görümcem ve negatif elektriği

Anneme gittiğimde yengem gelmese hiç üzülmem aksine gelmesin ben annemle vakit geçireyim isterim... Ki yengem iyidir severim... Bırakın çıkmayın sizde oturun evinizde...

Ben de en büyük hatayı kayinvalideme çocuk istediğimi söylemekle yaptım. Kızın söyledi hemen ki samimi olmamamiza rağmen sürekli çocuk muhabbeti yapmaya başladı benimle.
Hamile kalır kalmaz hemen aradı eşimi 3 haftalık hamileyim diye. Yanımda oturup kalkarken bile bir aylık olmasına rağmen el sürekli karında geziyor oflayarak. Bu kötü niyet başka bir şey değil.

Sen surekli bu konuyla ilgili dusundugun icin sana oyle geliyor olabilir.

Sana gicik olsun diye yapiyor olabilir. Var boyle tipler.

Her iki kosulda da zarari sana. Ne yapacaksin. Mumkun oldugunca uzak duracaksin.

Gönderme yapın
Bir arkadaşım var çocuğu olmuyo tedavi görüyor
Eltisi görümcesi habire yanında nispet eder gibi çocuklarından bahsediyormuş
Saol abla yaaa Allah tan sen öyle değilsin
Ne tuhaf insanlar var gibi
Ayy bu süper fikir hiç böyle bişey aklıma gelmedi uygulayabilirm inş anlar uzuldugumu ne insanlar var der geçer çok hattinden fazla böyle yapıyor ...

Yanlış anlama ama bişey demek istiyorum.benim annemle abimde altli ustlu oturuyorlar.ben oraya gidince yengem sürekli geliyor ve rahatsiz oluyorum anne kız basbasa kalamiyoruz.iki kelam edemiyoruz.sizde rahat bırakın altlı ustlu dıye sureklı gıtmek zorunda degildinz.kızı varmış nasılsa sen neden ona göre plan yapıyosunz ki madem enerjini dusuruyo hafta sonu çım gez eşinle plan yap.hem etkilenmezsin de.
Canim tabiki bende isterim yalnız kalsinlar ama biz oraya gitmeyince alınıyor ve ben evime iniyor beş dk geçmiyor hemen kapı çalıyor bana geliyor

bir kere sesini yükselt bak bakalım bir daha konuşabiliyormu

yada kv söyle bizde keyifmizden tüp bebek yaptırmıyoruz herhalde de ağla

o kızına ayar çeker diye düşünüyorum
Cnm kaynanama dedim anne böyle böyle ablayı söylemiştin benim yanımda BH meseleler çalışın istemiyorum daha da beterlesti yani keşke demeseymus anlayış sıfır bazen diyorum ki iyiki bende değilmiş sebep heralde psikolojimi bittirirlerdi Üzgünüm bunu dusunduruyorlar

Cnm kaynanama dedim anne böyle böyle ablayı söylemiştin benim yanımda BH meseleler çalışın istemiyorum daha da beterlesti yani keşke demeseymus anlayış sıfır bazen diyorum ki iyiki bende değilmiş sebep heralde psikolojimi bittirirlerdi Üzgünüm bunu dusunduruyorlar

aynı şeyi bende düşündüm allah başa vermesin bir senin öyle birşey oldugunu duysalarmış
7 mahalleye rezil ederlermiş demek

allah herkesin kalbine veriyor işte ,rabbim seni üzmesin inşallah

Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
görüşmemeye çalışsanız keşke. öyle bi imkan olsa

Eşimin durumunu zamanında onlardan doktora gittiği oldu ve haliyle her hafta burda olduğu için paylaşımıs oldu çok Üzgünüm bu durumu bilmesine hiç istemezdim
bizde de bebek olmuyor ve hiçkimseye soylemedık
olsun üzülmeyin oyle birsey yapıyorsa eger gunahı kendıne
rabbim size de nasip etsın ins

uyarınca daha da anbartmış. demek bilerek yapıyor . vicdansız görümce.
insanoğlu hiç bi zenginliğine güvenmemeli. evlat zenginliği mal zenginliği. veren de o alan da. Allah korusun. canınızı yakmasın.
Allah size de çifter çifter versin inşallah. o görümcenizin de ağzı kapansın

uyarınca daha da anbartmış. demek bilerek yapıyor . vicdansız görümce.
insanoğlu hiç bi zenginliğine güvenmemeli. evlat zenginliği mal zenginliği. veren de o alan da. Allah korusun. canınızı yakmasın.
Allah size de çifter çifter versin inşallah. o görümcenizin de ağzı kapansın
Allah Razı olsun canım benim Allah sizinkinide size bağışladı Tabi yum isteyenlere nasip etsin ins

Allah Razı olsun canım benim Allah sizinkinide size bağışladı Tabi yum isteyenlere nasip etsin ins
Amin.
sen gitme görümcene. madem bilerek iğneleme amaçlı yapıyor. sen de canının kıymetini bil. bak yeniden tüp deneyeceksin. bebekler için böyle yap.
boğazım şişmiş vs . bulaşıcı bi hastalık de arada gitmemek için.

Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
Hassasiyet.Bir arkadaşımında çocuğu olmuyordu ortamda da ister istemez çocuk muhabbeti oluyordu.Kendi çocuklarını anlatıyorlardı.O ise üzerine alınır sinirlenirdi.Sonra kendi ikizleri oldu.Hergün ağzından düşürmüyordu.

senin duyguların gayet normal görümcenin düşünmesi lazım ama bu görümcelerde böyle bi yetenek olmadığı için duymamazlığa ver negatif elektrik fıtratlarında oluyor zaten, fazla aynı ortamda bulunmamaya çalış, kimseye göre hareket etme hele ki böyle bi zamanında kendini hiç yıpratmamalısın, ayrıca gelinsin sen hizmetçi değil, sürekli peşlerinde koşturamazasın. Yapabiliyosan biraz da geri çek kendini.

Biraz hassas oldugu icin bukadar gözünüze batıyor. Hassas olmakta da haklisiniz zaten.
Görmezden gelmeye çalışın biraz daha az bir arada olun.
Yoksa hele de ananne evinde çocuğun çorbası vs konuşulur :) orası biraz da gorumcenizin rahatlama yeri olabilir
İnşallah en kisa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız, bunları takmayın, içinizi ferah tutun ;)

Back
X