalae etmeyın sizi karıştırsa ben bılmem deyip çkın işin içinden