görümce sorunu

ben 12 yıllık evliyim bır kere tartışmama olmadı çünkü acayip resmiyiz yolda görsek gururdan zor selam veririz o derece ynaı baştan kavga oldu dıye hep öyle gıdecek dıye bişi yok tabı hiç ıyı olmamaış ama bu duruma bır ha izin vermeyın ne yaparsa yapsın sız tartışmak istemezsenız tartışmazsınız

ben 12 yıllık evliyim bır kere tartışmama olmadı çünkü acayip resmiyiz yolda görsek gururdan zor selam veririz o derece ynaı baştan kavga oldu dıye hep öyle gıdecek dıye bişi yok tabı hiç ıyı olmamaış ama bu duruma bır ha izin vermeyın ne yaparsa yapsın sız tartışmak istemezsenız tartışmazsınız

Ben tartısmıyorum sevgilimle kavga ederken bile beni araya sokuyo kıskanclıkmdr nedir anlamadm.

Oda dogruu :) merak ediyorum neler yasandıgını icimdeki nefret buyuyup gidiyo
Ben henüz öyle bir konumda değilim ama tartışmam kavga etmem. Çunku kavga, tartışma ve gurultu bana göre boştur. Yani boşuna sinirlenirsin, boşuna gerilirsin. En iyisi susmak, ciddiye almamak. He o benle tartışmaya niyetli mi, o zaman da kaale almam haklısın der susarım. Kimseyle ağız dalaşına girip güzel sinirlerimi bozamam açıkçası :)

Ben henüz öyle bir konumda değilim ama tartışmam kavga etmem. Çunku kavga, tartışma ve gurultu bana göre boştur. Yani boşuna sinirlenirsin, boşuna gerilirsin. En iyisi susmak, ciddiye almamak. He o benle tartışmaya niyetli mi, o zaman da kaale almam haklısın der susarım. Kimseyle ağız dalaşına girip güzel sinirlerimi bozamam açıkçası :)

Bende oyleyimm kolay kolay cevap vermem. Bikere cok doldum cevapladm. O kadar kskanyr ki ciddi olmamzı ayrlmamz icin ugrasyr.

Her şey karşılıklı. Ben ne kadar iyi olursam onlar o kadar iyi olurlar. Aynı şekilde onlar ne kadar iyi olursa ben o kadar iyi olurum.

O zaman karsınzdakiler deger biliyo. Benm ne kadar iyi oldugumu herkes goruyordu ama onlar iyii davrandıkca tepeme cıktı istekleri arttı islerine gelmeyince kotu oldum.

X