görümcem ve negatif elektriği

Ben olsam açık açık derim niçin bunu yapıyorsun diye. Ben üzülüyorum derim. Hiçte masum olduğunu düşünmüyorum.

Görümcelerin pozitif enerji bıraktıklarını ben zaten hiç görmedim ,kulak asmamanızı öneririm umarım en kısa zamanda sizde evladınızı kucağınıza alırsınız o zaman dersiniz benim çocuğumu üzmeyin vs ödeşmiş olursunuz.

İnş çok teşekür ederim her isteyen nasip oldu inş canim

Eğer görümcen genel olarak iyiyse hani bir kibirliligi,kıskançlığı yoksa sana karşı;davranışları sana öyle geliyordur

Eğer görümcen genel olarak iyiyse hani bir kibirliligi,kıskançlığı yoksa sana karşı;davranışları sana öyle geliyordur
Hareketleri çok dengesiz canım yani normal değil gelincede buraya temenni tatilde gibi davranıyor filan yani hep rahatsız edici davranışlar sergiliyor bende ölçüm biçimde yok yok ben mi kötüyüm benim alınıyorum ama hep ayni

Öyleyse Allah onu ıslah etsin böyle bir durumda bu tarz laflar hiç hoş değil 2 yıl ne ki canım millet keyfiyen 10 yıl çocuk yapmıyor çocuğun olsun aynısını yap da anlasın hatasını

Öyleyse Allah onu ıslah etsin böyle bir durumda bu tarz laflar hiç hoş değil 2 yıl ne ki canım millet keyfiyen 10 yıl çocuk yapmıyor çocuğun olsun aynısını yap da anlasın hatasını
İnş olur canım ama hamile kalsam bile demeyi düşünmüyorum belli süre çok canımı acıtıyor gerçekten alinganlik değil ben arkadaşlarımın doğumun gidiyom bebek ziyaretlerine filan yani Rabbim herkesi mutlu etsin ben mutlu oluyorum hiç öyle sıkıntım yoktur ama onun davranışları ona karşı böyle yaptı sanki hep imal konuşuyor geliyor bana inş olsun da eşim bile uzun süre kimseye demiycem diioo o bile Razi değil cnm

Anladım inşallah olur tıp artık o kadar gelişti ki sizin kararınız bir bildiğiniz var demek ki istemezseniz kimseciklere söylemeyin:)))))

Anladım inşallah olur tıp artık o kadar gelişti ki sizin kararınız bir bildiğiniz var demek ki istemezseniz kimseciklere söylemeyin:)))))
Halimize şükürler olsun cnm :)biz suan iyi boyuttayiz doktorun demesine göre ama hersey nasip Rabimin ol demesi inş çok sağolun.söyle doya doya evladımi aLip evimde kokulu kokulu uyumak isterim...

Çocuğu olan herkes mutludur diye bir kural da yok. 1. İhtimal ya mutsuz ve senin yanında bu şekilde konuşup üstüne basarak kendini mutlu hissetme çabasında 2. İhtimal sen alınganlık yapıyorsun. Yani iki ihtimaldede aslında bu düşünceden sıyrılman gerek. Rabbim tez zamanda sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin. Ayrıca senin değilde kv nin evine bukadar sık gelen gorumce sizin için geliyorum diyemez. Yemek bulaşık desen el değil anasının evi kendisi yapsın

Sanki otele gelmiş gibi davranıyor sık sık burada cnm ne yazık ki eşim bi ara takıldı abla bir haftada gelmede biz sana gelelim die fırat bırakmıyor zaten ayağında gitmiyor ona o ayrida bilmiyorum cnm iki ihtimalde olabilir die düşünüyordum hep ama kendi kendime söz verdim alınma hep böyle sana karşı değil die ama yapmadım çok farklı keşke alt üst olmasaydı ben kaybanmdan kayinpederden razıyım ama ondan dolayi istemiyorum buarada yaşamak her adımmimda haberin olsun istiyor ama ben uzak kaciyom

Onun geleceği zaman ya bir plan yap ya ev işine girişmiş ol yada hasta hisset akşamdan. Benimde böyle bir tatlı su kurnazi görümcem var. İş yapınca pek kıymetli oluyorsun böyleleri hizmeti çok sever.

Ayhh, simarikligindan 3.cocugu da herkese ilan etmeden yapamaz zaten boyleleri.
Bizim durumu bilmeden önce böyle bir mahabbet asla yoktu iki çocuğuna zor bakıyor çünkü ikiye kadar yatar filan kurgu 5 yaşında büyüğü 12 öğrenince başladı üçüncü çocuk die yapar yapmaz kendi bilir ama yazık yaaaaa

Kimselere soylemeyecektiniz iste. Gelinsin ya, sana nispet yapiyo dogurduguna bakabiliyomus gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…