dün kaynanamla görümcem misafirleri gelecek diye benden güvecimi istediler. bende verdim. eşim de bugün güveç yap dedi. güveci getirin dedi onlara da. oldu akşam nerdeyse tabi sürekli aradı falan. az önce görümcem getirdi güveci. bana ne derse beğenirisiniz '' ne kıymetli güveciniz var'' yemek yapacam dedim. hamalınız mı var sizin, yok siz evlendiniz bizden ayrısınız, işiniz yok bizle gibisine laflar ediyo. tabi ben kaldım öylece kapıda. abine git söyle bana niye söylüyosun dedim. (bağırarak konuşuyo bu arada) yok o laftan anlıyomu dedi. banane dedim bana niye gelip bağırıyosun Allah Allah dedim. merdivenden inerken ''ne biçim insansınız'' dedi, görüyorum senin insanlığını da dedim vurdum kapıyı üstüne. siz söyleyin şimdi, napim ben ? şimdiye kadar hep sustum, yeter artık. bana bağırma hakkına nerden sahip oluyo ?
Görümcen ayıp etmiş, tabi ki sana bağırmaya hakkı yok ancak,
Güveci hemen istemekle de siz ayıp etmişsiniz. Dün vermişsiniz, bugün geri istemişsiniz. Hani haftalar geçer anlarım da sizinki kötü olmuş. Ben olsam eşime söylerdim daha dün verdik, hemen geri istersek ayıp olur diye. Başka yemek mi yok, güveç yerine başka birşey yiyemez mi?
doğru söylüo arkadaş böylede olabilirdi ama şuda var sanki görümcee içinde biriktir biriktir söylemiş ne varsa kusmuş resmen..tamm istemiş olabilirde o da o kadar laf etmeyeblirdi kızar kırılırsın biraz surat naz yaparsın tamm bildiğin saydırmış
Görümcen ayıp etmiş, tabi ki sana bağırmaya hakkı yok ancak,
Güveci hemen istemekle de siz ayıp etmişsiniz. Dün vermişsiniz, bugün geri istemişsiniz. Hani haftalar geçer anlarım da sizinki kötü olmuş. Ben olsam eşime söylerdim daha dün verdik, hemen geri istersek ayıp olur diye. Başka yemek mi yok, güveç yerine başka birşey yiyemez mi?
doğru söylüo arkadaş böylede olabilirdi ama şuda var sanki görümcee içinde biriktir biriktir söylemiş ne varsa kusmuş resmen..tamm istemiş olabilirde o da o kadar laf etmeyeblirdi kızar kırılırsın biraz surat naz yaparsın tamm bildiğin saydırmış
Görümce: "Ne kıymetli güveciniz var" demiş ya, konu sahibi "ya abla kusura bakma istedik ama vs." dese olay büyümeyecek de, ona karşılık "yemek yapacağım" diyince saydırmış.
Ya ben bu konularda suçu tek tarafta göremiyorum nedense, o yüzden böyle düşündüm herhalde.
Konu sahibi, mümkün mertebe bu tarz konularda muhattap olmamaya çalış. Arada kalma, eşine söyle o halletsin zaten güveci de o istemiş baksana.
Gorumcen senden yasca kucuk mu
eşim güvdeçten başka yemek yemiyor normalde ramazanda. dün başka bişey istedi canı güveç yapma dedi. bugün güveç istedi. benim yapabileceğim bişey yok. onlarda biliyor güveçten başka bişey yemediğini.
ne ablası büyük benden. benim hatam ne olabilir kii. sorun abisiyle. bana neden çemkiriyor. gitsin abisine söylesin
Ne ablası ne demek ya? Uslubunuza dikkat edin.
Kendiniz demişsiniz büyük benden diye, hala ne ablası diyorsun. Büyükse ablan olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum?
Konu sahibi "abla kusura bakma dese" şeklinde yazdım yani sizin için. Anlatabildim mi şimdi? Bir daha okuyun orayı bence.
Bu şekilde çıkışıyorsanız, görümcenize hak vermek durumunda kalacağım.
Ne ablası ne demek ya? Uslubunuza dikkat edin.
Kendiniz demişsiniz büyük benden diye, hala ne ablası diyorsun. Büyükse ablan olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum?
Konu sahibi "abla kusura bakma dese" şeklinde yazdım yani sizin için. Anlatabildim mi şimdi? Bir daha okuyun orayı bence.
Bu şekilde çıkışıyorsanız, görümcenize hak vermek durumunda kalacağım.
Abla olmuyor canım.Nikah olarak büyüklüğü var hatta görumcenın yenge demesı gerekır bizde böyledır tabı herkesi bilmem.Güveç olayıda ıkı tarflı abartılı olmuş. Tatlı dılle istenebılırdı.Evet bende hemen ertesı gun istemezdım ayıp olur diye. Ki benden isteseler aman ıyıkı bıgun istedık hemen gerı ıstıyor dıye düşünürdüm.
ben istemedim ki eşim güveçten başka bişey yemediği için getirin dedi. ne var bunda. annesine bi günlüğüne güveci verdi bu kadr abartılacak bi durum yok ortada. tatlı dille istendi ama karşılığı böyle olmamalıydı. yenge der kendisi bana bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?